20 yaşındayım.
Lise 1 i bitirdiğim sene o yaz namaza başladım. Kimse söylemedi zorlamadi bilmedi. Öyle kimse görmeden kilardim. Okula giderken bile öğle arasında namazımı kılar okula giderdim. Bir yıl çok düzenli kıldım. Lise üçe gectigim sene de kıldım çok şükür. Sonra yavaşça ip çözülmeye başladı yarım yamalak oldu ve bıraktım. 17-19 yaşında cumalar hariç pek namaz kılmadim. Bu yıl da 1-2 ay duzensiz kıldım bıraktım.
Ya arkadaşlar kılmak çok güzel bişey de nefse hakim olmak zor. Özellikle cínsel anlamda. Çok şükür elim kız eline değmedi zina yapmadım ama çok aşırı ístek var. Otelde de çalışmak istiyorum öyle bir ortamda nasıl kilacaksin? Namaz kilinca sosyal hayatımı çok etkilesin de istemiyorum. Beni çok kısıtlayacak gibi geliyor.
Lise 1 i bitirdiğim sene o yaz namaza başladım. Kimse söylemedi zorlamadi bilmedi. Öyle kimse görmeden kilardim. Okula giderken bile öğle arasında namazımı kılar okula giderdim. Bir yıl çok düzenli kıldım. Lise üçe gectigim sene de kıldım çok şükür. Sonra yavaşça ip çözülmeye başladı yarım yamalak oldu ve bıraktım. 17-19 yaşında cumalar hariç pek namaz kılmadim. Bu yıl da 1-2 ay duzensiz kıldım bıraktım.
Ya arkadaşlar kılmak çok güzel bişey de nefse hakim olmak zor. Özellikle cínsel anlamda. Çok şükür elim kız eline değmedi zina yapmadım ama çok aşırı ístek var. Otelde de çalışmak istiyorum öyle bir ortamda nasıl kilacaksin? Namaz kilinca sosyal hayatımı çok etkilesin de istemiyorum. Beni çok kısıtlayacak gibi geliyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
aynı ben bende 19um gecen yil cok duzenli kilardim pandemide yani ama simdi okul ders derken vakit kaciyor ve yanimda birileri varkenn ben namaz kilmaya gidicem diyemiyorum:( sacma sapan sanki ney de diyemiyorum hep gizli bi ailem bilir kildigimi şu an tamamen bıraktım. ve dedigin gibi seytan cok etkiliyor cinsel anlamda beni de etkiliyo yasimizdan dolayi sanirim maleseff seytana uyuyorum off bide rimel falan suruyorum ben disarda o da etkiliyor allahtan senin o derdin yok😂 neyse benim gibi birini gormek guzel dertlendim Allah affetsin.. umarım duzenli kılmak hepimize nasip olurr🙏🙏
Hahaha amin.
Cinsel anlamda beni çok etkiliyor. Yaşın gereği aşırı ístek var. Diyorum bu yaşlarda bir şey yasayamayacaksam ne zaman yaşayacağım? 30 yaşında olup evlenip işinde gücünde standart bir hayatim mi olsun? Hiç hayal edemiyorum o günleri ya kendimi robot gibi hissederim.
Şimdi namaz kılarım ama bu duyuları bastırmak zor. Hemde bunları yapsam diyeceksin ki , ya ben kılıyorum namaz ya bunları yapmayacağım ya da namaz kılmaya çağın çünkü namaza saygısızlık yapıyorsun çevrene de kötü örnek oluyorsun.
Tek sorun bu.
Çok şükür yolsuzluk , hırsızlık, yalan dolan , kul hakkki yok. Hayatımı güzelce devam ettiriyorum
şu an kendi kendini idare et evet sormussunya 30 yasinda olup evlenip isinde gucunde standart hayatin olsun evet ayneennn öyleee daha ne helalinle 30 da degilde 25 26 da hazirsan evlenirsin. şuanlık sadece sabir bence sacma sapan zinaya bulasmaya degmez.
Tabi öyle de. Evlilik benlik iş değil ya 😄 sorumluluğu bana şu an çok ağır geliyor. Evlenmek Türkiye şartlarında çok zor
doğru kisisyi bulduguna emin olddugunda bu dusunceler silinip giderr Turkiye sartlari evet zor ama iki gonul bi arada olunca samanlik seyran olur haushhahaiak
Hiç sevgilim olmadı nede bir kızın eline tuttum.
Kafamda bir dünya düşünce var
ne guzel iste herseyini ilkinle yaassamis olucaksin
Bunlara önem veren var mı artık?
En son lisede aşık oldum bir kıza ilk görüşte 2-3 yılda ancak unutabildim kızı
önem veren yok evet hele erkek icin hic yok aama vicdan olarak daha iyi hissedersin bence. Kıza peki aciklmismiydinn?
Yok be. O gün anladım ki bende özgüven yok. İsmini dahi soyleyemedim.
Onu ilk gördüğümde aşık oldum ona hayatımın en güzel bir haftasiydi
Anladim umarim bu duygulari tekrar yasayabilecegin ve karsilikli sevgi bulabilecegin biri cikar karsinaa🙏🙏
Akışına bıraktım 🤣🤣🤣 aradığım yok. Arkadaş diyor Allah arayana verir çalışmak lazım sjdbjsbdbdgdh
Seytan vesvese veriyo işte sana onu yen
Öyle kolay mı ayseeee