Ben esmerim sevgilimde dahil bir çok erkek beyaz tenli olmayan kızlar gerçek güzel değildir diyor nasıl beyazlaşabilirim beyaz tenli olmak istiyorum:(
Cevabın nedir?
ya canım saçmalama öyle bir şey yok. ben beyaz tenliyim ama sevrek makyaj bile yapamıyorum hafif bir makyaj yapayım diyorum kırmızı ruju bile sürsem hemen dudak patlıyor düğünlük makyaj gibi oluyor. sonra bir yere vursam vücudumu hemen mosmor belli oluyor yüzde sivilce çıksa kıpkırmızı hemen ortada tama güzel yanlarıda var ama bence kendini sevmelisin sana okadarını diyim :)
04 Yorumla
Soran+1 yılSevndm:)
Soran+1 yılÖylym zaten:((
En İyi Cevaplar
+1 yılo ne demek öyle? çok saçma bir cümle ben beyaz tenliyim ama çok guzel esmer kizlar var bir kız arkadaşım esmer tenli ve o kadae guzel ki cok beğeniyorum şimdi o kız çirkin mi oluyor beyaz degil diye adriana lima, jeniffer lopez, kim kardashian, rihanna ve bir çok örnek var en begenilen kadınlara örnek
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir tip arkdşn ben esla gözlü dolgun dudaklı minik burunlu düz dalgalı bazen düz saçlı bir esmerim ama genede bunlara beyaz tenli olaysdn diyor=(
- +1 yıl
bu parçalar degil butununde guzel kucuk yuzlu uzun açık renk saçları var uzun boylu ve zayıf bir kız gozleride kahverengi etrafta hepimizden koyu teni ama cok guzel bir kiz. sende oyle guzelsindir senin psikolojini bozmasina izin verme okudumda erkek arkadaşın kiskabcliktan yapmis hic orali olma sana geri gelincede yuz verme cok kasinmiş
Soran+1 yılGüzel oldugumu söylerler evet arkdşnda güzelmiş benim boyum uzun değil Zayıfta deilim1.61 56 kiloyum balık etlym
- +1 yıl
olabilir herkesin güzelliği ayrıdır bu guzdl bu çirkin diye bir şey yok erkek arkadaşın cok istiyorsa super biriyle cik. ak buyursun çıksın ben kendimi beğeniyorum herkeste biliyor ne kadar guzel oldugumu sen kaybedersin de
+1 yılYa salak misin nesin millet bronz olmak icin solaryuma gidip zaman ve para harciyor herkes esmer olmak icin ugrasiyor sen nasil beyazlasabilirim diyorsun. Zenciler niye bu kadar seksi veya latinler neden dunyanin en seksi kadini bir japon degil. Tamam beyaz tenli guzeller d var ama cogunluk ezici bir ustunlukle esmerler.
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli kızlar gerçekten benim içinde özeldir.. Parayı basınca herkes esmer olabilir ama beyaz tenli olamaz. Beyaz tenlilik para mevzusu değil, Allah vergisi ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok güzel ten kıskanıyorum beyaz kızları:(
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
23Cevap
+1 yılDoğru beyaz ten daha güzel duruyor ama gerçek güzel nedir? Ben gerçek güzelim o zaman asdf :D
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet:;;((((((((
+1 yılyooo esmerim ama hayatımda bir kişiden dahi çirkinsin lafını duymadım o kadar beyaz tenli arkadaşlarımla ortama girdiğim halde hep gözdeydim bence tene değil ağza göze bakar o iş sıkma canını ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın yüzüm güzel ya
- +1 yıl
gerisini boşver herkes kendince güzeldir bırı esmer der biri sarışın sen kendıne bak en güzel sensin gerisini boşver ;)
Soran+1 yılTşkrlr canım
- +1 yıl
rica şekerim ;)
+1 yıl12 Yorumla
SoranOfff bu ten işte yapmayın üzülüyorum:((
- +1 yıl
yapcak bişi yok :)
Bide Beyazlaşma işi çıktı. biri Bronzlaşma derdinde diğeri beyazlaşma Sağda solda sakal çıkarma derdinde. İnsanların dertleri ne kadar basitleşmeye başlamış arkadaş.
00 Yorumla
+1 yılNe alakasi var. Biz bronzlasalim diye kicimizi yirtiyoruz. Esmer teninde kendince bir güzelligi var yahu.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevndm:(
Diğer konusunda 849 cevap paylaştı. niye o zmn seninle sevgili hem niye onun için değişiyosun saçma ayrıca esmer daha güzeldir bazı beyazlar ruh gibi benim sevgilimde esmer esmerler hem daha seksi hem daha güzel duruyorlar
010 Yorumla
Soran+1 yılO tam tersini düşünüyor bni sevmiş ama hiç tipim deilsin beyaz olmayan kıza güzel demem diyor
Soran+1 yılSeviyom
Soran+1 yılBncde:;(
Soran+1 yılKonştm begenmysn ayrlrz dedm bak koluma caddede takarm öyle bir hatunu kıskançlıktan kafayı yersin dedi
Soran+1 yılDiyemedim dünden beri küsüz ayrıldık yani:(
+1 yılBen esmerleşmemek için 6 sene antalyada denize gitmeyen insanım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılyapmayın çok güzelsn ttm blyrm=(
Esmerler daha çekici ve etkileyicidir. Bu böyle bilinir ve böyledir de. Saçma sapan düşüncelere kapılma. fıstık gibisin. Esmersin. bir adım öndesin ;))
00 YorumlaBronzlaşmak İsteyen Gördüm De Beyazlaşmak İsteyen. :D İlginç. Renkler Ve Zevkler. Tartışılmaz, Kimi Esmer Sever Kimi Beyaz. Şahsen Bende Beyaz Severim. ^^
00 YorumlaSüt beyazım. Bende seviyorum beyaz tenı. Ne giyse, saçını hangi renge boyasa yakışıyor. Esmerleri de oldum olası beğenmem zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yıloff=(
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Bir de esmerler saçlarını sarıya boyatıyorlar ya. Aynen asfalta at sıçmış gibi oluyor...
10 Yorumla- Diğer konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılYa bakma bacım ne teni gözüne kaşına bakılır insanın
06 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm güzel:(
- +1 yıl
Eeee tamam daha ne istiyosun burnun küçükse dudakların kalınsa gözerin büyükse çenen küçükse elmacıkların çıkıksa süper bir şeysin
Soran+1 yılBşy diyimmi o dedgnn aynısym yemin edyrm görmüş gbi tarif ettin gözlrmde ela
- +1 yıl
:D özelden mesaj atar mısın gerçekten merak ettim öyle biriysen kusursuz bir güzelliksin
Soran+1 yılÜzgnm atamam:;(
- +1 yıl
:D neden?
Gerçekten saçmalıyosun. Herkesin bakış açısı farklıdır. Bazılarının dediği gibi evet beyaz tenliler güzel ama esmer olmak bir ayrıcalık. Ben buğday tenliyim. Ne tam beyaz nede esmer. Böyleyken bunları diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeyaz ten demiyelimdeee pürüzsüz olcak. bugun bir kız karşıma oturdu çok güzel di ama sonra pantolonunun paçasına gözüm ilişti ulan bir kıl var bacağında kusacaktım yaa off :((
028 Yorumla
Soran+1 yılteni beyazmıydı=(
Cevap sahibi+1 yılevet :((
Soran+1 yılühühühü=(
Cevap sahibi+1 yılo senmiydin yoksaaaaaa :O :((
Soran+1 yılben esmerim keşke beyaz olsam ankrdym=(
Cevap sahibi+1 yılbeyaz tenli olmak avantaj deilki neden üzülüyorsun :) esmer olmak daha güzel bencee ;))
Soran+1 yılama erkekler hep beyaz ten beğeniyor ya sevgilimde çok seksi buluyormuş tertemz geliyrmş öyle kızlar
Cevap sahibi+1 yılhiç alakası yok simsiyah değil ya esmer olanlar. beyaz ten en ufak bir lekeyi bile belli eder. önemli olan ten rengi değil , temizliğidir yani.
Soran+1 yılbilmyirm bende çok beğenyrm beyaz teni bak sende beyaz tenli kıza güzel diyosn=(
Cevap sahibi+1 yılhayır ben esmer olana diyorum.
Soran+1 yılbiz esmerlerde çok kıl oluyo evet yüzü nasldı kızın neyinden sadece tenindenmi etkilendn yani:D
Cevap sahibi+1 yılesmerlerin kaşı gözü saçları güzel oluyor. beyaz tenli kızlarda çil oluyor yok işte bilmem ne oluyor en ufak bir ssivilce bilee bariz gösteriyor kendini. evet kıl oluyor ama tertemizz olmasını bilirsen mükemmeliğe ulaşırsın :))
Soran+1 yılbeyazlardada var kaş göz mükemmel teni bebek gibi ben onları kıskanyrm çok=(
Cevap sahibi+1 yılKes ! Esmer diyosam esmer 😡kizcam simdi haa. Sen tertemiz ol beyazlara tas cikarirsin ;))
Soran+1 yılela gözlüyüm dolgun dudaklıyım minik burunluyum yuvarlak yüzlym balık etliyim esmerim uzun saçlıyım dalgalı bazen düz ama sevgilime yaranamıyorum gözü gene başka kızlara bakıyor güzel olduğumu söylüyorlar bunun nedeni ne benden güzel olmaynlra bile güzelseler bakıyor=(
Cevap sahibi+1 yılAllah sana bir esmere verilcek en güzel şeyleri vermiş zatennn daha ne istiyorsun ya :)) eksik yok fazla var ;)
Soran+1 yılsevgilim bunu beyaz ten olsaydı diyor işte buna birde:D
Cevap sahibi+1 yılKim kizim senin sevgilin isim ver adres ver ayar oldum ben oglana :D ulan daha ne istiyor yok yok :D
Soran+1 yılİşte başklrna bakıyor hep bunu neden yapar sence?
Cevap sahibi+1 yılFarklilik arıyordur belki. Bence sen sac rengini ve şeklini değiştir giyim tarzını değiştir ;)
Soran+1 yılBakımlıyım çekicide bir kızım bıktım valla göz çapkını adam:)
Cevap sahibi+1 yılGuzel kizlar zaten hep ilgisiz erkeklerle oluyor niyeyse :)
Soran+1 yılEvet:(
Cevap sahibi+1 yılHoşunamı gidiyo ilgisizlik.
Soran+1 yılÜzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılBirakicaksin o zaman esmeray ;)
Soran+1 yılOff esmeray ddi off çok üzülüyrm:(((
Cevap sahibi+1 yılNeye üzüldün ya kötü bisimi dedim :/
Her ten güzeldir :) Ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır. 1 kişinin dediğine bakarak kendini yıpratma :)
00 Yorumla
+1 yılBir kiza aşik olabilmem icin beyaz tenli olmasi gerekir aksi yalan
04 Yorumla
Soran+1 yılOf yapmayın çoküzülüyorum esmerim diye neden yaa:(
- +1 yıl
Esmeride seven cok ama tercigim beyaz
Soran+1 yılEvet:(
- +1 yıl
Bugday tenlilerde hosuma gidio ama esmer olmucak
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. "Beyaz tenli kızlar gerçek güzellermiş öyle mi?" Böyle bişey yok.
12 Yorumla
SoranÖyleymiş çevremdeki erkeklere göre
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkesin güzel kavramı farklıdır ona güzel gelen başkasına hoş gelmeyebilir
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bn esmerim benim tenimi hiç beğenmyr napym bn şimdi bu adamı:(
Cevap sahibi+1 yılbeğenmiyorsa çıkmasın senle sanki zorla. madem beyaz tenlileri beğeniyorsun git beyaz tenli birini bul ben esmerim ten rengimi değiştiremem sonuçta, beğenmiyorsan ayrılalım de.
Soran+1 yılBnde öyle dedm zevkmi blysn süper bryle çkrm kafayı yersn dedi:(
hic ugrasma... esmerler daha guzel bunu butun dunya biliyor emin ol cok gezdim
00 YorumlaSarışının adi, esmerin tadi demisler. Bosver, esmer kiz guzeldiiir :)
00 Yorumla
+1 yılEsmer ve beyaz. Teni pürüzsüz olduktan sonra rengi hiç önemli değil. Zira hepsinin çekiciliği aynı.
00 Yorumla
+1 yılsaçma bir düşünme ama beyaz tenli olmak daha iyi yaa :D
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt:(
esmer olmaya care varda beyaz içinde fondetan sür :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKapatmyo:(
+1 yılbeyaz tenliyim ve evet bunu çok duydum. ten rengimin güzel olduğunu.
01 Yorumla
Soran+1 yılKıskanıyorum beyaz kızları:((
Gizli Üye(30-35)+1 yıldinleme bebegim sen onlari bende bembeyaz tenliyim ama esmer kizin cekiciligide baskaa
02 Yorumla
Soran+1 yılBn size hastym beyazlra:(
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama eminim sn boyle guzelsindirr
Bende beyaz tenliyim ama hiç bir zaman bununla övünmedim ve erkeklerin görüş açısı çok farklı kimisi esmerden daha çok hoşlanıyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru evet
+1 yılBunu Sana Diyen Sevgili'nin... Ben Bulmuş Bunuyor Mal Bu Hem Cinslerim Kuran Çarpsın Ya...
16 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz ten manyagı bni seviyo bn esmerim ama:(
- +1 yıl
S... Et Seni Beğenen Öyle Beğensin Bu Nedir Ya Utanmadan Nasıl Söyleyebiliyor Ne Sevgili Oldun O Zaman Mal...
Soran+1 yılÇok üzüldm sormayın ya:;(
- +1 yıl
Üzme Kendini Belki de Çok Çekicisin Görmeden Bir Şey Diyemiyorum Ama Sakın Ten Falan Değişme...
Soran+1 yılSaolun
- +1 yıl
Ne Demek Tatlım ;)
+1 yılSevgilinin zevki yoksa biz ne yapalım esmer çandır ama sunu unutma karakter daha onemlidir
00 Yorumla
+1 yılOlduğun gibi kal seninle esmer olsan da çıkıyor bir erkek için değişmek zavallıca
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbeyazin bir suru sikintisi var. Herkes esmer olmaya calisir
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli kız mmmmmmm
03 Yorumla
SoranBn nasıl beyaz olabilirimmm:(
- +1 yıl
Olamazsın heralde bilmiyorum. Sanki limon sürüyorlardı ise yariyordu. bir bak bakalım
Nete
Soran+1 yılBakıyım saol
Ne alaka ya ben beyaz tenliyim ama cirkinim :')
04 Yorumla
SoranTenini herkes çok beğeniyordur emin ol
Soran+1 yılTen güzelliğide çok etkiliyor bnmkni hiç deilse:(
+1 yılçok güzelimdir evet :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbeyazlar sizi kıskanyrm=((
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ooff birde renkli göz uzun saçsa :D
Olamazsın02 Yorumla
Soran+1 yılYa bn hiç mi olamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyaz tenli çok çirkin tatlim kuzum rahat ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes hasta esmerim napym yaa:;(
+1 yılbeyaz teni seviyorum.
00 Yorumlabence esmer daha iyi tabi tipe göre değişir
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk senden duydum :)
Soran+1 yılİşte o beyaz ten kumral saç istyo bn esmer nolck blmyrm
+1 yılbeyaz tenli zayıf ve uzun saçlı olsun benim olsun
00 YorumlaDiğer konusunda 344 cevap paylaştı. ırkçılık yapmayıon gençler :D
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında