Küçüklüğümden beri insanlarla konuşmanın ne kadar gereksiz olduğunu düşündüm. Bu yaşıma kadar hiç okuldan bir arkadaşıma hadi sinemaya gidelim vs. demedim. Sadece çok gerekli şeyler hakkında konuştuğum oldu. O da bir yorum, tavsiye almak için. Sevdiğim hiçbir şey yok, hayattaki zevklerim yağmurun yağmasını seyretmek. Biri bir şey anlatırken ciddi değilse ya da onlar hakkındaysa hiç umursamadım. Bu olay sadece en sevdikleri şeyleri anlatmalarını umursamak değil, ciddi olayları da umursamadım (KizlarSoruyor'un politikalarını okumaya üşendiğim için bu kelimeleri burada kullanamam) Yakınıma (akraba, arkadaş) bir şey olduğunda üzgün hissetmedim. İyi bir şey olduğunda da aynı. İnsanlar başkalarıyla nasıl arkadaş oluyor hiçbir fikrim yok. İnsanlardan artı bir şey almayacaksam (yani iyi tavsiye vermiyorlarsa ve düzgün fikirleri yoksa) arkadaş olmuyorum. Sevdiğim bir müzik grubu, hobi, dizi, ünlü yok. Ki bu gördüğüm kadarıyla insanların arkadaş olma sebebi.
Sosyalleşmek ve insanların sevdikleri şeyler hakkında konuşmasını sıkıcı buluyorum. Benimle aynı fikirde olan var mı?
Sosyalleşmek ve insanların sevdikleri şeyler hakkında konuşmasını sıkıcı buluyorum. Benimle aynı fikirde olan var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer