Merhaba dostlar ben dolandırıldım. Hala idrak etmekte çok zorlanıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. 2 gün önce bir uygulama üstünden mont aldım ama satıcı bana korgoyu uygulamadan ödeyip montun parasını ibandan atarsam 100 tl daha indirim sağlicağını acil nakite ihtiyacı olduğunu söyledi ve beni telegrama yönlendirdi telegramdan anlaştık iban verdi ertesi gün kargoya götürüceğini söyledi ben parayı atmadım bu sırada. Ertesi gün bana fotoğraf attı kargoda olduğuna dair montuda kargonun kargo firmasına sanki teslim edilmiş gibi fotoğraf attı (şahıs esmer) ve bende parayı göndermiş oldum. Sonra beni heryerden engelledi uygulamada kendini tatil moduna aldı. Allahtan önemli mesajları telegramdan ss almıştımda engelleyince elimde kanıt olmuş oldu elimde banka dekontları ve banka dekontunda mont ücreti diye belirttiğim kısımda bulunmakta. Ben tabi bu oyuna nasıl düştüğümü yakınırken boş durmadım uygulma üstünden hangi satıcılardan alışveriş yaptığını buldum ve ulaştım satıcılara uzun uğraşlar sonucu şahsın telefon numarasına ve bugün saat 4 civarı kargoya kargosunu teslim almaya gittiğini öğrendim. Aynı şekilde uygulmadan kendine kıyafet alırken satıcılara sorduğu sorlardan boyunun ve kilosunun bilgisine de ulaştım takip ettiği hesaplardan bu işi çete halinde yaptığı arkadaşlarınıda buldum. Arkadaşlarının çok net olmasada elimde fotoğrafları var. Kaptırdığım para çok bir para değil ancak dolandırılmayı kendime yediremiyorum yeterli delileri topladığımı düşünüyorum yarın polise gitmeyi düşünüyorum ancak şahısların elinde telefon numram ve adres bilgim var bir yandanda korkuyorum canıma zarar gelir mi diye polise gittiğim için. Ama gitmesemde vicdanım rahat etmicek çünkü hala bu işi yapmaya ve insanları dolandırmaya devam ediyorlar. Ne yapıcağımı hiç bilmiyorum düzenli işe gelip gidiyorum korkum ondan başıma dert almakta istemiyorum ama dediğim gibi geceleri rahat uyuyamıyorum. Fikirlerinize çok ihtiyacım var benim için zor bir süreç lütfen kırıcı olmadan cevap verin. Teşekkür ederim şimdiden...
Polise git
Allaha havale et
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat