Rakamları önemsiz görüyorum, şekil olarak değerlendirmek gerekir. Mesele sadece bacak boyu değildir ve olmamalı , bacak boyuda bir çok unsur gibi vücudun yapısal durumuna bağlı. Mesela biri senden uzun olabilir , bacak boyu senden kısa olabilir , diğer kişi senden iki cm. Kısa olmasına rağmen bacak boyu senden uzun veya eşit olabilir. Rakamları sorun etmeyin. Mesela görseldeki kişiye hayran oldum , hem düzgün hem toplu Hem dolgun ve çok ince olmayan kollarıyla bacaklarının diz üstü dolgunlugunun ayrı bir etkileyicilik , diz altı çizgisel egrisininde etkileyiciligi ile birleşen dolgunlugu muhteşem. Biraz göbeğinin olması ona ayrıca sexilik katan hatta kışkırtıcı şekilde sexilik katan muhteşem bir güzellik. Tümüyle güzel , Seksi ve etkileyici detaylara sahip biri
Rica ederim. Yuvarlak tatlı güzel ve narin yüz saç şekli ve kısalığındaki güzellik ve etkileyicilikle, güzelliklerin ayrı ayrı detaylarla bir bütünde toplanmış hâli var görselde. 😊⚘💚💜
Bana soracak olursan fiziğin gayet güzel. Tenine göre güzel oturmuş. Buradaki kötü yorumlari takma burada şizofreninden tut maymununa maymundan tut psikolojisi bozuk insanlar kıskanç insanlar mazoşist insanlar var. Hiç bir olumsuz yorumu takma. Bana soracak olursan boyun kilon tenin hepsi tam oturmuş sana. Her zaman kendini sev. Buradaki insanlari takip kendini asla üzme
Deme öyle poncik Herkesin vücudu farklı Her kadın bunun gibi olsaydı Mankenlik diye bir meslek olmazdı demi ama... Bunlar manken Seçmece bunlar Sokaktan geçen herhangi birisi değil O yüzden mukayese etme kendini