bae ne demek?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Genellikle "Before Anybody Else" - "herkesten önce gelen" birini tanımlamak için kullanılan "bae" kelimesi aslında İngilizce "baby", bebek kelimesinin karşılığı olarak kullanılıyor. Bazı insanlar BAE terimini “herkesten önce” olarak tanımlar.

Bir kişi erkek arkadaşı veya kız arkadaşı için 'BAE' kelimesini kullanabilir. İnsanlar BAE derken aslında bebek demek isterler. Bu kelimeyi çoğunlukla Facebook, Instagram ve Twitter gibi ünlü sosyal medya sitelerinde kullanan insanları görmüş olmalısınız.
Bae, genellikle erkek arkadaşınıza veya kız arkadaşınıza atıfta bulunan bir sevgi terimi olarak kullanılır.
Oxford'un blogu, bae'yi, sosyal medyada ve müzikte, özellikle de hip-hop ve R&B'de yaygın olarak sürdürülen, “Afrikalı-Amerikalı İngilizcenin kökenleri” ile gençler arasında yaygın olan “kişinin romantik ortağı için bir sevgi terimi” olarak tanımladı.
Lirik veritabanı Rap Genius aslında bae'yi 2005'e kadar görüyor.
Yani herkesten önce gibi mi anlamı
Genelde ergenlerin sevgililerine aşkitooom diye hitabının İngilizce karşılığı. Herkesten önce gelen, en kıymetli gibi. Fakat yabancılar bunu ciddi olarak kullananlarla bir miktar dalga geçiyor
Bae = aşkım. Sevgilim. Bebeğim. Hayatım. Gibi sözcüklerin genel anlamı olarak kullanılıyor. girlfriend & boyfriend anlamında We are bae. Burada My love, My life. Laflarını komik ve yapmacık buldukları için Slang olarak bunu kullanıyorlar genelde gençler. Aşkitellam. Aşkitommm gibisinden eski topraklar da pek bilmiyor. Panpa misali :)
baby nin kısaltması bebek anlamına geliyor
Evet buymuş teşekkürler
Cevap
18Cevap
İyi saçmalamışlar. Before anyone else demektir. Herkesten önce demek yani o kadar değerli ki herkesten önce gelir benim için gibisinden. Sevgililer için kullanılır genelde
İnternette ingilizce bir şekilde bae ne demek yazdığında baby çıkıyo
ht tp :// tr. urbandiction ary. com/define. php? term=Bae
baby anlamı da var olabilir ama benim söylediğim anlam 2. de yazıyor bak bae için daha spesifik bir anlam daha uygun diye düşünüyorum
türkçede de aynı anlama geliyormuş kanka :(
https://i.hizliresim.com/d41n77.jpg
BAE yi görünce ilk aklıma Birleşik Arap Emirlikleri geldi "boyfriend, my bae" ne alaka diyordum kendi kendime ^^
before anyone else. herkesten önce herşeyden önemli demek
Yabancı sitelerde baby anlamına geldiği yazıyor.
Teşekkürler zaman ayırdığın için
bizdeki bebeğim tatlım yavrum hatun gibi bişey:) şimdi biraz daha düşününce birleşik arap emirlikleride olabilirmiş :P
Genellikle siyahiler tarafından kullanılar bir slang, sevgili-baby anlamına geliyor..
Bae İngilizce'de erkek ya da kız arkadaş anlamına geliyordu galiba
Şu ingilizler kız arkadaş anlamındamı neyde kullanıyorlardı bir tane arkadaşım vardı öyle birşeyler zırvalıyordu
Birleşik Arap emirlikleri
ama korede isim olarak kullanlyor.
Bizde bea derler napan bea v. s onlarda da bae işte
birleşik arap emirlikleri. dubai , abu dabi gibi 7 tane arap prensliğinin birleşmesinden oluşan emirlik adı altında prenslikler topluluğu :)
Baby mi çok saçma :ASDAS
British aerospace ve Birleşik Arap Emirlikleri
Birleşik Arap Emirlikleri geldi aklıma. :D
Tam olarak ne ile ilgili ki acep?
Baby'nin kısaltması diyo burada da:
www.internetslang.com/BAE-meaning-definition.asp
Birleşik Arap Emirlikleri
@DerYağmur Bacım BAE Birleşik Arap Emirlikleri'nin Kısaltılmışıdır. İngilizce Değil Ayrıca.. :)
Okuduğun Yerin Fotoğrafını Çek Gönder Bakayım.. BAE Bakayım Amca Eniğine Olacak Değil ya?
ingilizcede baby kelimesinin apaçi versiyonu :)
Birleşik
Arap
Emirlikleri...))
Arkadaşlar yazmış zaten :)
Birleşik Arap Emirliikleri
:D :D
Birleşik arap emirlikleri
Birleşik arap emirliğimi? :D
kıymetlimisss
before anyone else
bilmiyorum