Doktora gidiyordum ve bana hamile oldugumu soyledi. :) Gerci evli degilim, bakireyim hala ama sanki gercek gibiydiiiii coooookkk guzeldi..
Hadi yorumlayin bakalim ruyami. :)
Hadi yorumlayin bakalim ruyami. :)
Rüyaların bir anlamı yoktur, sen basit bir rüyandan bizim senin komple hayatını özetlememizi istiyorsun. Kendi bilinçaltındaki şeyleri ben bilemem. Bu kadar heveslisin madem, birini bulmalısın/onunla evlenmelisin, cinsellik yaşamalısın ve nitekim de doğal olarak gebe kalacaksın.
Haydi başarılar.
Hamileligin iki anlami vardir. Ya sen veya cevrenden bir hamile haberi alacaksin, ya da buyuk bir yuk almissin gunaha girmissin. Cunku hamilelik yüktür.
Bir kimse rüyasında kendisini hamile olarak görürse o kişi için rüyasının anlamı dünyada malının artacağına, başkaları tarafından övüleceğine, şerefe, izzete sahibi olacağına yorumlanmıştır. kadın rüyasında kendisini hamile olarak görür ise hamileliğin dünyalık olan mala işaret ettiğini bilmeliler.
Ben rüya yorumcusu degilim tek bisei diyebilirim Rabbim gönlüne gore hersei versin InşaAllah. .
Amin.
Cevap
13Cevap
Senin başına gelen hem erkeklerin yani bizim hemde kızların başına gelen normal birşey, bende rüyamda kızlarla birlikte oluyorum ve çok güzel oluyor, masturbasion yapmayan herkesin başına gelebilir.
Annelik duygusu kadına doğuştan verilen bir duygu işte o yüzden senin evlenme vaktin gelmiş :D
Okulumu sen bitir ben evleniyim :)
:))))
Merhaba,
Rüyanızda hamile olduğunuzu görmek çocuk istediğinizin habercisi. İtina ile kucağınıza çocuğu verebilirim. Müşterilerimi kendi evimde ağırlıyorum ve herhangi bir ücret talep etmiyorum. Düşünürseniz yazabilirsiniz.
Google ruya tabırlerıne baksana, bizene senın ruyandan.
evlilik yakındır inşallah...:-) mutluluklar...
4 yil :(
Yokk yok. Allah korusun.
Iyce dolmusun mast yapmiyosun herhalde bende bugün hamile biraktigimi gördüm rüyanın tarifine uyuyorum
3 vakte kadar annen ölecek. :/
:(
Ahh sen hala bu siteye giriyor musun, birkac yil once sana sori acmistim, ne aptaldim ama :)
Ben bu sitede birisinden hoslaniyorum diye :)
Hoslanilan adama bak birde, cok kotu hakaret etmistin yine bana :)
Dogru hak etmistim..
Evlilik ya da para demektir
Asla hamile kalamayacaksın...
:((((
Şaka yaptım :)
Üstünü ört de yat hafız
Hmm yas kaç senin :)
20. .
ooo 3. sınıf olmussun :)
gelecekten bir yansıma görmüş olabilirsin
Ruyalari gerceklestirmen lazim bence. d
Toton açıkta kalmış.
Tabi boyle yorumlarda olcak, bu sitede soru sormak risk. Insallah Allah sana nasip eder
Zaten hamileyim. At tarafı bir rüya görmüşsün abartmanın lüzumu yok yani.
Saglikla kucagina almani dilerim. Iyi gunler.
Alt tarafı rüya yahu niye abartıyorsun.
Zevkten.
Kusura bakma boyle ters bir yorum yaptim fakat insanin hevesini kursaginda birakiyosunuz. burada asil amac o anki sevinci paylasmakti.
Sen anne olacagini ogrendiginde sevinmedin mi? Sunlarin bacişlerine bak :)))
Bende ruyasina sevindim.
Evlenmeden kimseyle yattın mı? Bu bir işaret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar