Diğer Ankara dövmeci önerisi? ___aslisn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba, dövme yaptırmayı düşünüyorum. Ankara 'da önerebileceğiniz bir dövmeci var mı? Güncellemeler+1 yıl Başka önerisi olan yok muu? 😄 Ankara dövmeci önerisi? Cevapla Dövme Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Arkadaşım meridven altı yapıyor şekline göre değişir fiyat 0 6 Yorumla ___aslisn +1 yıl Kızılayda falan bir sürü merdiven altı yer var uyguna yapıyorlar ama boyaları falan kalitesiz oluyormuş. O yüzden daha çok adını duyurmuş bir yer istiyorum Yorumla miroveteene_ +1 yıl Güzel yapıyor sıkıntı yapma Yorumla ___aslisn +1 yıl Daha sonradan boya kendini atıyormuş diye duydum Yorumla ___aslisn +1 yıl Bir de sanırım iyileşme süreci uzun oluyormuş Yorumla ___aslisn +1 yıl O yüzden tereddüt ettim biraz Yorumla miroveteene_ +1 yıl Yerine göre değişir ama yaşın küçük büyüynve yaptır Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Han tattoo art öneririm işinde çok iyidir ve temizdir. 0 3 Yorumla ___aslisn +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla ___aslisn +1 yıl Yaptırdın mı buraya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet iki dövme yaptırdım ve çok memnun kaldım. tekrar gideceğim muhtemelen. Yorumla
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Dövmeci bilmem ama dönerci bilirim 0 1 Yorumla ___aslisn +1 yıl Peki 🙃 Yorumla
Kaan34j Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İstanbul'da olsan çok yakın arkadşaım vardı. 0 9 Yorumla ___aslisn +1 yıl Ya güzel olurdu ama maalesef :( Yorumla Kaan34j +1 yıl Yht ile yakın istersen fiyat bile alırız Yorumla Kaan34j +1 yıl Hem gezmiş olursun Yorumla ___aslisn +1 yıl İstanbula yazları falan geliyorum ama yaza kadar bekleyemem sanırım Yorumla Kaan34j +1 yıl Siz bilirsiniz 🙏 Yorumla ___aslisn +1 yıl Bir dövme içinde şimdi İstanbula gelemem 😄 Yorumla ___aslisn +1 yıl Teşekkür ederim yine de Yorumla Kaan34j +1 yıl Birazcık farklılık olurdu, hem bir kahve içerdik 😇🙏 Yorumla Kaan34j +1 yıl Teklifim halen geçerli, ayrıca ne dövmesi uaptırcaksın Yorumla
seli_nam Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Tunalı tarafında var iyi bir dövmeci 0 6 Yorumla ___aslisn +1 yıl Adı ne Yorumla seli_nam +1 yıl Tam hatırlamıyorum yarın arkadaşıma sorayım Yorumla seli_nam +1 yıl Sen neresindensin Ankara 'nın Yorumla ___aslisn +1 yıl Ben Keçiörendeyim de ama görüştüğüm dövmeciler genelde kızılay tunalı da falan Yorumla seli_nam +1 yıl Mesaj atar mısın bana Yorumla ___aslisn +1 yıl Yazdım Yorumla
Lifesex Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Nerene nasıl bir şey? 0 4 Yorumla ___aslisn +1 yıl Fark eder mi? Yorumla Lifesex +1 yıl Ustalık önemli Yorumla ___aslisn +1 yıl Kolumun yan kısmına yaptırıcam basit küçük bir şey Yorumla ___aslisn +1 yıl Öyle çok aşırı ustalık isteyen bir model değil ama daha sonradan boya atıyormuş kendini diye duydum o yüzden kaliteli bir yer arıyorum Yorumla
anonimmm__0007__ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Nerde oturuyorsun 0 3 Yorumla ___aslisn +1 yıl Keçiören Yorumla anonimmm__0007__ +1 yıl Yarın görüşelim Yorumla ___aslisn +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arkadaşım meridven altı yapıyor şekline göre değişir fiyat
Kızılayda falan bir sürü merdiven altı yer var uyguna yapıyorlar ama boyaları falan kalitesiz oluyormuş. O yüzden daha çok adını duyurmuş bir yer istiyorum
Güzel yapıyor sıkıntı yapma
Daha sonradan boya kendini atıyormuş diye duydum
Bir de sanırım iyileşme süreci uzun oluyormuş
O yüzden tereddüt ettim biraz
Yerine göre değişir ama yaşın küçük büyüynve yaptır
Han tattoo art öneririm işinde çok iyidir ve temizdir.
Çok teşekkür ederim
Yaptırdın mı buraya
evet iki dövme yaptırdım ve çok memnun kaldım. tekrar gideceğim muhtemelen.
Dövmeci bilmem ama dönerci bilirim
Peki 🙃
İstanbul'da olsan çok yakın arkadşaım vardı.
Ya güzel olurdu ama maalesef :(
Yht ile yakın istersen fiyat bile alırız
Hem gezmiş olursun
İstanbula yazları falan geliyorum ama yaza kadar bekleyemem sanırım
Siz bilirsiniz 🙏
Bir dövme içinde şimdi İstanbula gelemem 😄
Teşekkür ederim yine de
Birazcık farklılık olurdu, hem bir kahve içerdik 😇🙏
Teklifim halen geçerli, ayrıca ne dövmesi uaptırcaksın
Tunalı tarafında var iyi bir dövmeci
Adı ne
Tam hatırlamıyorum yarın arkadaşıma sorayım
Sen neresindensin Ankara 'nın
Ben Keçiörendeyim de ama görüştüğüm dövmeciler genelde kızılay tunalı da falan
Mesaj atar mısın bana
Yazdım
Nerene nasıl bir şey?
Fark eder mi?
Ustalık önemli
Kolumun yan kısmına yaptırıcam basit küçük bir şey
Öyle çok aşırı ustalık isteyen bir model değil ama daha sonradan boya atıyormuş kendini diye duydum o yüzden kaliteli bir yer arıyorum
penguenink. tattoo ile bir görüşebilirsin
Nerde oturuyorsun
Keçiören
Yarın görüşelim
Neden