Kaçırılıp taciz edildim unutamıyorum sanki bende bir leke gibi kaldı?

buraya yazarak yaşadıklarımı hatırlamış oluyorum ama hatırladıkça kendimden tiksiniyorm nasıl kaçırdı diyebilirsinz ama tenha biryerdeydm ormanlıktı ilerisi hep sonra yalvardım nolur gideyim diye sinirlendi öpmeye çalıştı ittim ben istemedikçe öfkelendi bende kurtuluşum olmayacagını düşündm ve elime aldm zorla o kadar iğrençki anlatırken biraz açık yazmam gerek çünkü beni anlamanız için sonra o şekilde oldu işte başka bişey yapmadm ama haaytımın en korkunç anıydı şükür atlattım böyle bir olayı ama arada aklıma geliyor bu iğrenç herif arkadaşım bu olayı iliyorama sadece kaçırılma kısmını polise gidecektik ben yine korktum beni thdit etmişti indirrken çok korktum gerçekten arkamda duracak güçlü bir ailemde yok keşke bu pislikler cezasını alsa zarar görmekten korkup bunu sakladım maalesef o günden sonra asla dıaşrı bile çıkamıyorum yalnız sadce kalabalık yerlerde caddelerde yürüyorum insan başına gelince bazı şeyler susuyormuş kendini düşündüğünden ne olaylar görüyoruz sürekli kadın cinayetleri allahım belki benimde sonum öyle olacaktı verilmiş sadakam varmış böyle insanları gebertmek lazım kadının gücü yetmiyor zayıf diye kullanıyorlar kadınlara düşman olmayalım kadınlarımızı koruyalım lütfen kadınlar kendini koruyabilecek kadar fiziksel güce sahip değil bu arada bu olay olalı 3 sene olacak yoksa yazamazdım bile çünkü unutmaya çalıştm sanki olmamış gibi yoksa kendime gelemezdm ilk günler hatırlıyorum gece uyuyamıyordum terliyordum gece sürekli psikolojim bozulmustu
Kaçırılıp taciz edildim unutamıyorum sanki bende bir leke gibi kaldı?