Ne mesleğim var ne işim ne ehliyetim ne kocam.
Hayr bari 1 tanesi olsaydi?
Meslek hicbisey hoduma gitmiyo. Hepsi zor yorucu ve ben konuşkan değilim beceremem korkudu var hep üstümde. Özgüven eksikligi hep var. Hicbir mesöek hosuma gitmiyo 21im yaş gidiyo hicbisey begenmiyorum hayatimda 1 kez calisdim oda 4 ay sürdü kovuldum. Ehliyetimi yapamadim. dolandirdilar parami aldilsr zamanim gecti sonra. Her tecrubem kotu gecti. Asla mutlu deglim tum gun yatalds uzuntuli bir sekilde geciyo. Normal işde bulamiyorum cunku ya yapamazsam korkusu var konuska degilim cekingenim bir id gorudmesinde kalbim cikarcasina heycanlaniyom. kocamda yok. Mutlu bi yuva istedim oda yok ! Tam buldum derken terketti oda. Nezmn evlenip yuvami kurucam ben? Allah askina hic mi bir tecrube olumlu grcmez?
Tum gun evdeyim arkadasimda yok gencligim guzeligim ziyan oldu
Hayr bari 1 tanesi olsaydi?
Meslek hicbisey hoduma gitmiyo. Hepsi zor yorucu ve ben konuşkan değilim beceremem korkudu var hep üstümde. Özgüven eksikligi hep var. Hicbir mesöek hosuma gitmiyo 21im yaş gidiyo hicbisey begenmiyorum hayatimda 1 kez calisdim oda 4 ay sürdü kovuldum. Ehliyetimi yapamadim. dolandirdilar parami aldilsr zamanim gecti sonra. Her tecrubem kotu gecti. Asla mutlu deglim tum gun yatalds uzuntuli bir sekilde geciyo. Normal işde bulamiyorum cunku ya yapamazsam korkusu var konuska degilim cekingenim bir id gorudmesinde kalbim cikarcasina heycanlaniyom. kocamda yok. Mutlu bi yuva istedim oda yok ! Tam buldum derken terketti oda. Nezmn evlenip yuvami kurucam ben? Allah askina hic mi bir tecrube olumlu grcmez?
Tum gun evdeyim arkadasimda yok gencligim guzeligim ziyan oldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen hemen evlen ama evlenecegin adama beceriksizim deme. Kacar adam
Dedim ya kacti iste
Deme işte kendini öv. Boş bile olsa öv
Kiz evet ya kacirdim gul gkbi adami ya
Adama dert yanmayacaksin bak sana taktik vereyim. Şunu beceremedim bunu yapamadim degil. Bir de calisirken basarisiz olursun illa ki baslarda. Bundan da korkma. Sen iş bul caliş Iyi kotu
Haklisin canim ya ben basta arkadas gibi konustugumuz icin tum derdlerimi anlattim döktüm. Sonradan ask oldu
Allah sbair versin diyeyim sana yani senin yapamadigindan degilde tamamen hayatin sana verdiği sinavlar diyelim etrafinin senin yapabilecegini goremedigi diyelim degersizlestirmesi ve tek kalman diyelim
Tesekkur ederim. Allah sabir versin amin. Rabbim icin sabrediyorum zaten. Elbette herseyin daha kotusu var ama bende kolay seyler yasadigimi dusunmuyorum. Cocuklugumda hep dislandim. Etkisi hala uzerimde. Mutsuzum iste gecmiyo birini sevdim oda gitti madem gidecekdi kiye umut verdi. Tek tecrube iyi gitmio
yemin ederiim hissleriim aynı bende gencligimin bosa gidiyor diye depresyina giriyorum 19 yasindayim aile evinde uni okuyom onun disinda hicbir aktivitem yook evlensem bari de kurtulasam
Kiz o yine iyi ben uni bile okumuyom tum gun evde bok gibi geciyo hersey.. istersen derdleselim
Nasil olcak gizliyizz jxxjbskaokllw
Cik bi 2 dk xjksjsj yazam
Cabbuj
Yazdm
ben alim seni
Ee sonra
sonrasi allah kerim
cocuk bak evde takil😆
Jhahaha gel keyfim gel
yani senden iş isteyen yok 😆
Sen ne iş yapiyorsun
memurum 😃
Oo bxjsjsjs
Ya ben ask evliligi hep hayal ettim mantik gibi ama olmyo milet sansli bahti acik
😀belki aşik olcan 😆
nerelisin😃
Önce sen söyle bi😃
izmir😆
Nxjdjf uzak
dogumu😀
neresi desene😀
Mardin
uzakmiş😀olsun kacirrim
Hshah okadar kolaymi
yok ta zorla degil tabi😆
kacmanmi😀
Yok kacma olmaz😃
ya sizinkilerde cok altın ister baba😃
baban verirmi😀
Hahaha alcanmi altin
aliriz uc bes bilezik altinda nasil yükseldi😆
Hahaha uc bes olmuyo ki bizdee
nekadar oluyo😆
Vshhahahaha
😆yeah okadar zengin olsam da ne evde kalin bak
Cok guzel ama dimii
Altinlara bak beee
saglik olsun huzur olsun yaa para pul boş😀
Öyle de ama adetler adetleer
aynen de yani borclan altin tak sat geri öde sacma
Eş kriterin nedir
Kriterim yok adam olsun sevsin dinini bilsin cocuguyla ilgilensin gozu disarda olmasin siddete meyli olmasin duduncelerime deger versin
Bunlar ben de mevcut istersen tanısabiliriZ içine sinmezse istediğinde bırakabilirsin
Hayir ben burdan eş aramiyorum saol
Tamam