Bel fıtığına beyin Cerrahisi bakıyo. Ek olarak fizik tedavi ve ortopedi. Ayrıca birde hemeroid kontrolü yaptırnalısın. Onada genel cerrahi bakar ben tavsiye etmem çok kötü. Ben başkalarından duyduğum için hemoroide gitmiyorum.
Bende bel fıtığı var. Yaklaşık 8 yıldır. Ameliyat gerekli dedi beyin cerrahi. Yaptırnalısın. 8 yıldır arada bir yokluyo. Çok sıkıntı vermiyo. Clozet var ama kesinlikle kullanmam kimseye tavsiye etmem.
@KᴜʀᴜᴍᴜşOk Sıçmaya koyulmadan önce tuvalet kağıdından 3-5 yaprak suyun üzerine koyduğunda, su sıçrama sorununu çözebiliyorsun aslında. Yeni sıçanlar için tavsiyeler isimli kitabımı henüz okumadığın anlaşılıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Alaturka diyorum
klozet diyenler niçin klozet diyorsunuz mabadınıza şlop şlop diye zidikli poklu su sıçradığı için mi hoşunuza mı gidiyor 😏
Djdjdjd çok güzel anlatmışsın yaa
Ynlşkla klozeti seçmişim
Tek iyi yanı pok parçacığı büyük olsa da gidiyor 🧐
Senden büyük çıkar mi djdjdjdkr
@caryzyoungboy abazan bi git her kızın yorumundasın
@caryzyoungboy He böyük çıkıyor ağzına layık sie go
Rahatlık açısından klozet. Sağlık açısından alaturka. Alaturka bel fıtığının dostu. Klozet ise düşmanı.
Knks ben klozetteyken de yamuluyorum 😕
Bel fıtığı var mı. Varsa acil alaturkaya geç. Aslında bel fıtığı olmana gerek yok. Alaturka bel fıtığının olmasınıda engelliyor.
Belden sıkıntım var normalde de sanırsam
Zıçarken de yamuluyorum
Durum ciddi. Belinde sıkıntı var ve kontrolden geçmedin öyle mi.
Geçmedim , :/ hangi tohtora gideceğim
Bel fıtığına beyin Cerrahisi bakıyo. Ek olarak fizik tedavi ve ortopedi. Ayrıca birde hemeroid kontrolü yaptırnalısın. Onada genel cerrahi bakar ben tavsiye etmem çok kötü. Ben başkalarından duyduğum için hemoroide gitmiyorum.
Bende bel fıtığı var. Yaklaşık 8 yıldır. Ameliyat gerekli dedi beyin cerrahi. Yaptırnalısın. 8 yıldır arada bir yokluyo. Çok sıkıntı vermiyo. Clozet var ama kesinlikle kullanmam kimseye tavsiye etmem.
Teşekkürler 🙏
Geçmiş olsun , her şeyin bir çözümü vardır ve her şeyi atlatacak güçte olmalıyız , sağlıcakla ve sağlıkla kal ✋🏻
Teşekkür bu iyi dileklerin için. Sende ihmal etme. Bende sana acil şifalar diliyorum. Ve en kısa zamanda alaturkaya geç.
😆😆😆
Yok be yanlış oldu emoji o değildiki değiştirdi KS.
Neydi emoji hahaha
Ya hani şu ben en iyisini bilirim kendini beğenmiş suratı varya sırıtan gülen değil. 32 dişi birden görünen.
Tamammm 😬
Hah işte o yaa niye aynısını koymazlarki.
Bu her şeyi bilen edasına sahip bir emoji mi🤣
🥶 Buda popom dondi ama cohmutluyum olan mı🤔😝
Ahahahaha.
İyi güldüm buna. Kendine dikkat et. Sonra yine karşılaşırız.
Hahaha alay ediyorum her sorudayım bn görüşürüz 😬
Askerde alaturkada sıçırtmışlardı, hayatımın en kötü günleriydi.
Klozet bir zahmet, alaturkayı sevenin net sıkıntısı vardır..
Herkesin totişini koyduğu , zıçarken totine şlap şlop diye su zıçrayan klozeti sevenlerin sıkıntısı nedir peki knks
@KᴜʀᴜᴍᴜşOk Sıçmaya koyulmadan önce tuvalet kağıdından 3-5 yaprak suyun üzerine koyduğunda, su sıçrama sorununu çözebiliyorsun aslında. Yeni sıçanlar için tavsiyeler isimli kitabımı henüz okumadığın anlaşılıyor
Hmn okumağaa gidiyorm ✋🏻 🤪
@KᴜʀᴜᴍᴜşOk İyice okuduktan sonra gel, yazılı sınav yapacaz
Sözlü olmaz mı
Benim yahnim daha güzel olur gerçi ama
@KᴜʀᴜᴍᴜşOk Asdfg mülakattan sonra karar verilir
Klozet ama alaturkada ii kabak gibi açılıyor sçcmdöcmdm
Seversin açılmasını djdjdjd
@caryzyoungboy sus xmxmxk
Yazsana bana bisey diyecem jjddjd
@caryzyoungboy hyrrrğ
😔😔
Klozett kesinlikle ve saglikli