Aile & Toplum Kuzenle (dayı, teyze, hala, amca, oğlu/kızı) el ele tutuşmak günah mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor selamun aleyküm arkadaşlar;ben kuzenimle el ele tutuşuyorum, sarılıyorum bu günah mi? Kuzenle (dayı, teyze, hala, amca, oğlu/kızı) el ele tutuşmak günah mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 387 cevap paylaştı. Sarılmanızı anladımda neden el ele tutusuyorsunuz onu anlamadım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl soru bu sadece Yorumla
resnelii34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Dayına normal sarılırsan neden günah olsun sonuçta dudaklarından öpmeyecejsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl dayi değil iyi okuduysan kuzen yazdım Yorumla resnelii34 +1 yıl Şimdi kuzenler birbirinin yanında soyunuyor. Yorumla Soran +1 yıl tövbe estağfurullah Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet günah 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karşı cins ise günah* Yorumla Soran +1 yıl kız/erkek olarak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dedim ya karşı cins ise günah Yorumla Soran +1 yıl ama aynı kandan nasıl oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı kandan olanlar evlenip yuva kurabiliyor. Bu yüzden namahrem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sarılmanızı anladımda neden el ele tutusuyorsunuz onu anlamadım
soru bu sadece
Dayına normal sarılırsan neden günah olsun sonuçta dudaklarından öpmeyecejsin
dayi değil iyi okuduysan kuzen yazdım
Şimdi kuzenler birbirinin yanında soyunuyor.
tövbe estağfurullah
Değil
caiz mi
Evet günah
Karşı cins ise günah*
kız/erkek olarak
Dedim ya karşı cins ise günah
ama aynı kandan nasıl oluyor
Aynı kandan olanlar evlenip yuva kurabiliyor. Bu yüzden namahrem
Günah
Yaşlar kaç