Sizin basinizada boyle olaylar geldi mi? Geldiyse anlatiniz? Gelmediyse gelseydi napardiniz cevap verin? :D?

Etraf kızıldı, yerler gri. Başka bir renk yoktu. En öndeki bana doğru yaklaştı. Nutkum kesildi. Kalp atışımı duyabilecek kadar korkuyordum. Şaşkındım. Ne yapsam kafamda tutturamadım. Sesimi kaybettiğimi düşündüm. Gri rengi vardı derisi çatlaktı. Çatlaklardan köz rengi beliriyordu. Gözlerini tarif etmeyeyse korkuyorum. Tırnakları çok uzun ve simsiyahtı. Alnımdaki saçı kulağımın arkasına tırnağıyla ittirdi. Canımın yandığını hissettim. 'İl hüvel illa bin zitr' .. Sesi kulağımda çınlıyordu ama bir türlü kurtulamadım. Kafamı kopartmak istercesine ellerimle tutup yere uzandım.

Uyandığımda gördüğüm rüyanın etkisiyle acayip terlemiştim. Okula gitmek için beni çağıran arkadaşımın zili çalışına uyandım. Uyandırdığı için neredeyse teşekkür edecektim ki sabahın köründe yatağımı bırakıp okula gitmekten nefret ediyorum. Kapıyı açtım arkadaşım küçük çaplı şok geçiriyor gibiydi. İçeriye alıp kapıyı kapadım. 'Nee ne oldu?' Dedim. 'Düştün mü? Başını nereye çarptın? İyi misin?' Soruları sıraladıkça nolduğunu anlamaya çalıştım. Karşıda duran vestiyer aynasına yüzümü döndüm. Alnımdan yanağıma kan süzülüyor. Saçımı kaldırdım, derin ama ince bir çizik. Arkadaşım 'il hüvel illa bin zitr' dedi. En son korkudan yere yığıldığımı hatırlıyorum. Annem babam başımda. 'Arkadaşım vardı o nereye gitti' dedim. 'Kimse yoktu' dediler. Hemen arkadaşımı aradım, açmadı. Israrla aradım. Uykulu bir sesle bugun okula gelmeyeceğini gece zaten bunu bildiren mesaj attığını söyledi.
Ruh halim çok fena.. Alnımdaki yara izini hala taşıyorum aileme göre öyle birşey olmadı uykudan ani kalkınca düştüm alnım açıldı. Fakat yaşadıklarımı kendim biliyorum. Tekrar öyle bir rüya görmedim ama görürüm korkusuyla rahat uyku kavramını unutmuş vaziyetteyim..

Sizin basiniza gelseydi napardiniz?
Sizin basinizada boyle olaylar geldi mi? Geldiyse anlatiniz? Gelmediyse gelseydi napardiniz cevap verin? :D?