Cinsel konuyu kim riske atar? O konuda da kendimi güçlü hissediyorum. Of bu nasıl bi lanet böyle
Allah'ım bana bu laneti niye verdin?
Cinsel konuyu kim riske atar? O konuda da kendimi güçlü hissediyorum. Of bu nasıl bi lanet böyle
Kardeşim saç dökülmesi için 117 kere ya bedi ya kaviy celle celalihü duasını oku. He ben okudum işe yaramadı diye bir şey yok. Her gün oku ve eline üfleyip başına sür.. niyetlenerek oku. Saç dökülmemin azalması, saçlarımın sağlığına kavuşması uzaması ve gürleşmesi için niyetleniyorum de. Bide doktora da git. Hormonal veya genetik olabilir. Streste saç dökülmesi yapıyor. Ama dediğimi mutlaka devam ettir pes etme. En az bir iki ayda etki etmeye başlar. Etkisini görmeye başladıktan sonrada bırakma hep devam et. Zor bişe değil sonuçta.
Müslümanım ama namaz kilmam. Lakin kumar , yalan, dolan , yolsuzluk , kul hakkı vs yok. İyi bir insan bir kıl olmaya çalışıyorum. Şimdi bunu niye yazdın diyeceksin?
Namaz kılmıyorum ve günlük hayatımda Allah aklıma pek de gelmiyor.
Şimdi ufak bir sorun olunca Allah aklıma geldi ve dua etmeye başladım. Tam bir nankör olmaz mıyım?
Yalandan yapıyorum gibi gelir bana. Çünkü ibadetlerini yerine getirmiyorum neden kabul eylesin?
Yanlış düşünüyorsun, sonuçta müslümansın.. Allah belkide sana bu derdi verdi sesini duymak için bu şekilde düşün bide. Seninki şu an vesvese başka bişe değil. Allahı unutunca Allah kuluna kendini hatırlatıp dua etmesi için dert verir ve sende duaya sarılırsan Allah hoşnut olur. Hiç kimse dört dörtlük değil sen Allahı unutma en azından dua et yeter. Gerisi gelir zaten
Size çok teşekkür ediyorum. Söylediğinizi deneyeceğim. İnanarak tüm kalbimle. Size ise yaradı mı gördüğünüz faydalar nelerdir
Dökülmemin azaldığını hissettim fakat bıraktım bırakmasam daha farklı sonuçlar alabilirdim, gene başladım ama, kalpten inan, ya zel celali vel ikram dediğin zaman Allah gönlünden geçeni kabul ediyor.. dua çok önemli. Şeytanın vesvesesine aldanmayın ona kalsa ohooo ister mi dua etmenizi tabiki sen günahkarsın Allah senin duanı niye kabul etsin diyerek kandıracak ki çoğu insanda bu tuzağa düşüyo. O düşünceler senin düşüncen değil unutma. Tövbe kapısıda her daim açık. Günahsız kul olmaz. Hem Allah ne demiş, günah işlemeseydiniz tekrar helak edip günah işleyen kullar yaratırdım demiş. Amaç tövbe edecek merhamet edecek tövbemizi kabul edecek Rabbimiz olduğunu bilip ona sığınmak. Allah şifa versin inşallah
Çok sağolun. Diyeceğim bu
Yâ Bedi celle celalühü
Yâ Kaviyy celle celalü
Hangisini diyeyim?
İkisini bir arada diycen ya bedi ya kaviy celle celalihü 117 kere
Tamamdır bunu her gün yapacağım.
İse yararsa sana da dua edeceğim
Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah
Allah bir yerden verirse başka yerden alırmış tip var ama saç yok. d ben de pek güzel bir kız değilim ama saçlarım yaşıtlarıma göre çok gür ve çok güzeldir.
Benim Burak Özçivit gibi saçlarım vardı hala daha var ama gidiyorlar.😀
Boş ver ya gelip geçici dünya için hiçbir şeye canını sıkmaya gerek yok seni kabul eden böyle etsin fazla takma kafana.
Of bıktım artık. Sevgili , evlilik islerinden dolayı karşı cinsi etkilemek için değil kendim için saçı istiyorum
Cevap
3Cevap
Kendini köprüden atabilirsin olmayacak bir seyi kendine dert ettigin icin
Demekki androjen hormonun fazla bu yüzden saçım dökülüyor erkeklik hormonun
Duyarlı :))
Kellik erkeklere yakışıyor hafif tarzla.
Bende de saç var ama gerisi ofsayt 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?