Devlet yurud hem ucuz hem herşeyi hazırdı ama bu sene kazandığı halde 2 ay dışında direk eve çıktı kardeşimin evine erkekler gelir mi izin verir mi onlara
Güncellemeler
+1 yıl
Yurt daha rahat olmaz mı eve neden çıkar ki kgrenci bir kız
Kız kardeşim yurtta kalırken eve çıkması saçma değil mi?
Yanlış iş yapicak olsa Devtlet yurdu ona engel olmaz Yapacak olan yine yapar Ama bu zamanda kızlar daha paranoyak oldu Arkadaş olarak bile eve erkek alırken Yüz kez düşünürler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eve erkekle geliyorsa zorla gelecek değil kardeşinin kendi bileceği bir iş
Nereden bilelim ama sağsa kandırılmış durumu çoktur benim kardeşim memur oldu koca kız saf kandirirlar diye annemide yanına gönderdik uyanık olacaksın kadınsan çok dikkat edeceksin
insan onu göze alıyo, yurdun kurallarına uymaktansa temizliğimi kendim yaparım der, bozulurmu konusu kardeşinin yapısına kalmış buna mahal verecek biriyse yurttada bozulurdu
Tecrübe edecek gibi duruyor çünkü geçmişte de oldu kardeşimi evine götüren vs ama o zaman ben aynı şehirde olduğum için gördüm izin vermedim şimdi eve sağlam gelir mi bilemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yanlış iş yapicak olsa
Devtlet yurdu ona engel olmaz
Yapacak olan yine yapar
Ama bu zamanda kızlar daha paranoyak oldu
Arkadaş olarak bile eve erkek alırken
Yüz kez düşünürler
Eve erkekle geliyorsa zorla gelecek değil kardeşinin kendi bileceği bir iş
Bu ulkede sadece sen yoksun ya da dunyada herkes kendi haystini yasasin.
kardeşini tanımıyor musun
Nasıl yani
Tanıyorum ama normalde rahatına düşkün biri ama yurt daha rahat değil mi herşeyi hazır yemeği yatağı vs sadece çamaşır atacak arada o kadar
Benim kardeşim de yurtta özel yurtta kalmadı ben ev tutarım dedi rahatına düşkunse yapacak bir şey yok
Benim ablam var o yurtta kaldı 4 yıl boyunca sonda yüksek lisansıni vs herşeyini yaparken yurtta kaldı
Herkes bir değil işte geçimsiz insansan ya da çok titizsen zaten başkasıyla kalamazsin
Pasaklı baya kendine çok temiz bakar ama evde leş gibi yatardı annem toplar peşini
O zaman kimse kardeşini yurtta istememiştir oda cagreyi ev tutmakta arıyordur
Öyle bir şey yaptı ise canım yapmıştır
Akıllı uslu dur 4 sene mis gibi bitir git evinw demi
Öyle tabi
Peki saf biri kendi erkekler evine girer çıkar özel durumu olur mu evde
Nereden bilelim ama sağsa kandırılmış durumu çoktur benim kardeşim memur oldu koca kız saf kandirirlar diye annemide yanına gönderdik uyanık olacaksın kadınsan çok dikkat edeceksin
Kız kardeşim de annemi çağırdı ama babam izin vermedi babam anneme çok düşkün kaç yaşına geldi ayrı bir gün bile yataga girmemiş bırakmaz yani
Kardeşinle annen 4 yıl mi yaşadı aynı evde tek
Okul için değil memur oldu
He anladım nasıl peki şimdi kendini çekti çevirdi mi açıldı mı gözleri
Hayır hala aynı insanın değişmesi zordur
saçma ve başka neden var mı?
Hayır yok bu sene gitti daha 2 ay oldu
sence ne icin cikmistir😂
Bilmiyorum ki sence
vurdurmak icin
Oha neresine
soyledim
arkadaş ortamını beğenmemiş olabilir
Hım peki ev işi daha kötü değil mi zor değil mi
yurttan farkı yemeğini kendi yapar yani yurtta yapıyolardıysa oda, onun dışında ev daha rahat edebileceği bi ortam olur
Hım yemek yapacak temizlik vs her şey şimdi ona kaldı yurtta tek derdi çamaşırdi bence
Ev ortamı onu bozmaz mu
insan onu göze alıyo, yurdun kurallarına uymaktansa temizliğimi kendim yaparım der, bozulurmu konusu kardeşinin yapısına kalmış buna mahal verecek biriyse yurttada bozulurdu
Hım eve erkek gelebilir mi anlamında dedim çünkü gözü açık değil inan ki çok rahat saf biri erkekler kullanır mı yani onu
hiç bilemiyorum kardeşini tanıyan sensin, kendini eğitmediyse bu konuda uyarmalısın onu
Tecrübe edecek gibi duruyor çünkü geçmişte de oldu kardeşimi evine götüren vs ama o zaman ben aynı şehirde olduğum için gördüm izin vermedim şimdi eve sağlam gelir mi bilemem
Onu sen bilirsin. Varsa o potansiyel aman diyim
Gelir neden gelmesin
Onların amacı kızı bozmak olabilir mi bozulur mu orada
Kızı doyururlar
Annemi göndersek olmaz bir şey
Annen kaç yaşında
53 neden ki
Süper olgun fiziği nasıl
Tombul
Tam benlik gönder bende kalsın
Kimi diyorsun
Anneni
Niye
Güreşiriz
Altta kalırsan ya
Yok 191 boyum var 97 kiloyum
Kalırsın
Sen gönder ona ben karar veririm
Ne alaka annemi sana göndermek
Bende evde tek kalıyorum neyse gönderme
Kal da ne alaka yaz özelden
Yazdım
Vurdumak için
Hım cidden mi o derece mi yani
Daha kız biri kendisi
Aynen bence oyuzden üniversite dönemi biraz öyledir
Erkek var mı peki evde
Hım olabilir ama bilmiyorum ki annemi de çağırdı gel diye onu düşünen çağırır mi ki
Erkek yok tek şu an
Anladım dediğim gibi iste daha rahat vurdumak için hatta gurup falan da yaparlar
Hım henüz kız ama
Niye vurduracak ki öyle olsa annemi çağırır mi
Annen okul hayatı boyunca orada kalacak halı yok güven sağlamak için ilk
Hım annemin de biraz kalması onu etkilemez mi snnemi de erkekler evinde görmez mi annemi de isterlerse ya
Eğer ikna ederlerse olur onlada
Annemi de mi
Neden olmasin düşünsene neyse sana iyi günler fake fake takıl
Ne alaka fake ile
Kim yapacak annemi kimse yapamaz ki kadının kocası var doymuş zaten
Hiç bir kadın doymaz
Niye doymaz babam inletiyor doymuş bence inliyor geceleri
Kardeşin kaç yaşında
18 neden
sx yaoacak