+1 yılbizim bu türk milletin de kendi vatandaşını aşağılama huyu niye var? ul*n birbirimize sahip çıkcağımıza yok rus kızları daha güzel yok alman kızı daha güzel. iyi ki bir rus kızı dilinize dolanmış. beğenmiyosanız gidin orda yaşayın kardeşim milletinizi aşağılamayın, sanıyosunuz ki rusların hepsi güzel alakası yok, biraz etrafınıza bakarsanız türk insanı tüm dünya vatandaşlarından daha güzel çünkü bizde her çeşit insan var sarışın, esmer, kumral ama yabancı ülkelerde insanlar tek tip. biraz kafanızı kaldırıp etrafınıza bakın. insanınızı aşağılamayın şayet bu ülkede ki vatandaşlardan memnun değilseniz sizi zorla burada tutmuyoruz, iyi akşamlar.
41 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende öyle düşünüyorm :))
En İyi Cevaplar
Allah öyle yaratmış bir itirazın mi var şikayetlerini duaların da bildir dostum bunu kim nasil degistirebilir herkes mukemmel olmak kusursuz olmak ister ama ole bir hayat yok bu sorun gibi mukemmel olmakta imkansiz ayrica killara takintili isen lazer epilasyon var boya bisey diyemecegim lakin bu lafi mi unutma birgun asik olup evlenirsen esin kisa boylu ve kollari killi olcaka ana sen bunu umursamayacaksin allahin sopasi yok derler insanların genleri ile uğraşma sende Türk sun ve Türkleri beğen miyor sun vatani terk et bence
126 Yorumla
Soran+1 yıltürk değilim
Soran+1 yılsen çok hoşsun :)))
- +1 yıl
Son bir tokat olsun Türk kızlarını beğenmeyen arkadaşlar ilk sevgilinizin isimleri catarine olsun madem neden bu Türk sevgili es hayat arkadaşı olayı madem bikmissiniz abi görüşmeyi n Türk kızlariyla kedi ulaşamadı gi ciğere mundar demiş insan oğlu nekadar çok kıyaslamayi seviyor kardes rahatsız olana zorla bişey yapan yok ama işinize gelmeyince peşinden kosarsiniz Türk kızlarının
Soran+1 yılÇok sevimlisin
- +1 yıl
Bana mi diyorsun?
Soran+1 yıl^.^ atarlı ergenus seni
Soran+1 yılsen kesin kolu kıllılardansın :D çok sinirlendiğine göre...
- +1 yıl
Kolum killi değil sadece insanların kendi tercihi olmadığı fiziksel hallerine laf söylenmesine tahammulum yok gerçekten olgun ve sağ duyulu bir insan bunu yapmaz kendi zevkleri için eksiği olanları aşağılama z burada çıkıp şişman insanlara laf söyleyen yine aynısını yapardım bu benim şişman olduğumu göstermez bu benim insanı aşağılama duygumun olmadığını gösterir duyguları olan ve empati yapmayı beceren her insan bunu yapar
- +1 yıl
Senin için dua edeceğim inş yüzü güzel ve göbeği olan kolları killi birine aşık olman için bacakları da öyle olsun kıza her baktığında beni hatırlarsın ve sana onu söylediklerinden dolayi layık gören Rabbimiz i hatırlarsın ne kadar gzl bir dua olur dimi senin için gerçek olursa çok celiskili bir tercihi olur hahaha çok gulerdim böyle durum olsa gerçi istemediğin ot burnunun dibinde bitermis derler üzüldüm bak şimdi sana ;)))
Soran+1 yılsenin 25 yaşında olman imkansız :) şu yazdıklarına bak hele. eee ne demişler akıl yaşta değil baştadır...
Soran+1 yılben de gülüyorum merak etme :D
Soran+1 yılsen gerçekten çok hoşsun tamam sus sizin köy daha büyük
Soran+1 yılpek küçük olduğum söylenemez yalnız :P
Soran+1 yıltrollükten hiç anlamıyormuşsun :)
Abi tripden bahsetme zaten kızılayda yuruyorum karşından bir koreli heralde geliyo ben sağa geçtim o da benim olduğum yere geçti çarpışmamak için şaşırdık böyle 2 defa oldu kız baba bakıp gulumsedi bende ona gulumsedim bizimkilerin suratından dusen bin parça bu ne abi yaa
13 Yorumla
Soran+1 yılahaha aynen :D
- +1 yıl
Sonra kız Gülse o... dersiniz hafif dersiniz kusura bakmayın öyle oldukları için cinsel obje olarak görülüyor lar snra da öyle olsalar deniyor yok kız dediği ağır başlı olur derler abi bu kızlar gülsün mu herkese ağır başlı mi olsun napsin benim boyu 161 kısayim ve mutluyum ama kimse benim gibi kısa olanları assa liyamaz buna hakkı yok beğenmiyor san sus sana bunu soran mi oldu allah allah ya ukala ukala cevaplar nasıl
- +1 yıl
Ulan kendinizi bir beğenmişlik bir burnunuz havada bir hava dolaşıyorsunuz sorsak hiç Trip atmam dersiniz hiç biriniz oyke değilsiniz hadi gulumsedi o kız bana becerdim mi ben onu yok o işi yapmak istesem ve sizde isteseniz her yerde her şekilde yaparsınız yaparız senin kilondan boyundan göğüslerinin büyüklüğünden. Veya kaşar olduğundan baba ne sen mutluysan benim şeyimde olmaz ben düşüneceğimi düşünürüm gerisi hikaye
+1 yılYokluk da giderleri var ondan tripleri.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılAlman kızları oturduğun yerden seçilmiş kızlarla güzel görünür. Lütfen bir almanyaya git. Ben bizzat şahit oldum Almanin kızıda erkeğide berbat Turkiyeye gelmek icin gun saydim. Iyiki bir alman fotografi gormussun sende ha heryerde paylasmissin :D Ayrica genelleme yapmasak?
216 Yorumla
Soran+1 yılsen de öyle gibisin? kolları kıllılardan
- +1 yıl
Kıl yok cok şükür
Soran+1 yılumarım öyledir
- +1 yıl
Ben yinede almanyaya gidip Türk kızlarını mumla aramanı tavsiye ederim :D
Soran+1 yılnesi kötü ki
- +1 yıl
Kezban bir çoğu burada böyle göründüğune bakma cidden huy olarakta kezbanlar kuzenimin arkadaşlari falan berbatlardi ya
- +1 yıl
Haaa bide Almanlar Türk erkeklerinden nefreet ediyolar
Soran+1 yıl<33
- +1 yıl
Fotograf atsana :D
Soran+1 yılneden :D?
- +1 yıl
Cok yakisikliymissin ya hani merak ettim
Soran+1 yılatarım aslında :DD
- +1 yıl
At bakalım görelim
Soran+1 yılYok yok vazgeçtim =D özelden mi atsam ki :/
- +1 yıl
Korkma yahu yemeyiz atabilirsin özelden
Soran+1 yılVazgeçtim kalsın
Diğer konusunda 952 cevap paylaştı. kollarım kıllı değil daha doğrusu kıllı değilim :) ana saçım sarıya dönük bir renkti ama ben mavi-siyah yaptırdım çok beyaz tenliyim boyumda fena sayılmaz hani 1.73 bacaklarım uzun bu yüzden çok yakışııyor topuklu düz tabanla bile asırı dik kalcam göbeğim yok heryermde birbirine orantılı 1 kere çirkinsin diyen biri ile karşılaşmadım kezban mıyım? kezbansam neden güzel olduğumu söylüyorlar
138 Yorumla
Soran+1 yılmavi saç mı?:ergen
Soran+1 yılergenler kullanır.
- +1 yıl
Mavi siyahı bilmiyosun yuh :D :D :D :D
Soran+1 yılronaldo pembe krampon giyebilir ama ben giyemem ;) umarım anlatabilmişimdir.
Soran+1 yılbenide herkes beğeniyo neyin havası bu
- +1 yıl
@YeşilGözlüSiyahKedi boşver :) işine gelmeyeni bilmez erkekler ben çözdüm onları :) bırak istediği kadar kezban desin aşağılamaya çalışsın ben onun yazdıklarına gülmek için burdayım ama bundan sonra bu tür sorularada bakmıycam kimse bakmayınca zamanla azalır en sonunda da açan olmaz bu konuyu :) kim ne derse desin Türk kadını güçlüdür mantıklıdır ağır başlıdır iyi nedir kötü nedir bilir :)
Soran+1 yılahahaahah :D atarlandı
- +1 yıl
Alman kızları cidden Türk erkeklerinden nefret ediyo acayip küfür ediyolar orda bu niye burada onları ovmek çabasında anlayamadım ilerde bulur evlenirse bir Almanla, kiz başka erkeğin kucağına atladığında yine burada soru paylaşır :D
Soran+1 yılbende hava yok kii kiii
Soran+1 yılsus ergen seni. okulun açılacak haftaya kurtulucam ^.^
Soran+1 yılatarlın ergen kızlarla konuşmak hoşuma gidiyor :)
- +1 yıl
Bence gidip yerinde görsün bende onun gibi sanardim yakışıklı erkekler taş kızlar falan xfgshxs
- +1 yıl
Kahrolasi tabulaaaaar o. O
Soran+1 yılsevdim seni :) bundan böyle sitede gözüm üzerinde olacak dikkatli ol kolla kendini :D
Soran+1 yılkim olduğum bende kalsın :D
Soran+1 yılSincap :)
Soran+1 yılAnlamadım :D?
Soran+1 yılHayııır :D
Soran+1 yılSanada iyi geceler başka bir soruda yakalıycam seni ;)
Soran+1 yıl:))
- 22 Yorumla
Soran+1 yıl:dd
+1 yılsiz bir kiz gordugunuz zaman nie salyaniza sahip cikamazsiniz , ya da guzel bir kiz sizinle konusunca nie kendinizi dunyanin merkezinde havalarina girersiniz , nie kiz ortamin cok gevsek civik gormeye bile tahammul edemedigim bir moda burunursunuz?
33 Yorumla
Soran+1 yıltürk erkekleri öyle değil
- +1 yıl
aci ama gercek oylesiniz size oyle gelmeyebilir size normal gelebilir ama bana civik birini gorduysem dusuncem tamamen bu yonde.. tabi aranizdan hepsi boyle demiyorum bazilari oyle herkez icin gecelerli bir derecenlendirme degil..
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Bıktım kendi milletini aşağılayan insanlardan. Bilmiyosan söyleyim Türkler sadece Türkiyede yok Türk kızları gayet de güzeldir beğenmiyosan almanyaya rusyaya gidersin seni tutan yok
33 Yorumla
Soran+1 yılgidicem zaten :)))
Soran+1 yılevet gidicem :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim Erkekler Akılamıcakmı Ulan? Ne zaman açıyomsa canlı Yayını Rus Kızları, Ukran Kızları, Azeri Kızları, Kore Kızları... Bıkdım la. Bitirin Bu Muhabbeti.
34 Yorumla
Soran+1 yılama çok güzellleeeerrr <33 :((
Cevap sahibi+1 yılYahu.. Bırak Allah Aşkına. Bizim Kızların Rus Kızlarından, Azeri Kızlarından, Ukran Kızlarından, Alman Kızlarından, Kore Kızlarından Neyimiz eksik?
Soran+1 yılneyiniz eksik? :)))
Cevap sahibi+1 yılBende Sene onu soruyom?
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKIzlar ciddiye alıp sinirli cevaplar vermeyin ergendir ne yapsa yeridir bırakın eğlensin kendi küçük çapında :D
71 Yorumla- +1 yıl
Offf ne güzel konuştun sen böyle ya :DDD
bu soruyu sorman hayret verici ve kendine bu kadar çok güvenmen iyi bir şey tabi
11 Yorumla
Soran+1 yılney tabi ^.^
+1 yılMadem şikayetçisin gider yabancı bir kızla evlenirsin tabii türk erkeği olarak beğenirlerse seni
39 Yorumla
Soran+1 yılbenim çok iyi fiziğim ve sesim var
- +1 yıl
yüz güzelliğide önemli...
Soran+1 yılortalamanın çok üstü
- +1 yıl
kendine güvenin varsa paylaşta görelim alıcın çıkar illaki ya da yardımcı olurlar skjasldk
Soran+1 yılsapık mısın nesin fotomu niye atayım sana :S
- +1 yıl
burada paylaş diyoruz be türk kızlarına laf atıyosun diyeee
Soran+1 yılçoook yakışıklıyım bunu bil yeter :)
- +1 yıl
heee he tamam
kadın heryerde kadındır ama türk kızı çirkin değil ama karakteri çirkin..
21 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
Peki sen önce kendine baktın mı? Mavi gözlu kaslı ve sarışın mısın dostum? ;)
27 Yorumla
Soran+1 yılkaslıyım fiziğim mükemmel. sesim de mükemmel
Soran+1 yılkız mıyım ben
Soran+1 yılevet. erkek dediğin kara kaşlı kara gözlü olur
Soran+1 yılküfür etme *
+1 yılBende türküm gayette kilsizim cocukken kumral sarişındım ve boyum 1.72 ? 😒
18 Yorumla
Soran+1 yıl1.72 uzun mu puhahahaa
- +1 yıl
Sevgilim yüzde yüz türk ve 1.75 😑 wtf?
Soran+1 yılben 1.87 ?
- +1 yıl
Kökenim türk bu arada almanım 😅 ama türkümde yani
- +1 yıl
Demekki kisiden kisiye degisiyor ben sinifinimim en genciyim ama en uzunuyum mesela ve sinifimda sadece türk var
- +1 yıl
Kısada değilsin uzunda 😜👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç Sormaya.. Heil Sarışınler !! :D
https://i.hizliresim.com/lBnkdb.jpg14 Yorumla
Soran+1 yıl<333
Cevap sahibi+1 yılCennetteki İlk Cariyem Yapacam Bunu ^_^
Soran+1 yıl<33
- +1 yıl
Cennet e senin gibi sanıkları ve allahın yarattığı ni beğenmeyen leri assalayanlari alıyorlar mi bizim muslumanlarda da bu var müslüman ya ölünce hemen cennete girip Huri alican saniyor cenneti sadece cinsellik olarak görüyor ve onun için ibadet ediyorsan yazık ayrıca allah sana cenneti vaat etmeye di genede ibadet ederm idin sırf şükür için ve Rabbinin sevdiğin için bunu yazıyla evet diyebilirsin ama kalbinden geçen gerçekleri Rabbin daha iyi bilir Huri yapacak kardes
Git almanyada rusyada yaşa o zaman biz sana bayılıyoduk zaten
26 Yorumla
Sorangörsen bayılırsın emin ol ;)
Soran+1 yılçoğusunu gördüm.
Soran+1 yılbana göstersene güzel türk kızı
Boşver amk. Kızın kafasına kese kağıdı geçirio sikersin :D
13 Yorumla
Soran+1 yıldfsgdfd
Soran+1 yılkesinlikle :D
+1 yılSec birini alman veya rus seni de evlendirecegim onlardan biriyle! !
19 Yorumla
Soran+1 yılrus olsun <3
- +1 yıl
Tamamdiir ^^ nikah sahidiniz de ben olacağım :))
Soran+1 yılsen olma :S
- +1 yıl
Tamam o zaman rus kızın kiz kardeşi olurr :)
Soran+1 yılya yoksa kız kardeşi
- +1 yıl
Rusun tarafından biri olur sıkma canını:))
Soran+1 yılsen olmada kim olursa olsun aynen :))
- +1 yıl
Tamam tamam :))
koyunun olmadigi yerde keciye abdurrahman celebi denirmis :D biz turk erkekleride italyan erkegi degiliz en nihayetinde :D
20 Yorumla
+1 yılGel kardeşim alm. Buradaki kızların hepsi böyle güzel artı trip falanda yapmazlar
14 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
Buradakiler paran varmış yokmuş bakmaz burada her şey ortak yatakta masrafta 😜👍
Soran+1 yılCiddi misin
- +1 yıl
Ciddiyim tabi
+1 yılBir bitmediniz gitti. . Çok yakisiklisin ya ondandir
217 Yorumla
Soran+1 yılevet yakışıklıyım?
- +1 yıl
Tek gördüğüm kafandaki soru işareti.
Evet o da çok yakışıklı duruyor
Soran+1 yılsapık mısın sana resmimi neden göstereyim şuna bak
- +1 yıl
Sapık mi? Resim istemedim ki nereden çıkardın şimdi ama emin oldum bütün kizlarin guzelliginden eminsen bakmissindir kisaca agir abazasindir attığın resim herseyi açıklıyor^^ @soran
Soran+1 yılkızlara bakmak abazalık mı :D
- +1 yıl
Resim atmiyorum diyen sen ve resim kisin karsisindakine sapiklikla ithamda bulunan yine sen ve kalkmış kizlara bakmak abazalik mi diyen yine sen..
Ve bu işte bir terslik yok.. harika!! - +1 yıl
*resmen
Soran+1 yılKızma :(
- +1 yıl
Kizmadim ama gerçekten merak ettim doğrusu
Soran+1 yılNeyi merak ettin
- +1 yıl
Sizi
Soran+1 yılNasılımdır sence :P
- +1 yıl
Cirkin
Soran+1 yılcıks yanlış :)))
- +1 yıl
Neyse bende cokkk cirkinim anlatamam neyse iyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler
- Diğer konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılAlmanınıza da italyanınıza da rusunuza da bir Yeter :D
o die Turk kızı yok bole o te ki dio Türk erkegi şöyle yahu anan da türk baban da :D e sende , bu gen bu kod hepımızde var kimi kime karalıyonuz bir bilsem banyo terliği ile kovalıycam hepinizi bir daha bole soru gorursem yeter yahu aaa ayıp denen bir şe var o rus sana her gun sadakat gostrck mi orfunu adetını bilcek mi o italyan adam her gun turk erkegı gıbı senı koruyup kollıcakmı03 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi cevap
- +1 yıl
Tesekkurler :)
eic secmişsin baskasını ama olsun mesaj alındı
- Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBırakın bu rus kızı sevdasını
35 Yorumla
Soran+1 yılneden :(
- +1 yıl
Onlardan bir b*k olmaz
Soran+1 yıl2 bok olur?
- +1 yıl
Hiç bir bok olmaz onlardan olsa olsa en fazla ahırdaki beygir olur
Soran+1 yılsadsfbd
Alman ve ruslarla evlenebilirsin seni tutan yok.
43 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam :))
Soran+1 yıl:))9
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
11 Yorumla
Soran+1 yıladfsg
+1 yıl13 Yorumla
Soran+1 yıl- +1 yıl
senin kizin olursa böyle olmasini ögretirsin tamm mi. simdi uza
Soran+1 yıl:****
Allahım Rabbim ya herkes hep laf konuşan rus rus diye ne var rus var ya çok pis tertemiz bile değil rus lar dan nefret ediyorum. Türk güzellik kızlar var ama ben ce sen hiç görmemişsin
17 Yorumla
Soran+1 yıl
Soran+1 yılçok iyiler <3
Soran+1 yılgördüm
Soran+1 yılgöster o zaman?
+1 yılAnan Alman mı Rus mu?
113 Yorumla
SoranAlman :))))
- +1 yıl
Türk kızlarıyla derdin ne? Akrabalarınızdan biriyle evlen. Hepimiz kurtulalım.
Soran+1 yılÖyle yapıcam zaten de görüntü kirliliği oluyo yine de :(
- +1 yıl
Keşke gizli kullanıcıları siteden engelleseler. Görüntü kirliliğisiniz. Özgüven sıfır filan.
Soran+1 yılKes saçmalamayı
- +1 yıl
Sana özgüvensiz günler diliyorum. Ha bu arada Rus kızları kıllı göbekli ayı tipli adamları ve parayı seviyorlar. Siz daha iyi bilirsiniz.
Soran+1 yılPara var
- +1 yıl
Güzel, daha çok parası olan biriyle seni boynuzlandığı zaman buraya yazarsın egoist kardeş. İyi geceler.
Soran+1 yılEn çok para bende var
- +1 yıl
He yav he.
Soran+1 yılİyiyim geceler =]
- +1 yıl
İşte bunlar hep bonzai.
Soran+1 yılAahha yanlış yazmışım :D iyi geceler :D
votkayla rakı gbıdırler turk kzı rakıdır onlarsa votka cok basıt ve kolaylardr zewk vermek ıcn herseyı yaparlar belkıde bu yuzden guzel gelırler szı :D
217 Yorumla
Soran+1 yılrus kızları <333
Soran+1 yıl<3333
Soran+1 yılrusss <3333
Soran+1 yılnereden çıkardın :D
Soran+1 yılHayır değilim :) bide sen çok iyisin hep rus rus yazdım hiç kızmadın :)
Soran+1 yılBilmem genelde herkes kızar :)))
Soran+1 yıl:))))
Soran+1 yılTrollükden anlamıyolar ki :(
rus kızları bir melek...
14 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle kaptan :)
Soran+1 yıl):)))
Sen iyi bir nane olsan bu soruyu gizliden sormazdın. -.-
11 Yorumla
Soran+1 yılçok iyiyim
+1 yılEgona hayranlikla bakiyorum :Dd
10 YorumlaMADEM O KADAR YAKIŞIKLISIN KENDİNİ ÖVE ÖVE BİTİREMİYOSUN NEDEN O ZAMAN GİZLİ KULLANICI OLARAK SORDUN MAL
111 Yorumla
Soran+1 yılAha atarlı ergenusumuz da geldi tamamdııır :-)
Soran+1 yılEvet çok yakışıklıyım ne bu kıskançlık anlamadım gitti
Soran+1 yılSapık mısın? Ne atıcamsana fotomu
Soran+1 yılHadi canım hadi caps lock un u kapat ve yol al
Soran+1 yılTorbacın Suadiye ye yakın mı?
Soran+1 yılHadi kaybol şimdi
+1 yılAllah böyle yaratmış
21 Yorumla
Soran+1 yılevet. allah onlar için özel zaman ayırmış
Boyum uzun sarışınım -_-
27 Yorumla
Soran+1 yıl1.74 uzun sayılmaz pek :)
- +1 yıl
EEEEE NAPALIM BENDE OYLEYİM? XD
Soran+1 yılşaka yapıyorum iyisin sen :))))
Soran+1 yılsen yaşayabilirsin :P
Soran+1 yılsevin sevin
+1 yılarmi nin kardeşi misin?
31 Yorumla- +1 yıl
Gibi gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok garip bir çekicilikleri var :))
18 Yorumla
Soran+1 yılEeed
Cevap sahibi+1 yıl:))
Soran+1 yıl:DDD
Cevap sahibi+1 yılNoldu la :D
Soran+1 yılhiç :DD tekuros sen misin
Cevap sahibi+1 yılO kim la :PPPP
Soran+1 yılHjgghg
Cevap sahibi+1 yılAğzımı bozdurma Zinicap , sen beni ifşa edersen :D
İş sadece güzellikte bitseydi keşke
13 Yorumla
Soran+1 yılİçleri de güzel :)
Soran+1 yılHmm
Bir aynaya bak bir de Rus-Alman kızlarına. Sonra konuş..
210 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi fiziğim ve sesim var :))
Soran+1 yılkişilik kimin umrunda :)
Soran+1 yılevet beyinsizim ben :))
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
+1 yılAlman kızlarının maymundan farkı yok. yaptıkları makyaj çok fazla. put gibi çıkıyorlar
32 Yorumla
Soran+1 yılkatılmıyorum
- +1 yıl
o senin sorunun dostum
ahaha türk kızları yüzüne bakmıyo diye cok içerlemişsin ama üzülme paran oldgu sürece rus bulman cok kolay
05 Yorumla
SoranTürk kızlarının bakmasından bıktım ben
Soran+1 yılÖyle :D ciddiyim
+1 yılYAAAAAA :/
21 Yorumla
Soran+1 yılne oldu :D
- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYediği kaba işeyen tek erkek cinside türkler nedense...
01 Yorumla
Soran+1 yıl*-*
+1 yılHaha
21 Yorumla
+1 yıll*n olum sari olduklari icin killari gorulmuyor :) + cok pisler turk mali candir can
01 Yorumla
Soran+1 yılTürk MALI onlar :D
+1 yılEvet evet -,-
11 Yorumla
Soran+1 yıl:-) sen sus ponçik
Annene sor
20 Yorumlarus kızlarında da bıyık var ya...
13 Yorumla
Soran+1 yılyokk
Soran+1 yılhmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılanan almanmi yoksa
13 Yorumla
Soran+1 yılevet :))
Cevap sahibi+1 yıliyi almanyadan gelin bulurlar bir tane dert etme
Soran+1 yıl:)) umarım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri