İslamı elestirme sürecindeyim şu sıralar diger dinleri arastirmak, islamı eleştirmek günah mı?
Cevabın nedir?
Selamun aleykum
Başka dinlere özen duymanız beni üzdü. Çünkü bu sizin imanınızı sarstığı gibi şirke kadar götürebilir. Ayrıca islam dininin bir parçası olan günahtan korkuyorsunuz. Eğer inancınız yoksa günahtan neden çekiniyorsunuz. İslam dini sizi tatmin edecek bir düzen içerisindedir. Mantıksız tek noktası yoktur. Herşeyed bir açıklaması veya sebebi vardır. Ancak siz eğer böyle kusursuz tek dinden ne kadar nasip almışsınız orası tartışılır. Aklınızdaki soruların tümünü cevabı vardır yeterki soracak kişiyi belirleyebilin. Ayrıca kendi başınıza aklınızdaki sorularla mücadele etmeyin çünkü anladığım kadarıyla bu konuda biraz eğitiminiz az olması sebebiyle çelişkiye düşersiniz. Bu sebepten dolayı ehli sünnet bir hocaya aklınızdaki soruları sormanız halinde her biri için cevap alırsınız. İslamiyetin noksan tarafı yoktur. Noksanlık bizde olduğu için öyle görmekteyiz. Ancak bilgilerle o noksanlığı doldurmanız halinde yeni din arayışının ne kadar saçma olduğunu siz de göreceksiniz. Allah mağfiret eylesin. Selamun aleykum10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır neden günah olsun? Fakat Google'dan araştırıyorsun büyük ihtimalle. Sanmıyorum kütüphane falan gezdiğini. Google'da çoğu şey yalan yanlış. Ateist argümanlarla zehirliyorlar milleti. Takıldığın bir soru olursa mesaj atabilirsin kardeşim. Ben de dinimi çok araştırdım. Sorguladım kafamda. Elhamdülillah imancım güçlenmiş halde çıktım o sorgudan. Seni saptırmalarına izin verme.
16 Yorumla
Soran+1 yılYahudi, ateist tanidiklarim var annem hristiyan babam müslüman. Sorgulama konusunda onlarin yardimini alip, kuran, incil vb. kitaplari ve din kitaplari kullanacagim. Ama yine de tesekkur ederim.
- +1 yıl
Talcami sen kör gözlerle bakmışsın o kitaba dostum eğer gerçekten bir sorgulama yapsaydın aydınlığa ulaşırdın Türkiye`de müslüman kesim fazla ve eğer bu ülke müslüman bir ülke ise neden allah ve muhammedin izinden gidilmiyo? Mesela çok eşlilik günümüzde Türkiye`de yasak eskiden islamda 4 eş hakkı varmış hatta muhammed 9 yaşındaki sübyanla evlenmiş neden çünkü allah istemiş vay be allah 6 günde evreni yaratmışsa kuranı neden 23 yılda indirdi?
“Biz Kur'an'ı insanlara dura dura okuyasın diye ayet ayet ayırdık ve onu peyderpey indirdik” (İsra suresi, 106. ayet) - +1 yıl
Anlaşılmasını mecbur kılar. Buna göre Allah evreni 6 aşamada yaratmıştır, gün değil. Ha bir de çok eşlilik ayetleri var. Onlar savaş halinden doğan kölelik hukukuyla ilgili ayetlerdir. Hepsinin birer hükmü vardır. Durduk yere 4 kadın falan alamazsın. O ruhsattır. Örneğin çocuğu olmuyordur karının, onun izni olması şartıyla başka eş almana müsade ayetidir bahsettiğin. Eşin izin vermezse olmuyor o iş. Kafana göre kadın falan alamazsın. Anlatıyoruz anlatıyoruz gene aynı şeylerle karşımıza geliyorsunuz yahu.
+1 yılÇocukken bismillah dinimiz amin kafası yaşardm fırat gibi ama ergenlik dönemim bitince kuşkularım başladı şu an ne olduğuma bende karar veremedim bazen inıyorum ama bazenda bir soru işareti olmuyor değil kafamda deli sorular anlayacağın ama bana sorarsan ateist deist falan olmak kötü bir şey değil hani müslümanlar onların cezalandırılacağını falan söylüyor ama bence bir şey olmaz ne de olsa bize bir irade verilmiş. annem çok inançlı kızkardeşim ateist benim mesela evde hep kavga 😕
01 Yorumla- +1 yıl
Bide islamdan orta doğudaki olaylayüzünden şüphe duymaya başladıysan onları kale alma derim çünkü onlar müslüman değil benim gözümde sadece katil!
sana tek şey öneririm risale-i nur bu ahir zamanda insanın imanın tek kurtarıcısı odur lütfen ön yargıyla yaklaşma ve sadece sözlerköşü sitesindeki vidyoları izle ve onların ateistlerle olan vidyolarınıda izle sana delillerle zaten herşeyi sunacak allah yardımcın olsun hakkında en hayırlısı olsun inşaallah.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
28Cevap
İlk once kuranı oku ve çeliskileri sözden geçir sonra ateizmle ilgili forum sitelerinde dolaş facede karikateist vb. sayfalar mesela :) sonra dawkins amcanın kitaplarını oku :) evrim konusunu da ayrıntılı şekilde araştır en önemlisi ise şu ki hukuki haklarını öğren birisi sana karşı ağır ithamlarda bulunursa ne yapman gerektiğini en iyi şekilde bilmen lazım :) kolay gelsin sana :)
Not: 2 yıldır ateistim :)18 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşekkürler
- +1 yıl
Başladık gene. Peygamber 9 yaşındaki kızla evlenmemiştir. Hz. Aişe ile evlendiğinde, yaşı 18'dir. İddet ayetlerinden bu anlaşılır. En erken 18'dir hatta. Fazla bile olabilir. Fakat soru şu ; diğer ayetler ve hadisleri inkar ediyorsunuz da, taş üstüne taş bırakmıyorsunuz da, münafığın tekinin uydurduğu hadise mi inanıyorsunuz? Kısacası, işine gelince inanıyorsun gelmeyince reddediyorsun. Sen mi zekisin şimdi?
Sen zaten olayı hiç anlamamışsın. Müslümanlar sadece Türkiye'de mi yaşıyor da Türkiye ile genelliyoruz? Müslümanların geri kalma nedenleri Kur'an'dan başka kaynak aramaları ve bilimden uzaklaşmalarıdır. Eğer biz tek kaynağı Kur'an kabul etsek, bilim yapsak, hurafeleri hayatımızdan atabilsek, her şey Allah'ın istediği gibi olacak zaten. Bu konuda da ayet var, zeki arkadaşsın madem bul oku onu.
Allah evreni 6 günde yaratmamıştır. Ne 6 günü? Orada geçen kelimenin arkasındak edata bakarsan ( ve ma olarak gelen edat) o, eyyamin kelimesinin gün değil, dönem, evre olarak - +1 yıl
Anlaşılmasını mecbur kılar. Buna göre Allah evreni 6 aşamada yaratmıştır, gün değil. Ha bir de çok eşlilik ayetleri var. Onlar savaş halinden doğan kölelik hukukuyla ilgili ayetlerdir. Hepsinin birer hükmü vardır. Durduk yere 4 kadın falan alamazsın. O ruhsattır. Örneğin çocuğu olmuyordur karının, onun izni olması şartıyla başka eş almana müsade ayetidir bahsettiğin. Eşin izin vermezse olmuyor o iş. Kafana göre kadın falan alamazsın. Anlatıyoruz anlatıyoruz gene aynı şeylerle karşımıza geliyorsunuz yahu.
- +1 yıl
Arkadaşım basmıyor mu? 23 yılda indirilmiş olsa ne 23 dakikada indirilmiş olsa ne? 23 saniyede indirilse iman mı edecektin? Yoo, öyle olsa neden 23 yılda indirilmedi diyecektin bu kez de. Bana böyle zırvalarla gelme, daha ontolojik şeylerden bahset. Şimdi google'a ontoloji ne demek onu yaz öğren önce. Kölelik hukuku Kur'an'da vardır, benim uydurduğum bir şey değil. Sorsak, hepimizden fazla okumuşsunuzdur Kur'an'ı. Hep lafta. Ayet bildiğiniz yok nasıl okudunuzsa?
Sen belli ki evlatlk edinme ayetlerini de okumamışsın. Kim mamalıyorsa seni git ona de ki, Kur'an'da ayet var, öksüz yetim çocuklarla parası için evlenmeyin, onlara zarar vermeyin, mallarını koruyun, reşit olduklarında mallarını verin, aklı başında olmadığını test edin diye. Bunlardan haberin yok tabi, nereden olsun? - +1 yıl
Resmi kayıtlarda 9 olarak geçiyo, sizin soyledikleriniz kurandaki gercekleri aciga cikartmaya calisan insanlari karalamak icin soylenen aşağılık unsurlardir.
Türkiyeyi örnek olarak verdim dünyanın heryerinde degisik inanclara sahip birsuru insan var bunu bende biliyorum ama sunuda unutma ki dünyada milyonları aşkın inancsiz insan var - +1 yıl
Benim yorumumun altına yaz, ben de bekliyorum sabahtır yazcaksın diye. Şunu sorcam, neden senin inandığın doğru oluyor da benim inandığım yanlış oluyor? Niye seninki yanlış olmuyor da benim argümanım yanlış? Çünkü '' öyle'' dimi? Yok aslanım öyle bir durum. O dediğin hadisi uyduran adamı bile biliyorum ben. Adam öldürülmeye götürülürken '' sizin dininize helali haram haramı helal eden 5000 hadis soktum, yandınız'' diyen birisi. Niye inanayım o teresin uydurduğu hadise? Cevap yazarsan benim yorumun altına yaz, yarın cevap vericem çıkmak durumundayım. Ağlama sonra cevap veremedi diye.
- +1 yıl
Diğer dinleri araştırmak günah olsaydı Teologların hepsi cehennemlik olurdu :)
Aklında İslam ile ilgili bir şüphe varsa bunu demek bana düşmez ama tam bir Müslüman sayılmazsın, araştıramazsın, eleştiremezsin diyenlere bakma, körü körüne inanma. Sen Tanrıyı reddetmiyorsun, ben o safhalardan geçtim, eleştirdikçe öğrendim, öğrendikçe inandım. Sadece Semavi dinleri araştırma, Pagan kültürlerinide araştır, ne kadar geri gidersen o kadar doğruya ilerlersin.
Bazılarının putperest dedikleri kültürleri araştır, Sümer Mitolojisi, Yunan Mitolojisi, Türk Mitolojisi, Anadolu Mitolojileri, Keltler vs. Sonrasında Museviliği, Hristiyanlığı ve Müslümanlığı daha iyi anlamaya başlayacaksın, her şeyin tepeden inme değil, yavaş adımlarla geldiğini göreceksin.
Bir tavsiyem var ki bu çok önemli, araştırırken bugünkü Müslümanları, özellikle Ortadoğu Müslümanlarını (Türkiye'de dahil) görmezden gel, sadece dinden ilerle, aksi taktirde seni dinden uzaklaştırırlar. Beni arayışa iten buradaki kişilerdi...00 YorumlaMüslümanlık zorla kabul olunan bir din değildir. Elhamdülillah müslümanım fakat dinimin bana söyledikleri arasında ki şu kıssa , sana cevap olabilir. Önce diğer dinleri araştır ve sana en uygun din hangisi ise ona yönel. Çünkü kimse dini zorla yaşayamaz ve zorla da din yaşanmaz.
22 Yorumla- +1 yıl
Zorkla kabul olunan bir din değil mi? Pis yobaz eskiden müslüman olmayan insanları öldürenler yahudiler mi? Hayır tabikide müslümanların ta kendileri biraz araştır öğren mesela Türkler müslümanlığı kabul etmeyen milletler arasında ve bu dini kabul etmeyen insanlara ne yapılıyo biliyomusun müslümanlar kafalarını kesiyo ve insanları zorla müslüman yapıyolar ama sen haklısın "islam hoşgörü dinidir"
- +1 yıl
Benim dinim benim için zorla kabul edilen bir din değildir. Beni kimin ne yaptığı ilgilendirmez, ben dinimi bilirim ve ona göre hareket ederim. Bir kaç kendini bilmez ve din adı altında kafa kesenler için dinime dil uzatan insanın aklını iki kez düşünür ona göre yorum yaparım. Pis yobaz mı? Gargad agacı sizi neyden koruyacak sanıyorsunuz? Ben değil ama sen biraz araştır bakalım inandığın din neler diyor.
Tovbe estagfurullah ;ARASTİR ARASTİR ama din dogmatiktir tartisilmaz hem neyi sorguluyorsun yaz konusalim ama elestirmeyelim yorumlarda bir arkadasin dedigi gibi google ataist ve deist argumanlari ve yalanlariyka dolu onlarin beyni uyusmus oldugu icin İSLAM HAKKİNDA OKUR OLMADİK SEYKER SOYLUYORLAR dedigim gibi sen soyle konusalim
06 Yorumla
Soran+1 yılAnnem hristiyan babam müslüman ateist ve yahudi tanıdıklarımda var. Birilerine sorma konusunda bir sorunum yok.
Soran+1 yılKur an daki çelişkiler
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorgula sen sorgula mesela uzay nasıl sonsuz dünya nasıl bir yere asılı durmadan tutunmadan asılı duruyor yer çekimizde ne saçma
Güneş hergün kaç asırdır aynı yönde aynı sıcaklıklar nasıl duruyor Hmm bence sorgulamalısın ama bunu sen yapamazsın yüce bir varlık ancak aklın erebiliyormu senin kafan fiziğe basmazken nasıl birisi böyle karışık bir sonsuz~evren yaratmış ve bir düzen içinde sürdürmeye devam ettirebiliyor
Sen kurandan saha iyi bir kitap yaz ben sana tapıcam?14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl+ günah dil diğer Dinleride tanı sana en uygun olanı seç sonunda
Soran+1 yılBen Allah veya Tanrı nın varlığını zaten kabul ettim.
Cevap sahibi+1 yılEe bu yetmez başlıbaşına
- +1 yıl
Insan aklı kısıtlıdır zekamızın kavrayamadığı her şeyi tanrıya bahşetmek çok yanlış
Baban baskın olmalı. Neden günah olsun diyenlere gülüyorum. Geçmiş olsun. Nasıl bir soru kardeşim bu. İslam'ı eleştirip günah demek tezat oluyor biraz. Hoşuna gitmeyebilir bu tavrım ama. İslam'ı anlama yoluna girersen daha iyi olur. Kur'an-ı Kerim'i açıp anlamak lazım. Ana dilimiz Türkçe olduğu için Arapça'yı bilmiyoruz o yüzden meal ile okursak kafandaki sorular cevaplanmış olur. Ne google ne başka kaynak en güzeli Peygamber Efendimizin rehberi.
00 YorumlaALLAH var mı yok mu diye sorguluyorsan günah tabi. Ama çpk arafta kalırsan şöyle bir tavsiye vereyim ibadet etmek sana nekadar zarar verebilir? Sen sana öğretildiği gibi üzerine düşeni yap zaten öğretilenler yanlışsa bile yaptığın inanadığın şeyin saana bir zararı yok her türlü avantajlısın?
00 Yorumla- Diğer konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılfbcdn-sphotos-e-a.hubatka.cz/.../...65546187_n.jpg
burada tüm cevaplari görebilirsin.111 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim kardeşim elhamdülillah müslümanız çok açıklayıcı
- +1 yıl
senin olmayan aklına l*n aklım çıktı insanız l*n biz insan kulaklık vardı. aklım çıktı.
Soran+1 yılLinke girmedi
- +1 yıl
@sanctus kokusu buraya kadar geldi kardeş :S
- +1 yıl
@nyxx3 bundan iyisini nerde bulacaksınız :D
- +1 yıl
tekim ben
- +1 yıl
anağı zikim * bilgisayarda dondu o seste öyle kaldı senin yüzünden it
+1 yılben hepsini okudum canım hepsi aynı. bizimkini uygulama şekli cahillere kalınca bok gibi bir hal alıyor
00 Yorumlaislamı iki kaynaktan okumalısın biri kuran ikincisi sahih hadisler bu kaynaktan islam asla eleştiriyi kabul etmez çünkü Allah ve resulu onları eleştirmek başlıca iman kaybı şeytanın vesveselerine dikkat etmek gerek..
00 YorumlaSorgula araştır bunun gunahi sevabi yok bir şey hakkında hiç bişey bilmeden inanmak akıl işi değil zaten onlardan olma. Din sadece ıslamla sınırlı değil dünyada yüzlerce din var sana en yakın geleni aklına mantigina vicdanina en uygununu bul
00 Yorumla
+1 yılHayir kesinlikle değil belki de boylece dine daha baglanirsin sen kesinlikle arastir ama İslamdan vaz gecme
00 Yorumla
+1 yılHayır islam zaten sorgulamayı buyuruyor sorgulamaman günah.
14 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler.
- +1 yıl
Sorgulamamak günah mı :D Bunu ilk defa duydum işte
- +1 yıl
Evet, dinde anlam veremediğin şeyleri sorgulamak araştırmak gerek buyrulan şey bu.
- +1 yıl
Böyle dersen işte bu sefer anlarım seni ama öyle araştırmazsan gunah dıyınce anlam veremedım bır an :)
+1 yıl:D :D çok merak ettim hangi dini daha mantıklı bulacaksın cevap olarak yaz bana bulursan buralardayım ^^
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D tamam arastirma dönemi bittikten sonra buraya yazacagim
- +1 yıl
iyi bakalım ama unutma Ne olursa olsun yine gel ^^
Eger sormak istedigin bir husus olursa buradan veya ozelden mesaj atabilirsin. Bildiklerimi anlatabilirim.
00 YorumlaDiğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Sorgulamak istiyorsan tarafsız bakman gerekir eleştirel bakarsan ancak dinden çıkarsın
00 Yorumla
+1 yılİslamı araştır bence diğer dinlerle eleştirilcek kadar basit bir din değil çunku ce günah
00 YorumlaBilmeden kabul etmek olmaz zaten. Araştır kendin zaten görüceksin. En Merak ettiğin soru ne?
00 Yorumladeğil ozgur herkez kendine uygun gordugun dine gec
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
eleştirilemez olan hiçbir şey yoktur... kendine dürüstlüğü ve iyiliği ilke edindiysen hiçbir şeyi sorgulamaktan kaçma...
07 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler
- +1 yıl
Başladık gene. Peygamber 9 yaşındaki kızla evlenmemiştir. Hz. Aişe ile evlendiğinde, yaşı 18'dir. İddet ayetlerinden bu anlaşılır. En erken 18'dir hatta. Fazla bile olabilir. Fakat soru şu ; diğer ayetler ve hadisleri inkar ediyorsunuz da, taş üstüne taş bırakmıyorsunuz da, münafığın tekinin uydurduğu hadise mi inanıyorsunuz? Kısacası, işine gelince inanıyorsun gelmeyince reddediyorsun. Sen mi zekisin şimdi?
Sen zaten olayı hiç anlamamışsın. Müslümanlar sadece Türkiye'de mi yaşıyor da Türkiye ile genelliyoruz? Müslümanların geri kalma nedenleri Kur'an'dan başka kaynak aramaları ve bilimden uzaklaşmalarıdır. Eğer biz tek kaynağı Kur'an kabul etsek, bilim yapsak, hurafeleri hayatımızdan atabilsek, her şey Allah'ın istediği gibi olacak zaten. Bu konuda da ayet var, zeki arkadaşsın madem bul oku onu.
Allah evreni 6 günde yaratmamıştır. Ne 6 günü? Orada geçen kelimenin arkasındak edata bakarsan ( ve ma olarak gelen edat) o, eyyamin kelimesinin gün değil, dönem, evre olarak anlaşılmas - +1 yıl
İslam hakkında kafana takılan sorular olursa mesaj at yardımcı olabilir özellikle ateizm ve islam hakkında :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılYanliş degil arastır fikri hür zihni hür bireysin ama Din dogmatiktir eleştiremezsin. Ya kabul edersın ya da etmezsın
00 Yorumla - Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılgünah evet düşüncemelere girme en ideali islam bunu unutma
06 Yorumla
Soran+1 yılDigerlerini bilmeden nasil en ideali islam diyebilirim ki
- +1 yıl
dinsizmisinki? ne diniyle buyudun bu yaşa kadar..
Soran+1 yılİslam
- +1 yıl
islam ise islamda devam et en ideali o bence... bu benim fikrim.
- +1 yıl
Çok yanlış bir düşünce doğarken dinini seçme hakkın var mı ki nasıl en ideali diyebilirsin
- +1 yıl
diger kitapları oku hepsini içlerinden birini seç ben o yuzden fikrimi sundum bu senin seçimin..
+1 yılGünah filan değil arkadaşım neye inandığını öğren diğer sığ kafalar gibi olma takdir ettim bu konuda seni
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Bu guzell hepsini arastir. İcine huzur vereni kalbini dinle. Huzur İslamda. Ve Allah katinda tek din İslamdir. Bana da istedigin birsey olursa sor
12 Yorumla
+1 yılben hristiyanım hrsitiyanlıkla ilgili soru cevaplarına elimden geldiği kadar yardımcı olurum
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnemde hristiyan bu konuda rahatım.
- +1 yıl
peki o zaman sevindim sizin adınıza ama size önerceğim birkaç kitap var.
vatikanın hazırladıgı ilmihal kitabını okumanız
Soran+1 yılTeşekkür ederim mutlaka okuycam
- +1 yıl
benim kitaplarım gelecek 2-3 güne yollyailirim isterseniz
+1 yılDini Eleştirebilirsin
Allahın Varlığını Sorgulayabilirsin04 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürler
- +1 yıl
bişey değil
- +1 yıl
laf kalabalığı yapma 2 çeşit inanış vardır biri doğdukdan sonra direk inanırsın
diğeride sorgulanıp hangisi mantıklı geliyosa ona inanırsın
sorguladınmı. com sana dinle ilgili her konuda yardımcı olurlar
00 Yorumlamüslümanım diyebiliyosan niye sorguluyosunki sen böyle düşündükçe imanın zayıflar
01 YorumlaAraştır her şeyi ama ne yönden arastiriyorsun veya elestiriyorsun çok ileriye gitme bence derim
00 YorumlaSorguluyorsan şimdi elinden geleni yaparlar soğutmak için
00 Yorumla
+1 yıldiğer dinleri araştırmak sorgulamak çarpık düşünüyorsun ne düşündüğünü bilmen lazım.
00 YorumlaArastir tabii.. ama islama dönüceksin bunu unutma
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler umarım öyle olur.
Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. Daha önce hangi dindeydin?
02 Yorumla
Soran+1 yılİslam
Gizli Üye(30-35)+1 yılpardonda sen kımsın kımsınnnnnnnnn.
00 Yorumla
+1 yılgünah degil
00 Yorumla
+1 yıldegil
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!