2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkek dolu olan bir yere olduğu için bir kadın gelince ilgi çekmiş olabilir belki kız kardeşin güzel biri dikkat çekmiştir, belki alımlı dır dikkat çekmiştir vs vs.
1
47 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet birde gelir gelmez toplanıp sordular kardeşim dedim en son onda sustular ama başta baya baktılar vs
Deli misin diyen yok iyi oku tek kelime etmedim sadece bilmiyorum dedim aynı şeyi soruyorsun cvp vermek zorunda değilim bilmediğim bir konu hakkında iyi günler.
Haklısın bende bir şey demiyorum ama bir konuda danışmak için sordum bu soruyu keşke izin versen de sorabilsem sonra ister engel ar ister sil istersen hiç yazma ama biraz zaman ver bende sorayım istersen Gine bilmiyorum de fark etmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkek dolu olan bir yere olduğu için bir kadın gelince ilgi çekmiş olabilir belki kız kardeşin güzel biri dikkat çekmiştir, belki alımlı dır dikkat çekmiştir vs vs.
Evet birde gelir gelmez toplanıp sordular kardeşim dedim en son onda sustular ama başta baya baktılar vs
Yani erkek olan bir yerde bir kadın gelince dikkat çekmiş olabilir
Normal mi bu durum ki o kadar bakmaları vs
Bilmem sen erkek olarak daha iyi bilirsin ben anlayamadım valla
Bende bilmiyorum çok açıkta değildi ki sadece göğüs kısmı biraz açıktı şu an biri ile sevgili bildiğim kadarıyla
Niye bu kadar taktın ki rahatsız oluyorsan bida getirmezsin
Taktim çünkü biri baya detaylı bir şey sordu bana bende sorma kardeşim dedim
Geliyor okulu yakın olduğu için arada uğruyor
Bilmiyorum
Daha önce çok geldi ama kardeşim demedim ileri soru sorunca kardeşim dedim öyle
Hafif göğüs dekoltesi vardı hepsi göz dikti Normal mi bu
Peki diğer şeylere cevabın nedir
Cevap vermez oldun
İstek atan bendim engel nedir ya
Sana sordum insan gibi cevap ver
Ya ne biliyim ben çattık ya bilmiyorum dedim ya anlamam cvp verdim daha ne diyim nerden biliyim tanımam etmem iyi günler.
İnsan gibi bir cevap vermek zor mu kaç kez yazdım ettim sustun en azından bilmem de git
Birde istek atan bendim cevabi gör diye istek attım neden engel attın
Kardeşim tanımadığımı niye ekleyim ben ne biliyim gizlisin hem de tanımam etmem banane yani bilemem ok iyi günler.
Ekle demedim ki yazdığım şeyleri gör diye istek attım sorudaki yazıları görmedin diye
Ne bu trip ya Allah aşkına insan gibi iki kelime konuşmak dertleşmek zor mu
Tanımadığım bilmediğim bir konu hakkında yorum daha ne yapabilirim Allah aşkına
Ya kardeşim bir sakin ol öncelikle lütfen sende
Tamam bunu demen yeterliydi ki sen susunca görmen icin istek attım sebep buydu lütfen engeli kaldir düşük yere attın
Tamam kardeşim. ne diyeyim bende ya deli misin vs diyorsun birde cattik diyorsun
Deli misin diyen yok iyi oku tek kelime etmedim sadece bilmiyorum dedim aynı şeyi soruyorsun cvp vermek zorunda değilim bilmediğim bir konu hakkında iyi günler.
Cevap vermek zorundasın demedim ama düşük yere engel attın
Sadece 1 cevap istedim tamam bilemiyorum vs desen de kafi idi sen trip atıyorsun resmen canım
Bilmiyorum dedim ya kaç kere bittiyse iyi günler
Yahu tamam dedim lütfen biraz sakin ol diyorum hâlâ bilmiyorum iyi günler bitti ise vs diyorsun
Konusalim demedim ama en azından lütfen biraz bana anlayış göster kaçma
Bak diyorum ki tanımadığım insanların ne düşündüğünü bilmediğim için konuyu bilemiyorum diyorum kaçan eden yok ama daha ne dememi istiyorsunuz
Haklısın bende bir şey demiyorum ama bir konuda danışmak için sordum bu soruyu keşke izin versen de sorabilsem sonra ister engel ar ister sil istersen hiç yazma ama biraz zaman ver bende sorayım istersen Gine bilmiyorum de fark etmez
Birazcık zaman versen azıcık yazsan ozelden de bir konuda danışmak istiyorum olmaz mı
Tanımadığım insanlarla konusmak tarzım değil ki bilmediğim bir konuda başkasına sormamı tavsiye ederim iyi günler.
*sormanı olcaktı
Tanımak ne alaka ya konuşalım derken sanki adını soyadını senij hayatını soracağım 2 dakika yardımcı olmak zor mu senle ilgili bir konu değil yani
Lütfen iyi günler iyi günler diyip durma 2 dakika ya rica ediyorum
Ne soracaksınız burdan sorun ama sorunuzun cvbınu bilmediğimi söyledim
Lütfen 2 dakika özelden yaz sadece soracağım senle ilgili bir konu değil merak etme saygısız bir şey de sormam sonda sıl söz veriyorum
Burdan yazın özelden kimseyle konusmam
2 dakika rica ettim ya önemli bir şey olmasa burdan yazarım ama önemli
Özelden konuşalım demedim yardımcı ol biraz özelden sadece konu hakkında dedim konuşmak ayrı bir şey yardımcı olmak ayrı
Tanımadığım konular hakkında bilgim yoktu r ve konuşmam bilmediğim bir şeyi o yüzden başkasına sormanız daha yararlı olacaktır iyi günler.
Neden bu kadar kestirip atıyorsunuz ki
Konuyu bilmeden bilgim yok demen ayrı ironi
Allah aşkı için ya Allah aşkı için başka bir şey istemiyorum
Başkasına sorun bida cvp yazmıcam iyi günler.
Allah aşkı için dedim ya Hic mi Allah aşkı yok
Allah seni de kimseye muhtaç etmesin dilerim ki
Çünkü bir gün sende böyle 2 kelime için çırpınırsin ve sana da aynısı olursa beni anlarsın yazık
Allah aşkı vs yok demi sende Allah rizasi da yok hiç
Namussuz seni
Senin hesabini biliyorum bekle herkese atayim gıcık etsinler istek atıp
Bende hakaretini ve bu tehditini avukatıms göstereyim mi peki bu nasıl bi saygısızlık
Bak işte görüyorsunuz ya sırf bunu yaz diye öyle yazdım
Lütfen diyorum 2 dakika ya 2 dakika ver
Doğru bir şey değil ama sırf yaz diye öyle yazdım yazmiyorsun Allah aşkı dedim yalvardım cevap yok
Yine sustun bak
Erkeklerin dikkatini çekecek şekilde giyinmiştir
Çok düşündün mü bunu
Ne alaka sen kendini düşün. yanından her geçene bakıyo musun. diikat çekici bişeyler giydiyse o zaman bakarsın
Genelde göğüs baya açık olduğunda bakarım veya baya kısa giyerse
Kısamı giymişti kardeşin
Hayır
Kaç yaşında
Niye o kadar baktilarki
Dikkat çekici mi giymişti
Göğüs hafif açıktı başka bir şey yoktu