İki ayağından topal bir oğlana beni istediler annem bizim gibi değil vermiyorum dedi halbuki ben felçli birine bile razıyım ne yapayım bu annemi? Köpeğe bile razıyım ben ne yapayım?
Güncellemeler
+1 yıl
NEFES ALSIN YETER, YETEEEEER.
İki ayağından topal bir oğlana beni istediler annem bizim gibi değil vermiyorum dedi halbuki ben felçli birine bile razıyım ne ypm?
Abla ne kadar çikin olabilirsin hepimiz insanız acele etme ay dünyada ne acayıp durumlar var geçende ben bilinçsizce yani öyle bir kız oldugunu bilmeden gittigim cingen bozması ecüş bücüş kız okuyacam vs diye resdetti iyi ki reddetti görücü usulu gitmiştik kurtulmak için ugraşma derdim olmadı birde burada bu kızın halı cidden ğzüldüm özgüvenli ol ablam sabırım sen cinsel yöndende biraz acıkmısın ama sabret elbet bir gün o duyguyuda tadacaksın sakin ol.
@closedbox nasıl çökmiyim kardeş elinyüzğ düzgün bir erkek sayılırım geçen gün bir kız gittik tipine bakmadan beni ret etti bu ondan ne kadar kötü olabilir ki ben cingen kılıklıya görücüye gittim 😂😂
Buradan birileriyle konuşmayı aramayı falan düşündün mü yani muhabbet edecek kişiler vardır elbet ki burada da kendini o kadar ezme yaaa rahat davran sıkma canını
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > İki ayağından topal bir oğlana beni istediler annem bizim gibi değil vermiyorum dedi halbuki ben felçli birine bile razıyım ne ypm?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Seni alan niye yok diye sorgulaman daha mantikli olmazmiydi
Çirkin ve ahmakımm
Turkiyenin durumuna bakinca kimsenin cirkin olacagini sanmam
Ozaman ahmaklığımmdan almıyorlar demek ki
Dolarin dustugu halde fiyatlari indirmeyen marketleri gorunce kimsenin ahmak degil hatta sinsi oldugunu dusunuyorum
Kazıklanan halk mı sinsi
Kaziklayanda halktan insanlar degil mi?
Sen bana sinsi mi demek istiyorsun
Sinsi demedim ahmak degilsindir dedim
E inşaallah değilimdir
Saçmalama eğer rahatsız olmazsan benden tanışabilir miyiz
Sen saçmalıyorsun
köğepe bile razıyım derken neden bu nefes alsın yeter mantığın?
İşimizi görsün yeter fazlasına gerek yok
belden güzel çalışsın yani
İdare etsin yeter
engelli de olsa güzel pompalaması kriter
Yani 🤭
ayrıca bacakları olmasa da kucak var :)
Bacakları ona lazım bana değil
sana orta bacağı lazım olacak
Biz işimizi görelim de
sen hangi sehirdensin
Mardin
yakın olsak birini ayarlardık sana
Boş ver benimki boş bir heves
işini gördürürdük
O biri sensin dimi kank 😊
Benim ki inat kıskançlık yoksa öyle düşündüğün gibi değil
@erdinç32 yok kanka estafirullah :)
Kanka savunmasız tavşan gibi kız hem üzüldüm hem güldüm durumuna kızın yardımcı ol ablamıza 😊
@erdinç32 yardım bizim işimiz kanks :)
Abla naptın sen nasıl bir yokluktasın? Nerede yaşıyorsun bul beni 😊
reise bak hemen çökertecek ksmxkskxk
Yokluk değilde kimse yok çirkinim biraz alan yok felçli köpek hema ne olursa evlenek yeterkine
Abla ne kadar çikin olabilirsin hepimiz insanız acele etme ay dünyada ne acayıp durumlar var geçende ben bilinçsizce yani öyle bir kız oldugunu bilmeden gittigim cingen bozması ecüş bücüş kız okuyacam vs diye resdetti iyi ki reddetti görücü usulu gitmiştik kurtulmak için ugraşma derdim olmadı birde burada bu kızın halı cidden ğzüldüm özgüvenli ol ablam sabırım sen cinsel yöndende biraz acıkmısın ama sabret elbet bir gün o duyguyuda tadacaksın sakin ol.
@closedbox nasıl çökmiyim kardeş elinyüzğ düzgün bir erkek sayılırım geçen gün bir kız gittik tipine bakmadan beni ret etti bu ondan ne kadar kötü olabilir ki ben cingen kılıklıya görücüye gittim 😂😂
Sen bence bana özelden bir yaz 😊
Neden öyle bişey diyorsun kendine değersizleştiriyosun tamam annenin yaptığında yanlış ama kendini bu kadar değersizleştirme
Buradan birileriyle konuşmayı aramayı falan düşündün mü yani muhabbet edecek kişiler vardır elbet ki burada da kendini o kadar ezme yaaa rahat davran sıkma canını
Öyleyim ama değersizim kendim gibi değersiz birini istemek kötü bişi değil bence dengim o benim napim değerli numarası yamamam
Hayır değerli numarası yap demiyorum ki ben sana eğer konuşmak istersen yazabilirsin mesaj olarak bana rahat ol kimse değersiz değildir bu hayatta
Hikmet aktürk ü tanıyor musun
Hayır kimmiş o
Pedofili hapiste şu an sence o da değerli midir
Hastalıklı bir insanın değerini bilemeyiz yani ailesi düşünecek
Onunla evlenmek isterdim beni hikmet gibi biri alırdı
Tanışabilir miyiz uzatmayalım 🤣
Hayır
Peki sen nasıl istersen öyle olsun istemiyorsan tanışmayı sen bilirsin
Neden bu kadar razılik, sorun ne
Başka alan yok ki
Alan derken, ne için alan, ne alanj istiyorsun sen?
İstiyen yok yani
Kaç yaşındasın vr evlilikte hayalin bu kadar evlilige istekli olma sebebin nedir
24 yaşında yım herkes evlendi bi ben evde kaldım benle alay edecekler evde kaldı biz evlendik diyecekler
Keske her kız sen gibi düşünsede işimiz kolaylaşsa ya 😊
Öyle bir durum ilmaz, kasma kendini hayatının kalanı
Neden razısın
Başka istiyenim yok
Evlenmek zorunda değilsinki
Herkes benle alay edecek biz evlendik o evde kaldı diyecekler srvinecekler herkese inat evlenmeliyim
Çok yanlış düşünüyorsun insanlar her zaman konuşacak birşeyler bulurlar bu şekilde hareket edersen yanlış bir evlilik yapar mutsuz olursun
Neden razısın sebep?
Beni başka alan yok bu
Yaşın kaç?
Sende engelli misin
Hayır sadece biraz canım
Birazsa anneni dinle