Diğer RÜYADA BİR KIZLA SARILMAK NE ANLAMA GELİR? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Rüyada bir kız ile sarılmak ne anlama geliyor, bilen var mı?Kız bu sarılmada daha aktif sımsıkı sarıyor adamı :) Güncellemeler+1 yıl güzel bir hobi baayaaan Güncellemeler+1 yıl ehemmiyeti yok :)) RÜYADA BİR KIZLA SARILMAK NE ANLAMA GELİR? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ruyasizbirgece Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Rüyada bir kıza sarılma anlamına gelir 0 9 Yorumla Soran +1 yıl vavvvv gerçekten süper :)) Yorumla ruyasizbirgece +1 yıl asdahjsgvxbasvhdgfwueoasld Yorumla Soran +1 yıl rüya tabirleri konusunda geniş bilgiye sahip olduğun belli baaayan :) Yorumla ruyasizbirgece +1 yıl evet çok bilgiliyim yemiyorum içmiyorum rüya tabirleri okuyorum 'adaam' Yorumla Soran +1 yıl güzel bir hobi bayaaann Yorumla ruyasizbirgece +1 yıl oldu o zaman Yorumla Soran +1 yıl oldu tamam Yorumla Soran +1 yıl rüyasizbirgece :) rumuzun iyiymiş rumuzunla bu soruyu yan yana getirince daha anlamlı oluyor :) Yorumla ruyasizbirgece +1 yıl tesekkurler :dd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Rüyada bir kıza sarılma anlamına gelir
vavvvv gerçekten süper :))
asdahjsgvxbasvhdgfwueoasld
rüya tabirleri konusunda geniş bilgiye sahip olduğun belli baaayan :)
evet çok bilgiliyim yemiyorum içmiyorum rüya tabirleri okuyorum 'adaam'
güzel bir hobi bayaaann
oldu o zaman
oldu tamam
rüyasizbirgece :) rumuzun iyiymiş rumuzunla bu soruyu yan yana getirince daha anlamlı oluyor :)
tesekkurler :dd
Abazan olduğun anlamına gelir...:D