Diğer Arkadaşlar biriyle tanıştık konuşuyorduk buluştuk öpüştük.. Bu o günden sonra beni bi daha aramadi neden sizce 😪? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor her şey gayet iyiydi konusuyorduk ona foto atıyordum mesajlasiyorduk buluştuk öpüştük arabada.. ama o günden sonra bi daha aramadi beni Güncellemeler+1 yıl Guncel Güncellemeler+1 yıl Bugün mesaj atti.. telefon tamircideydi dedi o yüzden sormadım dedi 😀inanayim mi Arkadaşlar biriyle tanıştık konuşuyorduk buluştuk öpüştük.. Bu o günden sonra beni bi daha aramadi neden sizce 😪? Cevapla Mesaj Soruları Fotoğraf Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Caannn35 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 307 cevap paylaştı. Bir durum var demek ki ama seninle alakalı ama onunla alakalı... Velhasıl next canım beğenmeyene yallah demek lazım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl beklediğin gibi çıkmamış olabilirsin. reel de elektrik alamamıştır. ağız kokusu vs. her ihtimali göz önünde bulundur. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Biz zaten Reel de tanıştık elektrik almasaydı yazmazdı.. ayrıca onun ağzı kokuyordu benim değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok ta takma derim ben istemiyorsa sende isteme Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Artık leş gibi ter mi kokuyordun, ağzın mı kokuyordu bilemeyeceğiz yavrum. Soruyu kendine sor.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl seks yaptıysanız alacağını almıştır bir daha neden görüşsün 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Öpüştük sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attığın fotolar nudemiydi Yorumla Soran +1 yıl Yoo Ama açıktı biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demekki birşeyler hoşuna gitmedi boş ver bu saatten sonra gelsede kabul etme zaten giden gitmiştir nedeni belkide niyeti ciddi değil sadece gönül eğlendirmekti iş ciddiye binmeye başlayınca sıvıştı. Yorumla Soran +1 yıl Yooo zaten evli adam öylesine takılacaktik Yorumla Soran +1 yıl Beğenmişti fotolarımı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli olduğu için demekki kendine yakıştıramamışta sen evli bir adamla beraber olmayı kendine nasıl yakıştırabiliyorsun... Yorumla Soran +1 yıl Ben bir sorun görmüyorum sonuçta sadece takikacaktik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seks yapmak istese yaparmıydın Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya Yorumla Soran +1 yıl Ama iyi sıcak hoş sohbetli biriydi devam edebilirdik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yuvasının dağılacağından korkmuştur eşi duysa onu boşayabilir sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Iyi de zaten yedek telefonuyla yazıyordu bana yani sordum eşinin ruhu duymuyormus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vicdan denen şey var bu ağır bastı demekki.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendine neden düzgün bekar birini bulmuyorsun ki. Yorumla Soran +1 yıl Vicdan mi adamın eşinden habersiz yine görüştükleri olmuşki😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vicdansız peezeveeenk :)) demekki yine başka birilerini buldu seni koydu bir köşeye karakteri öyle demekki. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Enteresan, acaba titizlik takıntısımı vardı, nefesin kokmuyordu dimi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha Ben zaten aşırı titizim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir sebep bulamadım Yorumla Soran +1 yıl Bende hep yazan oydu hatta buluştuk öpüştük o boşaldı bi daha da aramadı Yorumla Soran +1 yıl Tanıştıktan sonra benim iş yerime de gelmişti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum ya bir sebep bulamadım ben bırakmazdım Yorumla
Ufuk_Alver Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Sizin gibileri biz sadece eğlenmek ve cinsel amaçlarımız için kullanıyoruz 😝 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bizim gibiler derken Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çözmüş seni niye arasın daha 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çözmüş derken adam zaten evli Yorumla
barbie1997 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Test yapabilirsin ona 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne testi.. bugün wp den aradım cvp vermedi mesaj da attım mesajlarımı görmüyor Yorumla barbie1997 +1 yıl Çok uzun ya özelden yaz sırayla yapalım testi ona Yorumla Allemagnis +1 yıl Bana da yardım eder misiniz bir sevgili olunca neler yapcam bilmiyorum Yorumla
KoyuMavi34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Pislik biriymiş madem konuşmayacak niye öpmüş 1 0 Yorumla
Krank Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Diğer konusunda 556 cevap paylaştı. İlk kez buluştuğun adamla öpüşürsen olacağı o 1 0 Yorumla
DONDUMDENEOLDU Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Seni begenmemis demek ki. 0 1 Yorumla DONDUMDENEOLDU +1 yıl Hayır Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı. hemen kötü düşünme belki ölmüştür. 1 0 Yorumla
Kerkenez34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Kaç yaşındasınız? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 32 yaşıttık Yorumla Kerkenez34 +1 yıl Valla muhtemelen seninle zaman geçirmek için takılmış Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden aramadı peki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bende onu soruyorum ışte merak ediyorum Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Seni begense arardı demekki Yorumla Soran +1 yıl Beğenmese daha önce yazmazdı numaramı almazdi Yorumla Soran +1 yıl Demek beğenmemiş doğru 😪 Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Yazdı aldı pişman oldu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl şişko musun 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl inanma yalan :D Yorumla Soran +1 yıl Bencdee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gel o yalancıyı bırak benle konuş. Yorumla Soran +1 yıl Sende yalancı çıkarsın Yorumla Soran +1 yıl Erkeklere güvenim yok artik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl önyargılı olma bence tanı. hem ben bekarım ve iyi öpüşürüm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çünkü doydu sana 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ya sadece az öpüştük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona yetti demekki ve zaten bundan bu şekilde kurtulduğunu şükret sanslisin Yorumla Soran +1 yıl Az öpüşmek neden yetsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artık ne kadar yokluktaysa :) sana yetmemiş galiba Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar yokluktaysa ne alaka? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya opustunjz yetmiş öküze demekki çok uçtu ya da seni beğenmedi sevmedi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bir durum var demek ki ama seninle alakalı ama onunla alakalı... Velhasıl next canım beğenmeyene yallah demek lazım.
beklediğin gibi çıkmamış olabilirsin. reel de elektrik alamamıştır. ağız kokusu vs. her ihtimali göz önünde bulundur.
Biz zaten Reel de tanıştık elektrik almasaydı yazmazdı.. ayrıca onun ağzı kokuyordu benim değil
çok ta takma derim ben istemiyorsa sende isteme
Artık leş gibi ter mi kokuyordun, ağzın mı kokuyordu bilemeyeceğiz yavrum. Soruyu kendine sor..
seks yaptıysanız alacağını almıştır bir daha neden görüşsün
Öpüştük sadece
Attığın fotolar nudemiydi
Yoo Ama açıktı biraz
Demekki birşeyler hoşuna gitmedi boş ver bu saatten sonra gelsede kabul etme zaten giden gitmiştir nedeni belkide niyeti ciddi değil sadece gönül eğlendirmekti iş ciddiye binmeye başlayınca sıvıştı.
Yooo zaten evli adam öylesine takılacaktik
Beğenmişti fotolarımı
Evli olduğu için demekki kendine yakıştıramamışta sen evli bir adamla beraber olmayı kendine nasıl yakıştırabiliyorsun...
Ben bir sorun görmüyorum sonuçta sadece takikacaktik
Seks yapmak istese yaparmıydın
Hayır ya
Ama iyi sıcak hoş sohbetli biriydi devam edebilirdik
Yuvasının dağılacağından korkmuştur eşi duysa onu boşayabilir sonuçta
Iyi de zaten yedek telefonuyla yazıyordu bana yani sordum eşinin ruhu duymuyormus
vicdan denen şey var bu ağır bastı demekki..
Kendine neden düzgün bekar birini bulmuyorsun ki.
Vicdan mi adamın eşinden habersiz yine görüştükleri olmuşki😀
Vicdansız peezeveeenk :)) demekki yine başka birilerini buldu seni koydu bir köşeye karakteri öyle demekki.
Enteresan, acaba titizlik takıntısımı vardı, nefesin kokmuyordu dimi
Ahaha Ben zaten aşırı titizim
Bir sebep bulamadım
Bende hep yazan oydu hatta buluştuk öpüştük o boşaldı bi daha da aramadı
Tanıştıktan sonra benim iş yerime de gelmişti
Bilmiyorum ya bir sebep bulamadım ben bırakmazdım
Sizin gibileri biz sadece eğlenmek ve cinsel amaçlarımız için kullanıyoruz 😝
Bizim gibiler derken
Çözmüş seni niye arasın daha
Çözmüş derken adam zaten evli
Test yapabilirsin ona
Ne testi.. bugün wp den aradım cvp vermedi mesaj da attım mesajlarımı görmüyor