Amerika resmen bitcoini kabul etti.
İsviçre Merkez Bankası danışmanı bitcoin için geleceğin altını. Hatta altından daha güvenilir dedi. Altının arzı belirsiz ama bitcoinin 21 milyon.
Mastercard
Amazon
Apple
Microsoft
Tesla gibi devler kabul etmiş durumda.
Geçtiğimiz günlerde Microstrategy'nin ceosu: Türkiye 5milyar dolarlık bitcoin alsın 5 sene sonra 50 milyar doları olur dedi.
Düşünceleriniz neler?
İsviçre Merkez Bankası danışmanı bitcoin için geleceğin altını. Hatta altından daha güvenilir dedi. Altının arzı belirsiz ama bitcoinin 21 milyon.
Mastercard
Amazon
Apple
Microsoft
Tesla gibi devler kabul etmiş durumda.
Geçtiğimiz günlerde Microstrategy'nin ceosu: Türkiye 5milyar dolarlık bitcoin alsın 5 sene sonra 50 milyar doları olur dedi.
Düşünceleriniz neler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Para işleri Yahuda işlerdir
Karşılıksız paradan dolardan , bütün merkez bankası olan Ülker'in canı yanmaktadir
Bitcoin denen parada karşılıksız paradır bir ülke resmi para olarak kabul edemez
Şahsi düşüncem çok uluslu şirketlerin para kaçırmak için ya da şöyle yazayım çok uluslu şirketler kazandigi paranin bir bölümünü yurt dışına çıkartabiliyor geri kalanı ülkede kalır. Ülkede kalan kisminida çıkartmak için sanal parayı kullanmaktalar. Dünya merkez bankası bu işe dur demeyecek destek vererek merkez bankası olan ülkeleri bu şekilde sömürmeye devam edecektir. Vatandaş olarak kullanmamak almamak en doğru seçim olur yatırım aracı olarak altın çok daha başarılı güvenli bir yol olur
Saygılarımla
Altının arzı sınırsız. Yani manipüle edilebilien bir şey. Ama bitcoin sınırsız değil. Ayrıca bitcoinin karşılığı var: İşlem Gücü. Ayrıca dünyadaki paraların yalnızca %2si dolaşımda geri kalanı bilgisayardaki sayılardan ibaret. Mesela metaverse geliştiriliyor ve insanlara iş imkanı sunuluyor. Bununla ilgili birçok film var.
Bitcoini resmi para birimi olarak kabul eden birkaç ülke var.
Bu blockchain ağı. Yani seni kimse dolandıramaz, takip edilemez ve çalınamaz. Mesela Türklerin çıkardığı coin var adı coco idi sanırım. Bu coin ile hayvanlarla ilgili her şeyi alabiliyorsunuz. Mesela ben kedime 600 liralık mamayı 420tl ye aldım. Coini kullan ucuza al diyor mesela.
Karşılıklı para dediğimiz Dünya merkez bankasına konan altınin karşılığında kendi ülkemde para basmaktir
Coin dediğin şey ise varsayimdan ibaret elle tutulur bir şey değildir yani karsiligi yok resmi param coin dir kabul eden ülke koncorde ilan ettiği vakit coinlerin karşılığını kim öder
Yani merkez bankası olan bir ülke Dünya merkez bankasına altın koyar karşılığında para basar bu ülke ben iflas ettim dediginde diğer ülkeler borçları kadarıyla Dünya merkez bankasindan altın alır
Senin elindeki batmış ülkenin dövizi Dünya merkez bankasina verip karşılığında altın almaktir
Coinde böyle bir şey yoktur
Birde rakamı belli diye bir şey yok
İnternet üzerinde dolaşım yapıldığı sürece bu coin çıkmakta
Birde bankadaki rakamlar gerçek bir değeri ifade etmektedir
Coin ise gerçek bir değeri yoktur
Bankadaki rakamı para olarak istiyorum dediğinde çıkartıp veriyor
Banka ya gidip bana coin ver diyerek coin alamiyorsun
Coini belli yerlerden alıp bozdurmaktasin
Sanal ortamda
Arada çok fark var ccooookkkkk
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!