Diğer Ayni şehirde olsaniz bulasacağınız uye var mı? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben @lavinia0001 ile olabilirdi gezerdik 😂 #prensvelavinia Güncellemeler+1 yıl #prensvelavinia Güncellemeler+1 yıl :)) Ayni şehirde olsaniz bulasacağınız uye var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Diğer konusunda 730 cevap paylaştı. @Asil-Bey 🤷♀️😅😅😅 3 yıldır geliyoor gelirse buluşuruuuz sanırımm🤦♀️ 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çok uzak herhalde o kadar vakit :D Yorumla Asil-Bey +1 yıl Teee urfadan çıkıp geliyorum kolay mı 😅 Yorumla minikhırçınkedi +1 yıl @Asil-Bey bii 3 yıl daha gelmesi söz konusu değil :D anlaşıldı 😃😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nerdesin ki kız :D Yorumla Asil-Bey +1 yıl Yürüyerek geliyorsam demek ki 😅 Yorumla
Sanamısorucamm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bi kısçe var sadece etiket şey etmiyorum yanyana gelsek sıkıntı sjsj 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen olunca :D Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yine flört edecek karı bulmuşsun cano :D 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun fhfg eksi almışsın 😂 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Kim katılmıyor fjhh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Chdfs Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Perlamare ile dedikodu yapıcaz 😃 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun fhfgd Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. @minikhırçınkedi @Hayatİstanbul77 Buluşuyoruz 2 5 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl En kısa zamanda buluşalım annemm Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :D Yorumla minikhırçınkedi +1 yıl Yarınn mı 🤷♀️ 😅 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl @minikhırçınkedi olabilir🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 Yorumla
Yolcu_bey Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yok kardeşim böyle iyim 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niyeki 😂 Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bilemiyorum olabilir de kalsın 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bir öyle diyorsun bir böyle pembeli 😂 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. evleneceğim üye vardı gitti. 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niyeki :)) Yorumla DarkDesire +1 yıl @PrensHazretleri Kız, en iyi arkadaşım. Onun bir Sevdiği var, çünkü. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :)) Yorumla
_Νύχτα_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır yok. 1 13 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye kız dbfc Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Şşşş akıllı ol Yorumla _Νύχτα_ +1 yıl @-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ aay niyee ndksjd Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Büyük konuşma başına gelebilirim dndj Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah ya :D Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Prens sen utanmıyor musun lan Ferhat abinin mesajını okumaya Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Derken fhffd Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Boş ver neyse djdj Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Kendisi hanımım olur da nazlanıyor bakma sen Yorumla _Νύχτα_ +1 yıl @-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ oha oha yavaş yahu 🤬 Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Hahhaah şş tamam kimse görmedi sakin ol Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Fjfgd Yorumla
Kalamamarkadas_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evet, var 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız pembeli 😂 Yorumla
leydimarian Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Var tabiki aynı şehirde olmasakta buluştuk.. 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yakın yerler de olabilirdi belki cnx Yorumla
JennieTaņrım Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl yok ksdeki kimseye güvenmiyorum 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye kız xbcc Yorumla
FKSYKN2 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl aynı şehirde olamam gerek yok var bırı 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :)) Yorumla
lavinia0001 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Evet 😄 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız :D Yorumla
Bahtsizcocuk10 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kimse bulusmaz benle 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nickten mi fgx Yorumla Bahtsizcocuk10 +1 yıl Tipimden Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah ya :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
@Asil-Bey 🤷♀️😅😅😅 3 yıldır geliyoor gelirse buluşuruuuz sanırımm🤦♀️
Çok uzak herhalde o kadar vakit :D
Teee urfadan çıkıp geliyorum kolay mı 😅
@Asil-Bey bii 3 yıl daha gelmesi söz konusu değil :D anlaşıldı 😃😅
Nerdesin ki kız :D
Yürüyerek geliyorsam demek ki 😅
Bi kısçe var sadece etiket şey etmiyorum yanyana gelsek sıkıntı sjsj
Sen olunca :D
Yine flört edecek karı bulmuşsun cano :D
Diyosun fhfg eksi almışsın 😂
Kim katılmıyor fjhh
Chdfs
Perlamare ile dedikodu yapıcaz 😃
Diyosun fhfgd
@minikhırçınkedi @Hayatİstanbul77 Buluşuyoruz
En kısa zamanda buluşalım annemm
:D
Yarınn mı 🤷♀️ 😅
@minikhırçınkedi olabilir🤣
😂
Yok kardeşim böyle iyim
Niyeki 😂
Bilemiyorum olabilir de kalsın
Bir öyle diyorsun bir böyle pembeli 😂
evleneceğim üye vardı gitti.
Niyeki :))
@PrensHazretleri Kız, en iyi arkadaşım. Onun bir Sevdiği var, çünkü.
Diyosun :))
Hayır yok.
Niye kız dbfc
Şşşş akıllı ol
@-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ aay niyee ndksjd
Büyük konuşma başına gelebilirim dndj
Ahah ya :D
Prens sen utanmıyor musun lan Ferhat abinin mesajını okumaya
Derken fhffd
Boş ver neyse djdj
😂😂
Kendisi hanımım olur da nazlanıyor bakma sen
@-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ oha oha yavaş yahu 🤬
Hahhaah şş tamam kimse görmedi sakin ol
Fjfgd
Evet, var
Kız pembeli 😂
Var tabiki aynı şehirde olmasakta buluştuk..
Yakın yerler de olabilirdi belki cnx
yok ksdeki kimseye güvenmiyorum
Niye kız xbcc
aynı şehirde olamam gerek yok var bırı
Diyosun :))
Evet 😄
Kız :D
Kimse bulusmaz benle
Nickten mi fgx
Tipimden
Ahah ya :D