Çok pis bir böcektir kardeşim. Ayrıca oldurmekle başa cikamazsin koloni halinde yaşar bunlar. Genelde lavabo banyo gibi nemli yerlerde ürerler. Sana tavsiyem belediyenin böcek ilaçlama servisine basvurman.
04 Yorumla
En İyi Cevaplar
Göndereyim benim oğlanı sabaha kadar birtane birşey bırakmaz :)
https://i.hizliresim.com/M9O97M.jpg
https://i.hizliresim.com/Q161qj.jpg26 Yorumla- +1 yıl
Ohaa kanka insan mı l*n o shdjdnsmaö zehirli mi sokuyo mu?
- +1 yıl
ayy ama cok tatlii buu :D
+1 yılHangi şehirde yaşıyosun? Ölmüş hali net anlayamadım ama kulak böcekleri bölgeden bölgeye değişiyo biraz onlara benzettim ve öyleyse ilaclamani tavsiye ederim
011 Yorumla- +1 yıl
Kulak böcekleri gün içinde değil de genelde geceleri aktif olan bir böcek antenleri ayaklari rengi falan fotoğraftakine çok benziyo ismi kulak böceği çünkü kulak zarina zarar verebiliyo nadirende olsa ama burundanda girebiliyo ilaçlama yöntemiyle kökten kurtulabilirsin ama. Akrep yavrusu bir kere gördüm çok açık renkliydi türleri var mı bilmiyorum ama akrep olduğunu sanmıyorum:)
- +1 yıl
Oda ideal bir çözüm sadece gördüğünde korkmuyosan ben tuvalette örümcek var diye gecenin bir yarısı akrabamiza gitmiş insanım evde kimse yoktu ve her turlusunden çok korkuyorum zaten bu yüzden araştırmayı seviyorum böyle şeyleri:D ama akrep değil rahatlıkla uyuyabilirsin:)
- +1 yıl
Yani sabah oldu ama tatil günü uyursun:D
- +1 yıl
Evet genellikle öyle sabahları nadiren görülür:)
- +1 yıl
Ben yapardım o yüzden garip gelmiyo:DD
Akrep yavrusu ile alakası yok ama eve acil bir böcek ilaçlama şirketi çağır
www.google.com.tr/search00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
çekirge olabilir ben bu yaz psikolojimi bozdum böceklerden valla mouse kadar örümcek gördüm gözüm döndü ordaki poşeti alıp nasıl öldürdüğümü hatırlamıyorum izi kaldı bacakları filan ayy tüylerim diken diken oldu
10 YorumlaHaşat ettikten sonra cekmissin :)) anlaslmyo ble :)
11 Yorumla- Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılAkrep olmaz o. Basit bir ot böceği olabilir ama yine de ilaçlar evi böcek iyi değil bir tarafına falan girer başına iş açma
00 Yorumla
+1 yılÇok korkunncc. Kalorifer arasında yaşayanlardan mi buu?
05 Yorumla- +1 yıl
Bocekte değilde sanki salyangozla örümcek karisimi bir şey :) cidden korkunç. Nasil yuruyo hizli mii
- +1 yıl
Ğğğh. İlaclatin evi.
Gümüş böceği kaloriferli evlerin vazgecilmez böceği sicak ve nemli yerldde daha çok ürer ve bunlardan kurtulmak icin evi konple ilaclatman lazim yoksa iiii kurtulamazsin
00 Yorumla
+1 yılKırk ayaklı dediğimiz (çiyan) familyasından genelde boyutları diğer türlere göre küçük olur ama zararsızdırlar bir ilaçlama ekibi çağırın ve evi ilaçlatın nüfus patlaması yapıyor bu haşere yoksa (:
06 Yorumla- +1 yıl
Onun zararsız türü bu
- +1 yıl
Gümüş böceği bu türün ismi genelde mutfağa ve merdiven kenarlarına yerleşir
- +1 yıl
Kırk ayak familyasının bir sürü türü var bro bu da Gümüş böceği türü derisi yumuşak olur bunların
+1 yılAllahim resmi buyuttugum an kotu oldum. Onlar nasil bacak govde anten anam ben bocek gormeye dayanamam hic
00 YorumlaHocam o nedir allah aşkına? çekirde desek değil hamamböceği desek değil gidin bir ilaç attırın..
00 Yorumlayazık ya çekirde niye öldürdün bide ünlü yapmış fotosunu
01 YorumlaIyy böcekleri hiç sevmem ya :(
Görünce de bir kötü oldum00 Yorumla
+1 yılyok çekirge değil bu bence ilaçlama şirketiyle görüş
00 Yorumla
+1 yılZararsiz kırkayak bu bisey yapmaz , bide genelde isigi acinca hamambicegi okur siyah renkli o da bise yapmaz
01 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılartık nasıl öldürdüysen şaftı kaymış böceğin tanınmayacak hale gelmiş :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılömrümde böyle evde gezen böcük görmedim :D amazonda filanmı yasıyon
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman yüksek yerlerin böcükleri bunlar :D o diilde sitenin temizligi yetersizdir ondan oluyo genelde
Cevap sahibi+1 yılya hatta olmasa evi bile değiş derim cünkü bunlar ilaçlamayla bitmiyolar
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKulak böceğidir bu ve küçüklüğümden beri tek korktuğum şrydir ben uyurken kulağıma girmesi
010 Yorumla- +1 yıl
farketmez bu türde farklılaşma olabiliyor
- +1 yıl
kaçarsa sıçtın abi zaten bence sen kulaklık takta uyu
- +1 yıl
cidden benim tek korktuğum şeydir bu öyle birşey olcak kulaklıksız pamuksuz yatmam ben o evde varsa ecde bunlardan kullan
www.toptanciniz.com/.../...ar-kulaklik-1736jpg.jpg - +1 yıl
valla ben bilmem ben o evde yatmam rahat yatamam
+1 yılÇekirgemi ne l*n o bide öldürdüğü şeyi yatana koymuş :D
03 Yorumla- +1 yıl
:)))) oğlum o böcek hiç tekin bişeye benzemiyor ben sana diyim işin aksi tarafı ben hiç böcek öldüremem ya kıyamıyom bide onlara
+1 yılTakimi coloepteraya benziyor ama cinsini bilmiyorum yaniliyorda olabilirim
02 Yorumla- +1 yıl
Larva formu olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılayy kaşınmaya başladım görünce ya kulak yiyen olmasın bu dağılmışta her yeri tam anlayamadım
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloo neler var uyurken agza giren bile duymustum ilaclatmadan uyuma o evde :d
+1 yılBro bu hayırlı bir canlıya benzemiyor, tütün zehri mi atarsın naparsın artık, hallet bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo böcek türü. hipoterisme reiflü'dür bakliyet arpa şeker gibi yerlerde yaşamayı sever tam bir çapkın biz öyle duyduk
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsallıyom hacı
kalorıfer bocugu kanka eve sararsa zor kurtarırsın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanasi akrep babasi yengec melez bir hayvan o tehlikeli duruyor LDD:D:D:D:D:
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeynim error verdi. Bu ne yaa ıyy içim fena oldu. Çok korkarım ben :(
00 Yorumlaula bu böcek sana ne etti :D
14 YorumlaResim açılmıyor bir türlü sorun bende mi
02 Yorumla- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/rdV7MN.jpg resim bu kardeş
+1 yılamaa cokk tatlii :D :D
03 Yorumla- +1 yıl
ahah :))))
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. anlamam ama çekirge gibi geldi bana
03 Yorumla
+1 yılgelişmemiş çiyan gibi :D
01 YorumlaSenin yüzünden su içmeye gidemez oldum l*n :))
00 Yorumlabu ne l*n canavar :D yakın evi
20 Yorumla
+1 yılOrümceğin bacaklarına benziyo ama gövdesi farklı
02 Yorumla- +1 yıl
Evi ilaçlatın hacı şakaya gelmez binbir türlü zehirli böcek var
Ne bu ya bak huylandım şimdi :D
01 YorumlaDiğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çlmemiş halini çekseydiniz
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTüylerim tiken tiken oldu bakmaz olaydım :(
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKolay gelsin :((
Cevap sahibi+1 yılTöbe de.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy tipe bak adam öldürür bu dikkat edin
07 Yorumla- +1 yıl
Şapşal ya :) ne olacak ondan korkurum ben seni zaten erkek tarafı olaraktan 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@onurgoksunn çok korkutucu be cidden tipe baksana tövbe yarabbim :D 🙊
- +1 yıl
Oda bişey mi eşşek arısı girdi gece kafama bende salonda uzanıyorsum sinek falandır dedim aldırmadım sonra bir baktım eşşek kadar bişey. amannn oda nee eşşek arısıymış meğersem. sonra tepsi vardı kucağımda kafasına vurdum arının yere düştü sonra terlikle üstüne vurdum. arının iğnesi terliğe girdi abartmıyorum 2 cm vardı zehirli bide. neden anlattım şimdi bunu bilmiyorum ama buda öyle bişey işte 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@onurgoksunn Hahahahah :D ay güldüm ya :D arıdan acayip korkarım bir kere kulağımın arkasını soktu o zamandan beri hiç bir arıya güvenmiyorum 😂
- +1 yıl
Beni 5 yaşındayken akiam yemeği yerken soktu. alnıma konmuştu babamda sakın heyecan yapma hareket etme dedi eğer kıpırdarsan sokar seni dedi. bende ona güvenip hareket etmedim ağlıyodum ama kıpırdamıyodum hiç. sonra gene soktu beni itoglu itt. ulannn babaaa 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@onurgoksunn ahahahah :D ürkütücüler ya bütün böcekler korkunç bence 😖😂
- +1 yıl
Evet bende ürkerim yalan yok.. Uğur böceği hariç gerisi kokutucuuuğğğ 😂özele gel konusalım canım sıkılıyor iki muhabbetin dibini kırarız. kim bilir evleniriz bile belkimcimm 😂hadii bekliyorum
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hamam böceğidir, binlerce çeşiti var..
00 YorumlaDiğer konusunda 519 cevap paylaştı. İş makinasına benziyor len o :D
00 YorumlaBen bunu görsem evden kaçarım
00 Yorumla- Diğer konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılTöbe töbe
11 Yorumla Iyyyyy ürkütücü böcek 0. o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayvanı kaca böldun oğlum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğlamak istiyorummmm :(
10 YorumlaÇekirge değil mi bu
00 Yorumla
+1 yılKulak böceği.
04 Yorumla- +1 yıl
doğru resme tekrar baktım ona benziyor ama. Belki uzak akrabasıdır.
- +1 yıl
Niye kışın çıkmıyorlar mi?
Diğer konusunda 450 cevap paylaştı. Çerez
00 Yorumla
+1 yıl40 ayak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem