Diğer Ölseniz mezarınıza gelir miyim söyliyim miii😎💅? Sinee__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor "Ölsem mezarıma gelmesin" sjsnbssbdbGelirsem fatiha okuycam sööz😌🤝 Güncellemeler+1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=_5YV4AbUYbwMezarına gittiklerimin mezarındayken ben agsjsbksbs Ölseniz mezarınıza gelir miyim söyliyim miii😎💅? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Haunters Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Aaaa sorumu çalmış Ölürseniz kabrinize gelir miyim söyleyim mi? 1 2 Yorumla Haunters +1 yıl Şaka bir yana gelir misin cidden Yorumla Sinee__ +1 yıl Eveisbekve hırsızım😌Gelirim Yorumla
ezicibaba01 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Zamanım az geleceksen Azrail’den önce gel sevgilim. 💕😉🚬 1 3 Yorumla Sinee__ +1 yıl Gelmiycem Yorumla ezicibaba01 +1 yıl 😢 Yorumla Sinee__ +1 yıl 😌 Yorumla
SaintElliotRodger Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Kizlar bana bakmadigi icin elliot rodger gibi katliam yapip intihar etmek istiyorum 1 2 Yorumla Sinee__ +1 yıl O zmn gelmim Yorumla SaintElliotRodger +1 yıl Bana niye bakmiyonuz ki 🤤 Yorumla
hesabımneredeee Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu ne biçim soru be jsndjdnndn Söle bari 1 1 Yorumla Sinee__ +1 yıl DvsjsbksvsGelirim Yorumla
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Büyük ihtimal urfa da ölürüm söyle 1 8 Yorumla Sinee__ +1 yıl Hım o zaman gelirim Yorumla Berkan63 +1 yıl Bir güzel fatiha okursun.. Yorumla Sinee__ +1 yıl Inşallah Yorumla Berkan63 +1 yıl Ama şimdilik biraz yaşim daha yengenle yaşamak istiyorum ALLAH'in izni ile Yorumla Sinee__ +1 yıl Tamam Yorumla Berkan63 +1 yıl Yine disslike yedim. Sjsj Yorumla Sinee__ +1 yıl Hangi terbiyesiz bu sjsnns Yorumla Berkan63 +1 yıl Bilmiyom Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 673 cevap paylaştı. Mezarıma gelmeseniz de bir Fatiha yeter 😇 1 2 Yorumla Sinee__ +1 yıl Tamam o zaman gelmem oturduğum yerde okuyum Yorumla Handsomehell01 +1 yıl Allah razı olsun 😇 Yorumla
prezıntprezıdınt Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl gelirken üstüne rahat bişeyler giy 2 3 Yorumla Sinee__ +1 yıl Soruyla alakası ne?Gelmiyjem Yorumla prezıntprezıdınt +1 yıl çok şey kaçırıyorsun Yorumla prezıntprezıdınt +1 yıl belki ölüyü kaldırırsın ahahaha Yorumla
movie_colic Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 😅 1 1 Yorumla Sinee__ +1 yıl Gelicem Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla Sinee__ +1 yıl Gelcem Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Allah razı olsun. :) Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Söyle. 1 3 Yorumla Sinee__ +1 yıl Gelirim ama sana 2 tane fatiha okuycam Yorumla XG10AV +1 yıl 3 de anlaşalım Yorumla Sinee__ +1 yıl Çok fazla ya Yorumla
theemavi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl sanmam abla ya 1 2 Yorumla Sinee__ +1 yıl Tamam gelmim Yorumla theemavi +1 yıl :) Yorumla
Melih_Simsek Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Söyle 1 5 Yorumla Sinee__ +1 yıl Gelirim Yorumla Melih_Simsek +1 yıl Allah razı olsun. Dualarını eksik etme Sine 😂😂🙏🙏 Yorumla Sinee__ +1 yıl Tamam işte 1 fatiha yeterde artar Yorumla Melih_Simsek +1 yıl Bence bana fazlası lazım 😂😂 şaka o kadar değil Yorumla Sinee__ +1 yıl Sbwjnwmw Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. De.. 1 1 Yorumla Sinee__ +1 yıl Gelirim Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Söyle 1 3 Yorumla Sinee__ +1 yıl Gelmem Yorumla Semihh98 +1 yıl Çokayıp Yorumla Sinee__ +1 yıl Eved Yorumla
Sakallıbey Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Hadi söyle bakalım 1 3 Yorumla Sinee__ +1 yıl Gelirim Yorumla Sakallıbey +1 yıl Peeki Yorumla Sinee__ +1 yıl Tamaam Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 24,7b cevap paylaştı. gelmezdin :D 1 2 Yorumla Sinee__ +1 yıl Doru Yorumla scorpion026 +1 yıl ne öldüğümden haberin olur nede yerımden Yorumla
Butterflyeffeckt Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Sen gelme sebastian 1 1 Yorumla Sinee__ +1 yıl Tm Yorumla
mehmetaliderler Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Soyle bakim 1 2 Yorumla Sinee__ +1 yıl Gelmem Yorumla mehmetaliderler +1 yıl Sagol kanka allah razi olsin bu hayatta kim sevdiki beni zaten sen sevmemissin cokmi Yorumla
kaynamaresolan Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Söyle bakalim 1 2 Yorumla Sinee__ +1 yıl Gelirim Yorumla kaynamaresolan +1 yıl Sagolasin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aaaa sorumu çalmış
Ölürseniz kabrinize gelir miyim söyleyim mi?
Şaka bir yana gelir misin cidden
Eveisbekve hırsızım😌
Gelirim
Zamanım az geleceksen Azrail’den önce gel sevgilim. 💕😉🚬
Gelmiycem
😢
😌
Kizlar bana bakmadigi icin elliot rodger gibi katliam yapip intihar etmek istiyorum
O zmn gelmim
Bana niye bakmiyonuz ki 🤤
Bu ne biçim soru be jsndjdnndn
Söle bari
Dvsjsbksvs
Gelirim
Büyük ihtimal urfa da ölürüm söyle
Hım o zaman gelirim
Bir güzel fatiha okursun..
Inşallah
Ama şimdilik biraz yaşim daha yengenle yaşamak istiyorum ALLAH'in izni ile
Tamam
Yine disslike yedim. Sjsj
Hangi terbiyesiz bu sjsnns
Bilmiyom
Mezarıma gelmeseniz de bir Fatiha yeter 😇
Tamam o zaman gelmem oturduğum yerde okuyum
Allah razı olsun 😇
gelirken üstüne rahat bişeyler giy
Soruyla alakası ne?
Gelmiyjem
çok şey kaçırıyorsun
belki ölüyü kaldırırsın ahahaha
Söyle bakalım 😅
Gelicem
Söyle
Gelcem
Allah razı olsun. :)
Söyle.
Gelirim ama sana 2 tane fatiha okuycam
3 de anlaşalım
Çok fazla ya
sanmam abla ya
Tamam gelmim
:)
Söyle
Gelirim
Allah razı olsun. Dualarını eksik etme Sine 😂😂🙏🙏
Tamam işte 1 fatiha yeterde artar
Bence bana fazlası lazım 😂😂 şaka o kadar değil
Sbwjnwmw
De..
Gelirim
Söyle
Gelmem
Çokayıp
Eved
Hadi söyle bakalım
Gelirim
Peeki
Tamaam
gelmezdin :D
Doru
ne öldüğümden haberin olur nede yerımden
Sen gelme sebastian
Tm
Soyle bakim
Gelmem
Sagol kanka allah razi olsin bu hayatta kim sevdiki beni zaten sen sevmemissin cokmi
Söyle bakalim
Gelirim
Sagolasin