Merhabalar, nasılsıniz?🙋♀️ Ben iyiyim, kendimi çok güzel hissediyorum. Akşam yemeğine kadar deniz kenarında biraz gezdim, gün batımın izledim. Şimdi ise dizi izleyerek dondurma modu 😎 Sizin akşamınız nasıl geçiyor, ya da nasıl geçmesini isterdiniz?P. s.: Bacaklarımı rahat bırakın. Ahlak bekçileri size diyorum 🤫 Eğer siz bu görselden rahatsiz olduysanız, görmezden gelin. Birbirimizin keyfimizi bozmayalım, tamam mı? 🙃 İyi akşamlar 😘
aha tv görselini de çok iyi yakalamışsın :D ama bakış açısında ne gördüyse endişeli görünüyor bu güzelim manzarada endişelenecek bir şey yok bence. sen otur film keyfi yap ben de oturup bu güzel manzaranın keyfini çıkarayım bu gecelik :)
Bugün geç uyandım. Hava güzeldi biraz dışarıda gezdim ama sarmadı. Kaloriye abandım maalesef. :( Öyle keyifsiz anlamsız bir gündü. Bacaklarını atmışsın yine. <3 Tüyler geldi geliyor gibi. :D
@Süperlegs yakınlaştırınca gözüküyor n'apim. :D Hem ben bacak seviyorum, incelemeden geçemem ki. :D Sen özelden bana hala söylemedin, ne diyeceğini unuttun galiba? :D
Yani yurt baya sıkıcı geçiyor insan bunalıyor artık birde dışarıya herkese karşı iyiyim diyorum ama aslında iyi değilim :) bu insanlar neden böyle ya , kafana takma