asillhanım Boyumu bilsem bende karar vereceğim ama şimdiye kadar hiç ölçmedim desem yalan olmazz mezralarda farklı sonuç veriyor buraya bir resmimi atsam sana ricam boyumu tahmin edebilir misin? yanımdaki annem ve onun boyu tam 1.65 aradaki farka baktığında sence boyum aşağı yukarı kaçtır?
@asillhanım Tamam yakın zamanda ölçmeye çalışacağım. bu arada 1.65 birisi senin yanında nasıl duruyor o boylarda arkadaşların vardır mutlaka mesela benim valideyle yan yana dursan nerene gelirdi?
@asillhanım Ben açıkçası çocukluğumda her gece süt içerdim yoğurt falanda çok yerdim aslında ama minyon ufak tefek kaldım yinede gördüğün gibi.. bununla çok ilgisi yok mu acaba sen nasıl besleniyordun çocukluğunda?
@asillhanım Teşekkür ederim tahminin için ama son olarak bir şey sormak istiyorum sana boyunu uzatmak için özel bir çaba sarfettin mi yoksa genetik mi yanıtlarsan sevinirim?
@asillhanım Sütü bende içerdim az çok ama genel olarak iştahsız bir çocuktum zorla ağzıma yemek tıktıklarını bilirim abartmıyorum.. birde çok yemek seçerdim yemezdim öyle her şeyi bunların 1.68 de kalmamla ilgisi var mıdır sence?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
180 boyundayım memnunum çok şükür. Biraz da durumları düzeltip spora başlayabilirsem mis.
Kızlar 1.80 ni de yetersiz görüyor reis bir çoğu
Ben kızlara göre yaşamıyorum ki reyiz. Sen sen ol kendin için yasa bı başkası için değil. Hem cepte para yok üst baş çakma zaten kız beni napsın.
Ayrıca o dediğin kızların çoğu 160 lik kızlar yani açıkçası ne düşündükleri istedikleri çok ta şeymdee değil.
Aynen kral hayat zor
1.73 cm ben son derece memnunum çünkü yer çekimine en uygun boy ve kilo...
1.53... sence? Sen 1.53 olsan memnun olur musun 😂
Ben minyon sevdiğim için o boydaki kızlar bana tatlı geliyor yalan yok. : )
Hayatımda iyi olduğum tek konu bu sanırım boy 194 kilo 95
1.67 memnunum. Çok uzun boylu olmak istemezdim.
Memnunum
Kaçsın?
1.74
asillhanım Boyumu bilsem bende karar vereceğim ama şimdiye kadar hiç ölçmedim desem yalan olmazz mezralarda farklı sonuç veriyor buraya bir resmimi atsam sana ricam boyumu tahmin edebilir misin? yanımdaki annem ve onun boyu tam 1.65 aradaki farka baktığında sence boyum aşağı yukarı kaçtır?
images.kizlarsoruyor.com/.../profile.jpg?19
169 varsın
@asillhanım Kuzu ben hiç iyi değilim bu boy tahmin etme konusunda.. sen nasıl yaptın tahminini nasıl hesapladin yani?
Annesi 165 boyunda beyefendinin omzuna geliyor santim olarak hesapladım
@Candanbirkızz Boyumu sağlık ocağında ölçeceğim bakalım yaş 27 merak edipte hiç ölçmedim yakın zamanda ölçersem sonucu buraya yazarım : )
@asillhanım 1.74-1.75 olma ihtimalim pek yok mu peki sence?
174 175 olduğunu sanmıyorum sonucu buraya yaz
@asillhanım Tamam yakın zamanda ölçmeye çalışacağım. bu arada 1.65 birisi senin yanında nasıl duruyor o boylarda arkadaşların vardır mutlaka mesela benim valideyle yan yana dursan nerene gelirdi?
Sanırım koluma
Bugün boyumu sağlık olcağında ölçtüm
@asillhanım
@Candanbirkızz
Kaç çıktı boyun
@asillhanım 1.68 çıktı tam
169 tahmininde bulunmuştum bir santim kısaymışsın
@asillhanım Evet çok yakın bir tahminde bulunmuşsun. ama senin boyun çok iyi ya ben böyle minyon ufak tefek kaldım
Kız nerdeyse tam bilmişsin çocuğun boyunu ☺️
😊😊
@Candanbirkızz Haha aynen
@asillhanım Ben açıkçası çocukluğumda her gece süt içerdim yoğurt falanda çok yerdim aslında ama minyon ufak tefek kaldım yinede gördüğün gibi.. bununla çok ilgisi yok mu acaba sen nasıl besleniyordun çocukluğunda?
@asillhanım Teşekkür ederim tahminin için ama son olarak bir şey sormak istiyorum sana boyunu uzatmak için özel bir çaba sarfettin mi yoksa genetik mi yanıtlarsan sevinirim?
Rica ederim Çocukken süt içerdim yoğurt yerdim peynir zeytin yerdim sebze ve meyveleri bolca tüketirdim ondan boyum uzadı
@asillhanım Sütü bende içerdim az çok ama genel olarak iştahsız bir çocuktum zorla ağzıma yemek tıktıklarını bilirim abartmıyorum.. birde çok yemek seçerdim yemezdim öyle her şeyi bunların 1.68 de kalmamla ilgisi var mıdır sence?
Olabilir
He memnunum
Kaçsın?
Yetmiş
Evet memnunum 1,60
@Candanbirkızz Yetiyor uzaya cıkmıyagagim ya boy olsa ne olmasa ne benim aklıma böyle şeyler takılmıyor senin de umrunda olmasın
Olm 160 neyinden memnunsun. cjvskxkaks
Hayat kısa sen daha kisasin kendine gel.😁
@Bezginnbeyy çiçek değil boyum uzun olunca ömrüm de mi uzayacak böyle boş şeyler görmesem ya
Şaka takılıyorum ya sen mutluysan gerisi boş.
1.60 memnunum
1.90
170 memnunum
149 memnun değilim 😀
Gerçekten o kadar mı?
Bu kadar🥺
Olsun
1.78 evet
İyi sallıyorsun