Özel Günler & Hijyen Cünüp iken adet oldum birde? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ee ne olacak simdi? Ozmn bu sekilde mi kalicam adet bitene kdr Offf gusul abdesti adetliyken alinmaz ki Güncellemeler+1 yıl Tsk Güncellemeler+1 yıl Haydaa Cünüp iken adet oldum birde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yani az cok ayniya gelmiyor mu zaten? Adet oldugunda da zaten cunup oluyorsunuz, sence neden namaz ve kuran da okuyamiyorsunuz o donem cunku "kirlisiniz" yani yikanip temizlenmeniz gerek ilk once, o da adetin bittiginde olur anca... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dogru
Bilalhayal Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Farketmiyo ayni sekilde oluyosin zaten 2. De yap bisey olmaz 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ne 2 de yap Yorumla Bilalhayal +1 yıl 2. Cenabini da yap bisey olmaz Yorumla Bilalhayal +1 yıl Tek mi yaptin bu halini Yorumla Soran +1 yıl He anladim Yorumla Bilalhayal +1 yıl Agrin var mı peki Yorumla Soran +1 yıl 3 gundur vardi Yorumla Bilalhayal +1 yıl Biliyordun peki neden old Yorumla Bilalhayal +1 yıl Dayanamadin mi 😅😅 Yorumla Bilalhayal +1 yıl Pist Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon adet oldugumdan karnim agriyodu Yorumla Bilalhayal +1 yıl mastürbasyon yaparken engel olamadin mi oynamaya Yorumla
commentor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Adet de zaten gusül gerektiriyor sıkıntı yok ard arda cünüp olmuşsun gibi düşün 0 0 Yorumla
dogukan423839 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Olsun ne olacak sonuçta regl olduğun zamanda aynı duruma düşüyorsun bunun için üzülme regl elbet bitecek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dogru diyosun tdk Yorumla dogukan423839 +1 yıl Rica ederim Yorumla
BağcılarlıLazMimar Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl sana gusle gerek var mıki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla BağcılarlıLazMimar +1 yıl adetsin ! o alaka Yorumla Soran +1 yıl Tamamda sana gusle gerek var mı diyon Yorumla
Olacakokadarbeea Takip Et Xper 5 Yaş: 125 +1 yıl Kezzapla duş alsan nafile welcome cehennem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sacmalama Yorumla
ıjıjıjıjıjıjıj Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl erkek menisiyle mesh et, nurlanırsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çok kötüsün Yorumla
cahilinsansevmem Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Abdest alma ne olacak sanki, yıllardır almam. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😱😱 ateşden gomlekngiydirilicek diye hadis var Yorumla cahilinsansevmem +1 yıl Hee tamm diyorsun. Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 1,4b cevap paylaştı. Owwww extra cünüp 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Napcam Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Bilmiyorum ki duş al dicem de tutmaz yapcak bişi yok maalesef öyle bekliceksin Yorumla Soran +1 yıl Aynen beklemek lazm Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl İşin dini boyutunu bilmiyorum ama İslami bir siteden bilgi al bence Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ahahha cenabet seni😅😅 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nolcak simdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapacak yok alsanda gene ayni olacak Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an sulu benimki Yorumla Soran +1 yıl 🤮 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Offffff Yorumla Soran +1 yıl Mal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günaydın cenabet bey Yorumla
murat-altay Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl adetlimisin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Okumuyonmu Yorumla murat-altay +1 yıl burdamisin Yorumla Soran +1 yıl He Yorumla murat-altay +1 yıl ne yapyiorsun Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bekliceksn canım yapacak bisey yok
Erkekler Ne Diyor
Yani az cok ayniya gelmiyor mu zaten? Adet oldugunda da zaten cunup oluyorsunuz, sence neden namaz ve kuran da okuyamiyorsunuz o donem cunku "kirlisiniz" yani yikanip temizlenmeniz gerek ilk once, o da adetin bittiginde olur anca...
Dogru
Farketmiyo ayni sekilde oluyosin zaten 2. De yap bisey olmaz
Ne 2 de yap
2. Cenabini da yap bisey olmaz
Tek mi yaptin bu halini
He anladim
Agrin var mı peki
3 gundur vardi
Biliyordun peki neden old
Dayanamadin mi 😅😅
Pist
Ne diyon adet oldugumdan karnim agriyodu
mastürbasyon yaparken engel olamadin mi oynamaya
Adet de zaten gusül gerektiriyor sıkıntı yok ard arda cünüp olmuşsun gibi düşün
Olsun ne olacak sonuçta regl olduğun zamanda aynı duruma düşüyorsun bunun için üzülme regl elbet bitecek
Dogru diyosun tdk
Rica ederim
sana gusle gerek var mıki
Ne alaka
adetsin ! o alaka
Tamamda sana gusle gerek var mı diyon
Kezzapla duş alsan nafile welcome cehennem
Sacmalama
erkek menisiyle mesh et, nurlanırsın
çok kötüsün
Abdest alma ne olacak sanki, yıllardır almam.
😱😱 ateşden gomlekngiydirilicek diye hadis var
Hee tamm diyorsun.
Owwww extra cünüp
Napcam
Bilmiyorum ki duş al dicem de tutmaz yapcak bişi yok maalesef öyle bekliceksin
Aynen beklemek lazm
İşin dini boyutunu bilmiyorum ama İslami bir siteden bilgi al bence
Tamam
Ahahha cenabet seni😅😅
Nolcak simdi
Yapacak yok alsanda gene ayni olacak
Aynen