şu an dünya üzerinde faiz üzerine dayalı, insanların tüketim odaklı alışveriş yaptığı, sabah işe gidicek kadar uyayabildiği en önemlisi ise gençliğini fabrikalarda orada burada harcayan bir köle toplumu meydana getiriliyor.
Her geçen gün zenginler zenginlerken fakirler daha da fakirleşiyor. İnsanlar ben niçin yaşıyorum sorunsunu bile aklına getiremiyor. Şeytanın amacıda bu değil mi zaten?
Eğer bu düzeni yıkmak istiyorsan birçok konuda fazla bir bilgi birikimin olmalı. Ekonomi, politika, teknoloji; medya ve tarih gibi bir çok alanda bilgileri toplayıp yorumlaman lazım.
Üçgenin tepesini yıkabilirsek şeytana karşı dünya üzerinde büyük bir galibiyet kazanmış oluruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İsviçre de yaşar Amerika'da çalışır İsrail'de savaşır bunlar hayalet gibi ciddi ciddi sıcak savaş bekliyorsan Mehdi gelmeden olmayacak
Ben seçilmiş kişiyim :)
Tabi tabi
Bende başkasından öğrendim. Çok da umrumda değil, sonuç olarak ben benim...
İnsanlar şeytan derler ya bence yanlış şeytan olmak için bile bir seviye IQ gerekiyor
Meleklere eğitim verenden bahsediyoruz birileri en azından düşmanını tanımış
@Wakwak41 Nasıl meleklere eğitim veren derken?
Huzurdan kovulmadan önce iblis değildi o kadar bilgisi olmasa insana türlü hilelerle nasıl yaklaşsin
O bayrakla işaretli yerde sadece rütbeli piyonları yaşar kendileri için okyanus ötesine saldırmalısın
Biliyorum dikkat çekmek için koydum da ne kadar daha bekleyeceğim cevabı var mı sende?
Bende psikoz geçirdim, biliyorsan söyle lütfen :)
Gel senle konuşalım
😥😥😣
Neden üzgünsün? ne oldu?
Ailene üzüldüm
Biliyor musun ailemi?
Dostum ailemi görmüyorum savaş dedin ondan üzüldüm nerden tanim
Sağol :)
Sizde sağolun
Yoğurt verin abiye
Olm ne gaddar insansin mk
Ne alaka gaddarlıkla?
Yoğurt ne alaka?
Öyle soruya öyle cevap gerekti. Bu düzeni yıkmak isteyen biri şuanda burada olmazdı.
Hangi düzeni yıkmak istiyorum ve ne yapmalıydım öyleyse?
şu an dünya üzerinde faiz üzerine dayalı, insanların tüketim odaklı alışveriş yaptığı, sabah işe gidicek kadar uyayabildiği en önemlisi ise gençliğini fabrikalarda orada burada harcayan bir köle toplumu meydana getiriliyor.
Her geçen gün zenginler zenginlerken fakirler daha da fakirleşiyor. İnsanlar ben niçin yaşıyorum sorunsunu bile aklına getiremiyor. Şeytanın amacıda bu değil mi zaten?
Eğer bu düzeni yıkmak istiyorsan birçok konuda fazla bir bilgi birikimin olmalı. Ekonomi, politika, teknoloji; medya ve tarih gibi bir çok alanda bilgileri toplayıp yorumlaman lazım.
Üçgenin tepesini yıkabilirsek şeytana karşı dünya üzerinde büyük bir galibiyet kazanmış oluruz.