Diğer İyi geceler yaşama sebebiniz nedir? cnklc Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben kedilerim için yaşıyorum beni hayata bağlayan tek bir insan yok İyi geceler yaşama sebebiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kedimi bile elimden aldılar. Öğrencilerim kaldı sadece. 1 1 Yorumla cnklc +1 yıl Üzüldüm ☹️ Yorumla
bfb91971708 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bi sevdiğim adam var bu hayatta.. Onun için yaşıyorum 1 1 Yorumla cnklc +1 yıl Ne kadar güzel Yorumla
FizyoterapistBey35 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 326 cevap paylaştı. 3. fotoğraf inanılmaz iyi ya :D 1 2 Yorumla cnklc +1 yıl Onu yavru ilden buldum ☺️ Yorumla cnklc +1 yıl Yavru iken Yorumla
burdartükyok Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ölmekten çekinmek başka bir sebep yok 1 5 Yorumla cnklc +1 yıl Çekinmiyorum da yapacaklarım var sadece Yorumla burdartükyok +1 yıl Benim bir gayem yok Yorumla cnklc +1 yıl Benim de yok sanırım sessiz sakin bir hayat istiyorum sadece Yorumla burdartükyok +1 yıl +1. Yorumla cnklc +1 yıl ☺️ Yorumla
Bordoli61 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Anam kardesim 2 kedim 1 1 Yorumla cnklc +1 yıl Çok güzel Yorumla
handsomeleas2 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Mücadele etmek dostum , en iyi olmak 1 1 Yorumla cnklc +1 yıl Başarılar Yorumla
UyuyamayanAdam1 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Self destruction yapamamam 1 1 Yorumla cnklc +1 yıl Olmuyor maalesef Yorumla
_AKREP Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Hangi yaşam? (: 1 1 Yorumla cnklc +1 yıl Reis olmayan yaşam ☹️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kedimi bile elimden aldılar. Öğrencilerim kaldı sadece.
Üzüldüm ☹️
Bi sevdiğim adam var bu hayatta.. Onun için yaşıyorum
Ne kadar güzel
3. fotoğraf inanılmaz iyi ya :D
Onu yavru ilden buldum ☺️
Yavru iken
Ölmekten çekinmek başka bir sebep yok
Çekinmiyorum da yapacaklarım var sadece
Benim bir gayem yok
Benim de yok sanırım sessiz sakin bir hayat istiyorum sadece
+1.
☺️