Diğer Öyle bir soğuk espri yapın ki hayattan soğuyalım olur mu? Ezgiwme Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor @aynadakiajan ile esprilerinizi yorumluyoruz, yani komik veya komik değil şeklinde.Mesela, ben bi kaç örnek vereyim1-Hangi yolda yürünmez? Trendyolda2-Hoca:Ev ödevin nerede kızım Ben:Hocam ev ödevi dediniz evde yaptım, getirmedim.3-Patlıcan:Balon sana bir şey söyliycem Balon:SöylePatlıcan:Bi gün sende patlıcan4-Hoca sınav kağıdıma bakıyordur. Evladım kağıdındaki yazın okunmuyo.ME:Kışın okuyun o zaman hocam:D5-Hoca:Kelebekler ne yapar çocuklar?İyi öğenci:Uçarlar hocamMe:BEKLERkeleBEKLER6-Hoca:Sırayla gelinÖğrenci:Hocam Ahmet taşıyamadı yardım edin.7-Tuvaletteki ona ne denir? sifON 8-Yıkanan ton balığına ne denir? washingtonŞimdilik bu kadar... Güncellemeler+1 yıl Babam:Bir adam kitap okurken ölmüş, neden?Ben:Çünkü satır başına gelmiş. Öyle bir soğuk espri yapın ki hayattan soğuyalım olur mu? Cevapla Trendyol Soruları Çocuk Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Soğuk bir espri duyup hayattan mı soğumak istiyorsun?Soğumak için neden kar yağmasını beklemiyorsun?Sanırım en soğuk espri rekorunu kırdım😅 2 4 Yorumla ikizterazi +1 yıl Bunu demedim sayın jslsjlsjl gece gece moralinizi bozdum😂 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Buzdolabına girmişiz gibi etki yaptı Yorumla aynadakiajan +1 yıl 😂😂 Yorumla Ezgiwme +1 yıl @aynadakiajan katılıyorum sana❤ Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl mastürbasyon. yapan kertenkeleye ne denir?Kendin kert kendin kele... 1 4 Yorumla Ezgiwme +1 yıl Anlayamadığım için pek beğenmedim, tutmamış gibi. Yorumla mmsaci +1 yıl Kertmek kelimesinin anlamını bilmediğin için olabilir...www.google.com.tr/m Yorumla Ezgiwme +1 yıl Şimdi anladım. Yorumla mmsaci +1 yıl 🙏 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Olur https://www.youtube.com/embed/A-8zZYFLWAQ 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kasap et derdinde Sibel😂 can 4 4 Yorumla Ezgiwme +1 yıl Anlayamadım espriyi Yorumla aynadakiajan +1 yıl Koyun can derdinde kasap et derdinde ata sözünün Sibel Can versiyonu 😂 Yorumla Ezgiwme +1 yıl @aynadakiajan anladım şimdi Yorumla Ezgiwme +1 yıl @Redamancy-4 evet komikmiş Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. İnekler kuyruklarını neden sallar?-Kuyrukları inekleri sallayamayacağı için 😎 1 0 Yorumla
Bestchoicee Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Detayı okuduktan sonra bildiğim tüm soğuk esprileri unuttum 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Soğudun dimi çay iç bir daha okurken için ısınır. 😂 Yorumla
pijamaterlijjj Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cristiano ronaldo aslında müslüman gerçek ismi de müselmano ronaldo 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl 😱 Aaaa ben şok gerçekten mi? 😂 Yorumla
ErenEnd Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Dünya dönerse bende tavuğum 2 3 Yorumla Ezgiwme +1 yıl Olmamış gibi Yorumla aynadakiajan +1 yıl Tam tersi olursa daha anlamlı oluyor yanına ek olarak Dünya tavuksa ben dönerim, ayran aranıyor. Tavuk döner ayran üçlüsü hep favoridir. Yorumla aynadakiajan +1 yıl Aslında ikili de tavuğu katmayıncaHadi döner yiyelim eksik kalıyor cümlede. Aman neyse yiyene afiyet olsun. 😂 Yorumla
writerr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hayat zaten seni sogutmus onun için siginip ısınacak bir yer arıyorsun muslum gurses - ateşli 0 0 Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ayda 10.000 dolar kazanmak isteyen aya gitsin 😅😅😅 0 0 Yorumla
_jokeface_ Takip Et Yoda Yaş: 66 , eic 100% +1 yıl ikisininde yaşlar soru için ideal. Gerçi birisi 40 yaşında ama olsun. 0 0 Yorumla
kaynamaresolan Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Dunya donerse bende lahmacunBir hafta yedi günse iki hafta pepsi 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. adamın biri yatmış karısı yelkenli dkfjsdfs 3 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Adamın biri ile başlayan O adam hep merak edilecek 😂 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 318 cevap paylaştı. bacım , Allah başka zeval vermesin 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Diğer konusunda 680 cevap paylaştı. Sana kim inanır kadir inanır 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hangi cerenTenceren 1 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Adı ceren olanların hayattan soğumasına neden olan espri tenceren penceren şeysileri. 😂 Yorumla
venom4499 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Hangi Gül'ün kokusu olmaz Vergülün 1 1 Yorumla venom4499 +1 yıl Buyukden sonra küçük gelir peki ondan sonra ne gelir -11 Yorumla
ILIKSÜTT Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. 1 ci espirini sevmedim trendyol da çalışıyorum hüü 1 0 Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl En soğuk espri güney kutbunda yapılan espridir. 0 0 Yorumla
Mesmerize_Me Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Seni hayattan soğutmaya kıyamam ben !!! 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 895 cevap paylaştı. Fikçi tüpreti tanır mısın? 😂😂😂 0 0 Yorumla
Diibindibii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Rusyaya git sogursun 0 1 Yorumla Awakening77 +1 yıl Mars'a giden gemiyi Rusyadan mı kaldırıyorsun? :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Soğuk bir espri duyup hayattan mı soğumak istiyorsun?
Soğumak için neden kar yağmasını beklemiyorsun?
Sanırım en soğuk espri rekorunu kırdım😅
Bunu demedim sayın jslsjlsjl gece gece moralinizi bozdum😂
Buzdolabına girmişiz gibi etki yaptı
😂😂
@aynadakiajan katılıyorum sana❤
mastürbasyon. yapan kertenkeleye ne denir?
Kendin kert kendin kele...
Anlayamadığım için pek beğenmedim, tutmamış gibi.
Kertmek kelimesinin anlamını bilmediğin için olabilir...
www.google.com.tr/m
Şimdi anladım.
🙏
Olur
https://www.youtube.com/embed/A-8zZYFLWAQKasap et derdinde Sibel😂 can
Anlayamadım espriyi
Koyun can derdinde kasap et derdinde ata sözünün Sibel Can versiyonu 😂
@aynadakiajan anladım şimdi
@Redamancy-4 evet komikmiş
İnekler kuyruklarını neden sallar?
-Kuyrukları inekleri sallayamayacağı için 😎
Detayı okuduktan sonra bildiğim tüm soğuk esprileri unuttum
Soğudun dimi çay iç bir daha okurken için ısınır. 😂
Cristiano ronaldo aslında müslüman gerçek ismi de müselmano ronaldo
😱 Aaaa ben şok gerçekten mi? 😂
Dünya dönerse bende tavuğum
Olmamış gibi
Tam tersi olursa daha anlamlı oluyor yanına ek olarak
Dünya tavuksa ben dönerim, ayran aranıyor.
Tavuk döner ayran üçlüsü hep favoridir.
Aslında ikili de tavuğu katmayınca
Hadi döner yiyelim eksik kalıyor cümlede. Aman neyse yiyene afiyet olsun. 😂
Hayat zaten seni sogutmus onun için siginip ısınacak bir yer arıyorsun muslum gurses - ateşli
Ayda 10.000 dolar kazanmak isteyen aya gitsin 😅😅😅
ikisininde yaşlar soru için ideal. Gerçi birisi 40 yaşında ama olsun.
Dunya donerse bende lahmacun
Bir hafta yedi günse iki hafta pepsi
adamın biri yatmış karısı yelkenli dkfjsdfs
Adamın biri ile başlayan O adam hep merak edilecek 😂
Böyle ha deyince olmuyor maalesef :D
bacım ,
Allah başka zeval vermesin
Sana kim inanır kadir inanır
Hangi ceren
Tenceren
Adı ceren olanların hayattan soğumasına neden olan espri tenceren penceren şeysileri. 😂
Hangi Gül'ün kokusu olmaz
Vergülün
Buyukden sonra küçük gelir peki ondan sonra ne gelir
-11
1 ci espirini sevmedim trendyol da çalışıyorum hüü
Yemeğin suyuna kim bandı?
KOLİ BANDI
En soğuk espri güney kutbunda yapılan espridir.
-hangi ayda gun yoktur
+ uzAYDA
Aya ilk bayrağı kim dikmiştir
TERZİ
Seni hayattan soğutmaya kıyamam ben !!!
Fikçi tüpreti tanır mısın? 😂😂😂
Olmax
Yemeğin suyuna kim bandı
KOLİ BANDI
tencere dibi kara seninki benden kıllı 😂🤣😊🙂
Ne tarafa dönersen dön popon arkandadır
Rusyaya git sogursun
Mars'a giden gemiyi Rusyadan mı kaldırıyorsun? :))
Espiri...