Köydeki muhtar bizim tarlamızın önünü ve yanını kasıtlı olarak bir akrabasının üstüne yazdırmış kadastroda nasıl düzeltiriz?

köydeki mundar adem diye birisi bizim dedemin tarlasının bir kısmını ön ve yan taraflarını kasıtlı olarak bir akrabasının ve kendisinin üstüne yazdırmış kadastroda bunu nasıl düzeltiriz biz şimdi tarlamıza geçemiyoruz biz tarlamıza nasıl geçeceğiz diye bunu mundar ademe soruyoruz oda bize ben burasını yola verdim nereden geçerseniz geçin o beni ilgilendirmez deyip tüm köylülerle birlikte bize gülüyorlar dalga geçiyorlar oda yetmezmiş gibi birde şebeke suyu hattını da bizim tarlanın tam ortasından yüzeysel bir şekilde yerin altını 30 cm bile kazmadan kasıtlı olarak izin almadan toprağımızı kazıp tarlamızdan geçirmişler onu da düzeltmiyorlar ne bize tarlamıza geçmek için yol veriyorlar nede o su borusunu tarlamızdan kaldırıyorlar bunu gibi bir çok sorun varda ben şimdilik bunu yazdım sadece
bizi tarlamıza geçemesinler diye kasıtlı olarak kazmışlar burasını
bizi tarlamıza geçemesinler diye kasıtlı olarak kazmışlar burasını
Köydeki muhtar bizim tarlamızın önünü ve yanını kasıtlı olarak bir akrabasının üstüne yazdırmış kadastroda nasıl düzeltiriz?