Diğer Dacia Sandero kadınlar için nasıl? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dacia Sandero kadınlar için nasıl sizce? Güncellemeler+1 yıl Şimdi baktım manuel vitesmiş ben otomatik vites istiyorum bu tarz büyük geniş yüksek olup bunun fiyatına yakın bir araba önerirmisiniz? Dacia Sandero kadınlar için nasıl? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
LordReiden Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bence paran varsa hyundai i20 al tam bayanlar için araç 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadınlar için ideal ben hiç sevmiyorum ama 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Niye sevmiyorsun Yorumla poyrazaci +1 yıl Benim tarzım değil ben biraz daha sedan tarzı seviyorum üstelik hiç özellik yok arabada Yorumla Soran +1 yıl Kia nın arabaları nasıl Yorumla poyrazaci +1 yıl Onlar da aynı ki ama sen nasıl arabalardan hoşlanıyorsun onu bilmek lazım bir de kaç kişilik aile mi tek mi kullanacaksın genel olarak Yorumla Soran +1 yıl Yüksek ve geniş arabada daha rahatım, tek kullanıcam bazen arkadaşlarımda olur, çok yüksek fiyatlı bir şey alamam dacia fiyatlarında olmalı, otomatik vites istiyorum. Yorumla poyrazaci +1 yıl Kaç paraya kadar bakıyorsun Yorumla Soran +1 yıl 350.000 TL civarı sıfır olsun istiyorum. Yorumla poyrazaci +1 yıl Neden sıfır 2. El olsun az km olsun Yorumla Soran +1 yıl Yok sıfır istiyorum Yorumla poyrazaci +1 yıl Başka şansın yok zaten sıfır olacaksa bari duster bari al en azından Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. En nefret ettiğim araba at çöpe 0 0 Yorumla
osmn28ozn28 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl fazla büyük 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben küçük arabada rahat etmiyorum geniş ve yüksek olmalı Yorumla osmn28ozn28 +1 yıl ozaman mantıklı olur kimsenin fikrine ihtiyaç duyma al gitsin😂 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi baktım manuel vitesmiş ben otomatik vites istiyorum bu tarz büyük geniş yüksek olup bunun fiyatına yakın bir araba önerirmisin Yorumla osmn28ozn28 +1 yıl bu aracın otomatiği var diye biliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence paran varsa hyundai i20 al tam bayanlar için araç
Kadınlar için ideal ben hiç sevmiyorum ama
Niye sevmiyorsun
Benim tarzım değil ben biraz daha sedan tarzı seviyorum üstelik hiç özellik yok arabada
Kia nın arabaları nasıl
Onlar da aynı ki ama sen nasıl arabalardan hoşlanıyorsun onu bilmek lazım bir de kaç kişilik aile mi tek mi kullanacaksın genel olarak
Yüksek ve geniş arabada daha rahatım, tek kullanıcam bazen arkadaşlarımda olur, çok yüksek fiyatlı bir şey alamam dacia fiyatlarında olmalı, otomatik vites istiyorum.
Kaç paraya kadar bakıyorsun
350.000 TL civarı sıfır olsun istiyorum.
Neden sıfır 2. El olsun az km olsun
Yok sıfır istiyorum
Başka şansın yok zaten sıfır olacaksa bari duster bari al en azından
En nefret ettiğim araba at çöpe
Bende düşünüyorum bunu çokta güzel
Iyi hayırlı olsun
çok ideal
Iyi bence
fazla büyük
Ben küçük arabada rahat etmiyorum geniş ve yüksek olmalı
ozaman mantıklı olur kimsenin fikrine ihtiyaç duyma al gitsin😂
Şimdi baktım manuel vitesmiş ben otomatik vites istiyorum bu tarz büyük geniş yüksek olup bunun fiyatına yakın bir araba önerirmisin
bu aracın otomatiği var diye biliyorum