Selam ben 22 yaşındayım. Bir arkadaşım var 2 yıl önce tanıştık o da 23 yaşında. Çok yakın arkadaşım ve nerdeyse her gün buluşuruz her yere birlikte gideriz. Ben Sabancı Üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum ve ailem baya varlıklı. Ancak onun babası kapıcı. Ancak çok eğlenceli bir çocuk çok çapkın ve hayatı iyi biliyor. ArabaAralar hakkında çok bilgili ve küçüklüğünde hep tamirhanede falan çalışmış. Bana Okan Üniversitesinde son sınıf makine mühendisliği okuduğunu söyledi. Tabi ilk tanıştığımda söylemişti ama şu an son sınıf olması lazım. Geçtiğimiz Ağustos ayının sonu gibi bana okulunun Eylülün ilk haftası başlayacağını söylemişti. Aradan zaman geçti ve şimdi Kasıma geldik. Okul hakkında da çok nadiren konuştuk. Geçenlerde birisi onun aslında okumadığını söyledi bana ve ben sadece güldüm. Ancak sonra aklıma dank etti Eylülün ilk haftası başlaması ve Okan'ın Akademik takvimine baktım ve ne göreyim. Dersler 4 Ekimde başlıyormuş. Aradım sordum senin okul ne zaman başlamıştı diye ve benimkinden 2-3 hafta önce başladığını söyledi. Benim okulum 27 Eylülde başladı. Yalan söylediğini anladım. Sonra fark ettim bu çocuk hiç İngilizce bilmiyor ve sordum senin bölüm İngilizce dimi diye ve evet dedi. Makine Mühendisliği en zor mühendislik bölümü ve İngilizce bilmeden 4. sınıfa gelmesi zaten imkansız. Ayrıca 2 yıl boyunca çok fazla arkadaşıyla tanıştım çevresi çok geniş ancak Okan'dan hiç kimseyle tanışmadım veya hiçbirinden bahsetmedi bile. Hatta okulda yaptığı hiçbir şeyi anlatmadı. Zaten biraz cahil birisi yani biraz kültürsüz. Belki covid yüzünden hiçbirisiyle görüşmüyordur dedim ancak o hep herkesle görüşen ve asla arasını açmayan birisi gün gelir lazım olur diye. Lütfen yardım edin çok sevdiğim bir arkadaşım arada sıktığını fark ediyordum zaten ama bana bir zararı olmadığından görmezden geldim hep. Birlikte çok gezdik çok eğlendik ve üzüldüm onun için neden böyle bir yalan söylemesi gerekti acaba? Ya da ben mi aklımda kurdum
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlışlıkla temizlik kısmına atmışım :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar