Diğer Ben bir cadiyim ve dileklerinizi gercege ceviriyom. Benden ne istersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Soyleyin elimden geleni yapayim☺️ Güncellemeler+1 yıl İsteyin bakalim Güncellemeler+1 yıl Oldu mu dilekleriniz☺️ Ben bir cadiyim ve dileklerinizi gercege ceviriyom. Benden ne istersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sayısal Loto oynadım bu aksam ki çekiliş bana çıksın istiyorum olur mu ki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Olur☺️ Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Çok iyisin Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Hallettin mi benim işi Yorumla
Princesslaura Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Aramın bozulduğu bir arkadaşım var onunla da aramı düzeltmeye senin gücün yetmez zaten 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yeter tabiki de😸
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yorumlara baktım birazda böyle sevimli cadi olur mu yaa 😅😁 lütfen cadı olur musun cadı gardaş 😅😁 0 4 Yorumla Soran +1 yıl E cadilar sevimlidir☺️ Yorumla AddrenaliN +1 yıl O zam bizi hep kandırmışlar biz cadıları hani uzun burunlu çirkin biliyoruz 😀😅 aaa dur ne zaman bir kötülük yapicaklar o zaman sevimli tatlı oluyorlardı yoksa yoksa...😱😱😱 Yorumla Soran +1 yıl Tatli cadiyim bennn☺️ Yorumla AddrenaliN +1 yıl Tatlı olduğun belli ama cadılık kısmına katılmıyorum 😁 Yorumla
Benimiklimim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bunların hepsi vizyonsuz🙄 zengin olabilir miyim cadı hanım kardeş🙆 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ay tabiki de ☺️ sopami salliyom simdi Yorumla Benimiklimim +1 yıl Bekliyorum 😄 Yorumla Soran +1 yıl Uc vakte kadar eline para gececek ama car cur etme☺️ Yorumla Benimiklimim +1 yıl Ya sen cadısın, niye komşu Hayriye teyzenin kahve falına bakarken söylediklerini söylüyorsun 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Cunku fal dili ortaktir cadi da kullanir cingene de☺️☺️ onlar zaten bizden caldi. para geliyor sen ona bak☺️ Yorumla Benimiklimim +1 yıl Bekliyorum cadı hanım 🙆🙆💕 Yorumla
YLVKZ Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl 1 saatlik ömrüm kalsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla YLVKZ +1 yıl Diğer tarafa çabucak ulaşabilmek için Yorumla Soran +1 yıl Hayir ya olmaz ben olum melegi degilim😔 Yorumla YLVKZ +1 yıl Vayy arkadaş bu da fos çıktı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Onunla evlenmek istiyorumBabamın ikna olmasına yardım et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla
Halil_İboo Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Onu bana getirir misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kim ki Yorumla Halil_İboo +1 yıl Sevdiğim kız, 🥀 Yorumla
Makseli34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Beni kadın yapar mısın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Makseli34 +1 yıl Çünkü içimde kadın ruhu var profile bakarsan canım Yorumla Soran +1 yıl Olur yaparim ki☺️ Yorumla Makseli34 +1 yıl Hadi yap canım bekliyorum 🤭 Yorumla
Mesmerize_Me Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Kendine cadılığı unutma büyüsü yap :) 0 0 Yorumla
hulkunpantolonu Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl 35 günün bi an önce bitmesi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla hulkunpantolonu +1 yıl Askerdeyim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eski sevgilim beni tekrar sever mi 🥺 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Sever evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapabiliyor musun cidden Yorumla Soran +1 yıl Totem yaparim gelir ama sonrasini bilemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa lütfen yapar mısın çok mutsuzum Yorumla Soran +1 yıl Olur☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmadı 😐 Yorumla Soran +1 yıl Ya gercekten ugrasiyom😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artık ne kadar imkansızsak yinede olmuyor boş ver üzülme Yorumla Soran +1 yıl Seni seven baskasi cikar karsina😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım bu seferki gerçekten sever ve son olur 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Sever canim ya bana guven❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güveniyorum teşekkürler 💕 Yorumla Soran +1 yıl ☺️☺️☺️☺️☺️☺️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yap ozman ne istersem olur mu 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bana cok cok par agelsin Yorumla Soran +1 yıl Hmm para isteyen biri daha vardi seni de listeme aliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D mal ya vermesen fena olur Yorumla Soran +1 yıl Beni mi doversin☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet döverim sana sugardaadyy ayrlıyımmı Yorumla Soran +1 yıl Yok istemem ben cadiyim ve dovulmezim☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cadilar dövulmezmi Yorumla Soran +1 yıl Hayir yazik onlara😔 Yorumla
doğan3856 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Galatasaray kazansın bugün 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hmm tamam kazanacak emin ol Yorumla doğan3856 +1 yıl İnş Akşam burada ol Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla
AtlıBirFilozof Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Işınlanmayı bulsana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya o cok zorrrr😔 Yorumla AtlıBirFilozof +1 yıl Peki ☹️ Yorumla
_DorukHan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Pişmiş tavuk yolla. Baharatıda olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur☺️ Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. Evlenmek 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aşk.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bul sarısın bi bomba bana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana bi kız bul cadı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hmm nasil bir kiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boyle 1.70 boyunda 20li yaslarda kara gozlu kara kaşlı guzel ve halay cekmeyi bilen bi kız Yorumla Soran +1 yıl Hmm tamam listemdesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eyvallah cadı Allah ne muradın varsa versin Yorumla
Karaboyy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Nasıl zengin olucaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hmm buyuyle Yorumla Karaboyy +1 yıl Kesin 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sayısal Loto oynadım bu aksam ki çekiliş bana çıksın istiyorum olur mu ki
Olur☺️
Çok iyisin
Hallettin mi benim işi
Aramın bozulduğu bir arkadaşım var onunla da aramı düzeltmeye senin gücün yetmez zaten 😄
Yeter tabiki de😸
Yorumlara baktım birazda böyle sevimli cadi olur mu yaa 😅😁 lütfen cadı olur musun cadı gardaş 😅😁
E cadilar sevimlidir☺️
O zam bizi hep kandırmışlar biz cadıları hani uzun burunlu çirkin biliyoruz 😀😅 aaa dur ne zaman bir kötülük yapicaklar o zaman sevimli tatlı oluyorlardı yoksa yoksa...😱😱😱
Tatli cadiyim bennn☺️
Tatlı olduğun belli ama cadılık kısmına katılmıyorum 😁
Bunların hepsi vizyonsuz🙄 zengin olabilir miyim cadı hanım kardeş🙆
Ay tabiki de ☺️ sopami salliyom simdi
Bekliyorum 😄
Uc vakte kadar eline para gececek ama car cur etme☺️
Ya sen cadısın, niye komşu Hayriye teyzenin kahve falına bakarken söylediklerini söylüyorsun 😄😄
Cunku fal dili ortaktir cadi da kullanir cingene de☺️☺️ onlar zaten bizden caldi. para geliyor sen ona bak☺️
Bekliyorum cadı hanım 🙆🙆💕
1 saatlik ömrüm kalsın
Neden ki
Diğer tarafa çabucak ulaşabilmek için
Hayir ya olmaz ben olum melegi degilim😔
Vayy arkadaş bu da fos çıktı
Onunla evlenmek istiyorumBabamın ikna olmasına yardım et
Olur
Onu bana getirir misin
O kim ki
Sevdiğim kız, 🥀
Beni kadın yapar mısın
Neden
Çünkü içimde kadın ruhu var profile bakarsan canım
Olur yaparim ki☺️
Hadi yap canım bekliyorum 🤭
Kendine cadılığı unutma büyüsü yap :)
35 günün bi an önce bitmesi
Neden ki
Askerdeyim
Eski sevgilim beni tekrar sever mi 🥺
Sever evet
Yapabiliyor musun cidden
Totem yaparim gelir ama sonrasini bilemem
Yaa lütfen yapar mısın çok mutsuzum
Olur☺️
Teşekkür ederim 🙏🏻
Olmadı 😐
Ya gercekten ugrasiyom😔
Artık ne kadar imkansızsak yinede olmuyor boş ver üzülme
Seni seven baskasi cikar karsina😔
Umarım bu seferki gerçekten sever ve son olur 🥺
Sever canim ya bana guven❤️
Güveniyorum teşekkürler 💕
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
yap ozman ne istersem olur mu
Olur
bana cok cok par agelsin
Hmm para isteyen biri daha vardi seni de listeme aliyorum
:D mal ya vermesen fena olur
Beni mi doversin☺️
evet döverim sana sugardaadyy ayrlıyımmı
Yok istemem ben cadiyim ve dovulmezim☺️
cadilar dövulmezmi
Hayir yazik onlara😔
Galatasaray kazansın bugün
Hmm tamam kazanacak emin ol
İnş Akşam burada ol
Olur
hamster ve yooshi x100 yapsın :)
Işınlanmayı bulsana
Ya o cok zorrrr😔
Peki ☹️
Pişmiş tavuk yolla. Baharatıda olsun
Olur☺️
Hoşlandığım kişiyle beraber olmak
Hic bisey
Ailemi ne zaman görürüm?
Evlenmek 😅
Aşk..
Neden olmasin
Bul sarısın bi bomba bana
Bana bi kız bul cadı
Hmm nasil bir kiz
Boyle 1.70 boyunda 20li yaslarda kara gozlu kara kaşlı guzel ve halay cekmeyi bilen bi kız
Hmm tamam listemdesin
Eyvallah cadı Allah ne muradın varsa versin
Nasıl zengin olucaz
Hmm buyuyle
Kesin 😃
cay kahve ismarla
sağlık