Asgari ücret işe yeni başlayan ve vasıfsız olan işciler için veriler bir ücret değilmidir?

asgari ücret vasıfsız ve işe yeni başlayan işciler için verilen bir ücretse o zaman ben kendi mesleğim adına konuşmam gerekirse ben 2 yıllık üniversite mezunuyum ve silahlı güvenlik görevlisiyim özel sektörde ya da kamuda taşeron şirketlerde falan ben neden asgari ücret alıyorum bizden koruduğumum bölgede can ve mal korumamız isteniliyor o kadar eğitim sınavdan geçiyoruz masraf ediyoruz uğraş veriyoruz ama hiç bir sosyal hakkımız yok ister 1 yıllık güvenlik ol ister 10 yıllık güvenlik ol nereye gidersen git sana verdikleri hep asgari ücret vasıfsız işci maaşı veriyorlar bu haksızlık değilde nedir yaani? daha dünkü bekçiler bile 6000 tl maaş ve ücretsiz toplu taşıma ve tüm sosyal hakları var ya bizim neyimiz var hiç bir şeyimiz yok daha indirimli olarak bizler toplu taşımaya bile binemiyoruz güvenlik harici angarya iş yaptırmaya çalışanlar oluyor normal vatandaştan hiç bir farkımız yok her konuda bu böyle e madem biz bu kadar değersiziz neden sokaktan adam toplayıp üniforma giydirip beline tabanca jop kelepçe falan takıp kimlik kartını emniyette basıp çıkartıp kendisine verip niye göreve yollamıyorlar oraya buraya acaba?
amele güvenlikler
amele güvenlikler
Asgari ücret işe yeni başlayan ve vasıfsız olan işciler için veriler bir ücret değilmidir?