Arkadaşım tam bi canım çıktı? Omu hakli ben mi lütfen bi bakın?

Acayip sinir oldum. Oturuyoz falan hep telefnla dedim biraksanmi hani biseyde demedim tartismaya basladi bagiriyo bide bana bu nsil saygisizlik? Miletin icinde avmdeyiz bu nasil uslup sanki cocugum? 24 yasinda bide bu kiz ergen degil ki. Hakliyken haksiz duruma dustum. Neymis telefinadami bakmasin iki dk. konusalim dedim ben telefona bakmakdansa bana diyo iyi al biraktim yönünü döniyo ve sonra diyo gidek ozmn napcaz tamam dedim yol boyunca dvm ediyo sen meleksin ben kotuyum diyo. Ben fotomu cekmesini istedim onun lafini ediyo ya her ciktigimizda diyo benimle fotonu cekmem icin mi ciktin. Saka gibi? 10 yillik arkadasiz yaptigi terbyiesizlige bak artk mesafe koycam ya cok deger verdik biyeri kalkti. Baska arkadasina bukadar bagirabilirmi mesela? Hayir cunku bukadar yakinlik yok. Taklidimi falan yapiyo milletin icinde bagriiyo sanki cocugum. Geri tartisdim haliyle. En sonda birbirimizle vedalasmadik bile herkes kendi evine gitti (komsuyuz)
Sizce kim hakli Allah askina? Ben bisey demedim ki tartismadim sadece biraksan mi dedim tartismaya o girdi buyuttu meseleyi. Bide her ciktigimizda foto icin mi ciktin diyo benle ne alaka ya? Cidden iyice biyeri kalkti mesafe koyucam ama baska arkadasim da yok ki hep evdeyim calismiyomda. biraz gezelim dedim burnumdsn geldi.
Arkadaşım tam bi canım çıktı? Omu hakli ben mi lütfen bi bakın?