Mesela 90 lı yıllarda koca ülkede tek bir sapığımız vardı tv de viral olmuştu, yer yerinden oynamıştı, şimdi her gün sapık ve taciz haberleri, hava kararana kadar kızlı erkekli sokakta oynardık, koca mahallede hiç birimizin başına bir şey gelmedi, şimdi hangimiz çocuğunu sokaklara bırakacak kadar rahat?
Sizce de 2000 sonrası toplumda ahlaki çöküş mü başladı?
Burada şu tanımı yapabiliriz; Dağdan yuvarlanan kar topunun hızlanıp büyümesi gibi Sebepleri ise şunlar ; Bilgiye erişimin iyi yönde olduğu kadar kötü yöndede kolaylaşması ve internetin yaygınlaşarak özentiyi takıntıyı arttırması sapıklığında aynı oranda artmasına sebep oluyor E bunları hızlıca öğrenebileceğimiz medyada katkı sağlıyor
90larda internet telefon günümüzdeki kadar yaygın değildi haliyle yaşanan şeyleri bilmiyorduk ama smdi en ufak olay bile internette heran herşeyden haberimiz oluyor. Sapıklar her dönemde var. 90 larda yoktu bu zamanda var demen saçma o zamanda da vardı bu zamanda var
sen cidden 90 larda yaşadın mı? O kadar büyük olaylar illaki tv den veriliyordu, ki hiç olmuyordu demiyorum, ama şu anla kıyase bile olmayacak kadar azdı
sen nerede yaşadın? bizim çevrede herkeste vardı, kadınların banko dizilerini bile hatırlıyorum, cesur ve güzel, yalan rüzgarı =) biz çocukların filmi voltran
Annemlerde öyle diyor, eskiden tüm mahalle bir birini tanırdı korkusuz kadın başıma gece bir yerlere giderdim, şimdi beni gece asla bırakmazlar tek başıma, bende korkarım zaten
Sanki yapanlar z kuşağı a q. Boş yapma. 90 larda internet mi vardı ensestlikten gecilmeyen akraba tacizleriyle dolu ulkede az miş dayılara değil de 2000 lere laf atiyosun
ben 2000 yılında doğan demedim,1970 li de 80 li de65 li kuşakta 2000 yılında yaşadı hala yaşıyorlar, muhabbete bak ya okuyup işine geldiği gibi anlıyor.