Arkadaşlar gerçekten çok korkuyorum neyapıcağımı bilmiyorum diğer sorunlardan çok farklı bir sorun bu?

Arkadaşlar bildiğiniz gibi okulların açılmasına az kaldı lise 2 ye başlicam ama korkumdan okulların açılmasını hiç istemiyorum sorunun dersle ilgili falan değil belki basit gelicek ama kavgalı olduğum bir kız var resmen erkek gibi sürekli bana sataşıyor her fırsatta kavga çıkarmaya çalışıyor laf sokuyor 2 kere gelip beni dövdü 1. sinde rehberliğe gittim hocanın yanında yumuşayıp özür diledi ama sonrasında yine aynı şeyi yaptı korkumdan okula bile gitmek istemiyorum beni okuldan soğuttu artık dayanamıyorum bir çare bulmalıyım bu yılda aynı sorunları yaşamak istemiyorum kavga etmeyi laf sokmayı hiç beceremem ona facebooktan barışmak istediğimi falan yazdım ama hala okumadı benim ne yapmam gerekiyo günler azaldıkça korkum çoğalıyo kız bana resmen canavar gibi geliyo dayanamıyorum ne yapmalıyım?
Arkadaşlar gerçekten çok korkuyorum neyapıcağımı bilmiyorum diğer sorunlardan çok farklı bir sorun bu?