Ama öyle geleyrum gideyrum diye konuşan lazlar ben sarışınım demesin. Sizin sarışınlığınız lazim degil :d
Diksiyonu düzgün Karadenizli beyler yazabilir.
Balkan göçmeni olursa daha da iyi
Diksiyonu düzgün Karadenizli beyler yazabilir.
Balkan göçmeni olursa daha da iyi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kriterin Karadenizli olması mı cidden
Ya hayır. Turkiyede dogal sarışın genelde ya karadenizli olur ya balkan göçmeni olur ya o bakımdan. Yoksa ben 81 il icin sordum :D
Balkan göçmeni olur bak ama Karadeniz’leri boş ver derim😂
Ben balkan gocmenlerine aşığım zaten :D ama karadeniz de kurtarır. Iyi olanlari var.
Bilemiyorum ben iyisine denk gelmedim geldiğimde fikrim değişebilir muhtemelen
Bizim karadenizli cok aile dostu var. Içtenler, eğlenceliler ve bizimkiler modern düşünceli olanlarindan tabii. Zaten yobaz cahil hangi bölgeden olursa olsun çekilmez
Ah be ben ikinci tarafa denk geldim ilk yazdığın tarzdakilere denk gelsem düşüncem değişebilir 😂ama sen yine de Balkan ara sonuçta gen bir şekilde geçiyor
Sarilari napican anana damat mi edicen...
Ne anama damadı. Kendime f*ck :dddd
ya bi s* ya bende diyom bu koca arayisinda kfdjgkdfjg ya cok merak ediyom boyle yapanlari/isteyenlerin tiplerini nasil kisiler yapiyor boyle seyleri ama hic nasip olmuyor boyle bi fotonuzu koysaniz da tiplerinizi de gorsek fdgfghdasfdh
Tipim buraya koymayacak kadar güzel. Buraya tipsizler koyuyo ya da fakeler
hadi len ordan ego kfgjfdkgj yasin kac mesela valla cidden oyle sakasina dalgasina sormuyom ciddiyim yani cok merak ediyom nasil tipler bunlar diye komik gelebilir ama ne bilim cahilim sanki bu konularda ghkfdjgdk
Ya ister ego de ister başka bir şey. Çekiciyim alımlıyım yani. Asıl foto koysam ego olur, millet doluşur dm e. Ama iltifata tokum
Boyle demen ego olmuyor yani oyle mi jfkdgkjdf dolussan ne yazar zaten amacin belli, yazanlarin amaci da belli bu sana nasil dokunabilir ki belesten ayagina gelmis olur istegin
Tipsiz istemem
sende aralarindan sec begen tiplisi olandan, zaten en az 20 kisi yazar arasinda illa begendigin cikar
Instagramda 1000+ istek var. Aralarından 30 tane anca seçtim. Onlarla da muhabbet sarmayabiliyo, en son elde 2-3 tane kalır
oha +1000 kdfgkdkfg bende ne kadar var bi sor, 0 hahahahaah😂ya sende bu kadar ince ayrintisina dusunmicen sonucta sen sadece sey yapmak icin bulusacan birlikte olucan bide ozel siparis gibi bekleme derim yani, aralarinda idare eder dedigin kisileri sec al yap gor isini
Geldim geldim
Bu sen değilsin aşko
PPdeki ben değilim tabi de anne tarafım yugoslav baba tarafım selanik benden bahsetmişsin soruda tam olarak o yüzden dedim geldim diye
Marry me ❤ hahahah
Oyy güzel hemşerim benim 😊
Açık kumral kurtarmıyo mu?
Olurrr
Sarı sevilir mi ya.
Hem de nasil
Sarılar Yaramaz olurlar
Missss
benn
Nerelisin
arnavut
Arnavutça biliyo musun