kütüphaneye gidiyorum ders çalışmaya. tek gidiyorum. mola verdiğimde yemek yediğimde kimse olmuyor. hani kütüphane ortamı, insanlar tanışıq sevgili bile yapıyor. ama bana kimse bakmıyor bile. makyaj yapsam iyi hissetmiyorum, yapmasam iyi hissetmiyorum. napıcagımı şaşırdım. kendime güvencem diyorum. dışarı çıkınca o düşüncelerden eser kalmıyor. insanlarla konuşurken hiç rahat değilim. çok mutsuzum
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 450 cevap paylaştı. mesela kendinden daha zor cumle kuran birilerini dusun en azindan biraz ozguven gelicektir. Bosver yalniz takilmak iyidir. Merak etme yalniz otururken yanina biri gelcektir. Dedi dersin bak zaman zaman zaman. Seversen , asik olursan sevilir asik olursan bu durumdan kurtulursun. ha deme sevilmem asik olmam diye ask her an kapini calcaktirrrrrr seker kiz :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır canım. herkesin zaten bir konuştuğu biri oluyor. kim giderki tanımadığı bir insanın yanına...
En İyi Cevaplar
Bende böyleyim küçükken ama şimdi değilim bu konuşa sana yardımcı olabilirim. Değişimi gerçekten istemen lazım. Değişimden kastım sosyal bir insan olmak girdiğin ortamdasana hayran kalmalarını sağlamak vs. Zayıf olmak ya da şişman olmak önemli değil bence bunu sorun haline getirme.
015 Yorumla
Soran+1 yılmesaj atamadım ya experim yetmedi.(Neler yaptın, kursa falan mı gittin, bol bol kitap mı okudun naptın:(
- +1 yıl
Etrafındakileri izle gözlemci ol yani. Dik yürü omuzların eğik olmasın. Kimse senden daha çok bilgili güzel önemli ve değerli değil bunlar yer etsin kafanda. Insanlara gülümseyerek yaklaş. kendine yakılanı giy birden bire çok arkadaş edinicem diye şartlara kendini. Eksiklerini bir kağıda yaz. Sonra sana iyi gelecek şeyleri bir kağıda yaz. O kağıdı sabah akşam hiç yanından ayırma hep onu oku.
Soran+1 yılya bak bunları düşünüyrum. sonra biriyle mii konuşcam, gözlerine bakamam ben insanların, yine bakamıyorum, yine iki lafı bir araya getrmekte zorlanıyorum, o anda her şey uçuyor:(:(
Soran+1 yılpeki sana soruyorum. karşındaki insan göz göze gelemiyorsa sen ne düşünürdün
Soran+1 yılyapıyorum da bunu. şunu farkettim. biriyle konuşurken bn o andan kendime, ne anlatıcağıma odaklanmıyorum. karşı taraf ne düşünür, karşı taraf ne der diye konuşuyorum hep. kendimi ortaya koyamıyorum
Soran+1 yılokumuyorum açıkçası. ders kitaplarım gerçekten yetiyor nerdeyse. ama eksikliğini hissediyorum. işte o anda bir kendime anlatabilsem, bir kendime değer vermeyi öğrensem... ankaradayım
Soran+1 yılöğrenci misin, sen kaç yaşındasın. olabilir belki
+1 yılHiç kendini kasma bence bu olaylar kendiliğinden gelişir ünite ilk başladığım zamanlar bende öyleydim bir arkadaş çıkıyor ummadığın anda bir yerden sonra patlıyor gidiyor. Kendini sakın eleştirip bunaltma özgüvenini daha çok kaybedersin koyver gitsin rahat ol asma suratını
08 Yorumla
Soran+1 yılüni hayatım da çok yalnız geçti. tek tük arkadaşlarım vardı. hayatımda öyle bir patlama olmadı, bliyorm olmaz da
- +1 yıl
kendini karamsar bir insan olarak kanıtsamışsın sürekli yüzün asık ondan insanlar büyük ihtimalle senden çekiniyorlardır !!!
Soran+1 yıltam anlamıyla tespit bu!!! biri bana nasılsın diye soruyor, ben çok iyiyim harikayım diye bir cevap verdiğimi hatırlamıyorum. hep bir depresif mod, hep bir şikayet...
- +1 yıl
Senin gerçekten silkelenmeye ihtiyacın var hayatın yaşanılabilirde bir yanı var en azından insanlar senin gerçek yüzünü içindeki güzelliği görmesine izin verebilirsin bence bundan korkma !!!
Soran+1 yılnasıl silkeleneyim, kursa mı gidiym, insanların için deli gibi dalıym mı napıym ya:(
- +1 yıl
Valla olabilir mesela yabancı dilin var mı?
Soran+1 yılvar çook:) ing, ispanyolca, almanca. çok severim dil öğrenmeyi. ama şu an kpss için uğaraşıyorum vakit kalmıyor
- +1 yıl
Mesela Türklerle sıkıntın varsa turistlerle konulup falan kendini açabilirsin !!!
Eksik yönlerinle sevilebilrisin mesela. Bende yakısıklı değilim yani ama dünyalar güzeli bir sevgilim oldu zamanında. Hani eksik yönünü başka şeylerle kapatabilirsin. Ben insanlara yakınlığımdan samimiyetimden ve çoğu zaman iyi niyetimden dolayı çok seviliyorum...
11 Yorumla
Soran+1 yılvalla arıyorum arıyorum iyi bir yanımı cidden bulamıyorum. abartmıyorum cidden. sürekli kendimi acımasız bir şekilde eleştiriyrum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
22Cevap
Rahat ol çünkü oldugun gbi güzelsin sen eminim:) bende aksine herkesten sıkılıyorum bazen ve yalnız yürüyüşe çıkıyorum her akşam bazen denize bile yalnız giderim bronzlaşıp kafa dinlemek için bazende yalnız cafelere falan yNi herşeyi yalnız yaparken mutlu oluyorum bazen. Sende hiç kasma rahat ol kendine azıcık bak ufak ufak bir makyaj yapmaya bak eminim birinin ilgisini mutlaka çekersin. Ama sakın üzülme çünkü üzülürsen daha beter kaybolur öz güvenin.. şu an sadece onu ortaya çıkarmaya bak:)
00 YorumlaGeçmiş olsun bunalımdasın. İnsanlar senin hakkında çok şey düşünebilir. Ama sen bu görüşleri ipleme bence. Güzellik ve çirkinlik göreceli bir kavram eminim ki senide hoş bulan birileri vardır. İnsanlara kendini beğendirme çabası içine girip sahtekar olmaktansa dürüst olup kendin gibi davran. Doğal ol doğal ipleme herkesi sen
00 Yorumla
+1 yılkorkak bakışların varsa erkege güven vermez etrafına aval aval kaçamak bakan bayanlardan erkekler ürperir birde bacaklarınmı çarpık fizik yapın dengesizmi görmek lazım sadece benimkisi tahmin kamburun falan var mı giydigin yakışmaz
026 Yorumla
Soran+1 yılevet bakışlarım korkak. kendime güvensizliğim belli oluyor. negatif bir enerji veriyorum. öte yandan fiziki kusurum çok zayıf olmam. incecik bişeyim, bu biraz itici
- +1 yıl
bak tahminim dogru çıktı sana tavsiyem çekici bakmaya çalış biri sana bakıyorsa onunla 5 saniye göz göze kal ya da birinden hoşlandıysan onu baştan aşagı bakışlarınla süz o senin ondan ilgilendigini anlasın erkekler bayanların kendilerine bakışlarından çok etkilenirler asla sana bakan birine aniden yüzünü dönme kaybersin birde çok zayıfsan bol bol yeyip kilo aomaya bak kaç kilosun merak ettim boy ne
Soran+1 yılama sert bakışlıyım. birini beğendiğiimi hissettiremiyorum. birine uzun süre baktığımı hiç hatırlamıyorum. hatta bakmam bile:)167 44 kiloyum ya sorma
- +1 yıl
1 çuval şekerden bile çimentodan bile azsın ya bune ya 44 kilo erkekler sevmezki zayıf bayanı defileyemi çıkacan bu kiloyla boyun gayet iyide kemikleriyle ugraşamam derler çalışanmısın sert bakmayı unutacaksın aynı ildeysek sana bakışı kiloyu naıl yapacaklarını anlatırdım
Soran+1 yılbiliyorum ben de zaten yalnızlığımı zayıflığa bağlıyorum. erkekler hoşlanmıyor, ki ben de kendimi böyle sevmiyorum zaten. ama kilo alamıyorum. ve alamıycam yemekle aram yok... ankaradayım da nasıl alcam ben o dersleri :)
- +1 yıl
bende ankaradayım bir yerde oturup ben sana detaylı anlatırım zaten seni görünce bir erek gözüyle nerden başlanacagını bilirim oradan başlarız
Soran+1 yılyook ben gelemem öyle ya. çekinirim
- +1 yıl
ya senin dedigin bildigin bir olsun yarım saat ayırsan yeterli belkide hayatın degişecek genede sen bilirsin semt neresi çalışanmısın
Soran+1 yılya yok ben gelemem ki öyle. yapmam yani bunu. saol yine de. çok öğrenci sayılırım
- +1 yıl
semt neresi merak ettim ben eryamandayım
Soran+1 yıldikmen
- +1 yıl
özele yazamazmısın herkes görüyor oradan konuşamayızmı
Soran+1 yılmesaj atamıyorum ki experim yok
- +1 yıl
anladım biraz doldurman lazım exper ilkerdemisin ben oraya çok gelirim çalışanmısınız
Soran+1 yıldeğilim. öğrenciyim
- +1 yıl
tanışalım bunda kötü taraf nedirki biraz konuşuruz bugün müsaitmisin ya da yarın
Soran+1 yılhayır ben netten tanıştığım biriyle buluşmam
- +1 yıl
ben yam yam degiim alıp senide kaçıracak degilim sadece ne biliyim bir yerde bişey ısmarlayıp biraz sohbet senin açından bunun ne kötülügü var hem hayatta nice insanarla tanışacaksın daha bu bir başlangıç olur belkide
- +1 yıl
kararsızmısın kesinmi görüşmeme
Soran+1 yılkesin, bir erkekle görüşmem, teşk ederim yine de yardımcı olmaya çlıştın
- +1 yıl
1 defa görüşüp seni görüp neler yapacagın hakkında bilgi verip gidecem başka bişey yapmayacaz benim demek istedigim bu
Soran+1 yılanlıyorum da. yani garip gelir bana yapamam bunu açıkcası
- +1 yıl
garip olupta ne olacakki inan ks de ilk defa biriyle görüşecem inan çok meraklıyım telde görüşebilirmiyiz peki telde anlatsam olurmu
Soran+1 yılolur. ama gizliden ararım:)
- +1 yıl
tamam gizliden ara buraya yazsam herkes görür özelden olsa sorun olmazda nasıl olacak skype falan yok mu
Soran+1 yılarkadaş olarak eklenmiyorsun. seni takip ettim. ordan tahmin et
- Diğer konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılBol bol kitap oku, film izle, bakımlı ve temiz ol ve kendinle barışmayı öğren, sevmediğin yönlerin varsa onları törpülemeye çalış. Yine olmuyorsa koy götüne gitsin, başkalarından sana ne. Farklı tavsiyeler istersen de mesaj atabilirsin.
00 Yorumla Diğer konusunda 638 cevap paylaştı. Nelerden çekiniyorsun mesela kalabalık bir ortamda rahat yemek yiyebilir misin, otobüste ineceğin duragı söyleyebilir misin. Şunu şöyle yaparsam insanlar benim hakkımda ne söyler dermisin
010 Yorumla
Soran+1 yılzaten hep tek yiyorum, tek gidiyrm bir yere. ama evet insanların ne düşündüğünü çok önemsiiyorm
Soran+1 yılbiliyorum. hafif var sanki bende ama. atlattım bir çoğunu. önceden otobüste inecek var diyemezdim mesela. artık böyle şeyler pek yok üniden sonra
Soran+1 yıl23üm. evet lanet bişey ama mükemmeliyetçilikten kaynaklanıyur
Soran+1 yılsen kaç yaşındasın bilmiyorum ama üniye git. bir nebze azalıcak emin ol
Soran+1 yılşu şu oluyor diyemem. ama sen farkında olmadan bu tarz küçük şeylere alışıorsun. msela bizim okulun otobüsleri tıklım tıklım olur. hep ayakta olursun:) e biri bana mı bakıyo vayyy ortada kaldım diye sızlanamıyosun. sonra alışıp gidiyosun
Diğer konusunda 778 cevap paylaştı. İnsanlara karşı biraz ılımlı davran. Sana yaklasmaktan cekiniyor olabilirler. Çözümu sende bu durumun.
00 YorumlaGünaydın, böyle hissetmenize sebep olan bir oldu mu yaşamınızda :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden dinlenmeyecek kadar değersiz biri olarak görüyorsun kendini.
05 Yorumla
Soran+1 yılakıcı konuşamıyorum, kendimi ortaya koyamıyorum...
- +1 yıl
Bende akıcı konuşmama mesela akıcı konuşamamamla bilinirim :D
- +1 yıl
Eksiklerini eziklik olarak değilde eğlneceye çevirirsen güzel oluyor
Soran+1 yılya işte kendimle dalga geçebilsem, kendime gülebilsem rhat olcam belki. ben her şeyi çok ciddiye alyorum, kafaya takıyorum
- +1 yıl
Kitap okur musun bilmiyorum ama kitap oku çok faydası olur. Bende akıcı konuşamam çok takılırım. Kelimeler tam çıkmaz falan
Böyle söyleme kendimi güçlü hissediyorum de her gün tekrarla mesela sonra özgüvenli ol konuş herkesle
01 Yorumla
Soran+1 yılolmuyo. kekeliyorum, cümle kurarken kelimeleri bile toparlayamıyorum heyecandan, ne dicem diye düşünmekten
+1 yılsıkmam canını bence kendini çok sıkıyosun kasma kendini rahat ol değişiklikler yapabilrsin giyiymin için saçların için mesela
00 YorumlaPsikolojini bozmus bu durum senin sacinda filan degisiklik yap özgüvenin gelsin
02 Yorumla
Soran+1 yılsaçlarım belimde. simdi kısacık kestircem bu sefr de pişman olup iyice depresyona gircem:)
Resmini görseydik onca göre bir iki yorum yapardık
00 Yorumla
+1 yılya takma kafaya be kardeşim aynısı bende var düşünüyormuyom yok konuşmak isteyen sevgili olmak isteyenin keyfi bilir diyceksin senden yana sıkıntı yoksa gerisine koy gitsin :)
00 Yorumlaİzmir ve güzelliği seni bekliyor gel kordonda kahve içek :)
00 Yorumla
+1 yılkonuşmak istersen dinleriz seni
03 Yorumla
Soran+1 yıldinlenmeye değer bir insan değiim
- +1 yıl
neden öyle düşünüyorsun özele gel anlat dinlerim seni
Soran+1 yılanlattım zaten her şeyi. bu kadar benim hayatım
git öl yaşamayı bilmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılBasligi gorunce ben de sogudum senden :(
03 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))
- +1 yıl
Ozguven en buyuk cekicilik faktorudur
Soran+1 yılaslında kendime haksızlık ediyorum sadece. ama özgüvensizlikten napıym
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. kütüphane ortamında nasıl tanışılır ki?:D
00 Yorumlabnb varım bu konularda
00 YorumlaBir sebebi olmali nedir sebebi derine inmek lazim
00 Yorumlakütüphaneye beraber gidelim mi :(
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yolun var senin.
08 Yorumla
Soran+1 yılne için. söyle neler yapmam lazım mesela
- +1 yıl
özgüvenin yok ne desem boş aş kendini önce.
Soran+1 yılyok işte. ne yapsam olmuyor. bir anda eskiye dönüyorum.
- +1 yıl
neden kendine güvenmiyorsun önce bunu bilmek gerek
Soran+1 yılçünkü çok zayıfım. aşırı. kendimi eksik biri gibi görüyorum. he kilo al çok basit dicksin. olmuyor. kendimi bildim bileli çirozum
- +1 yıl
rahat hareket edemiyorsun utangaçsın sanırım insanların bakışları rahatsız ediyor olmalı asosyal misin hiç arkadaşın yok mu yalnız mı takılırsın hep
Soran+1 yılvardı arkadaşlarım. biçoğunu çıkardım hayatımdan gerçi ama şu an aynı ortamı paylaştığım arkadaşım yok.
- +1 yıl
sorunun dış görünüşünle alakalı değil makyajda falan değil kendi kendine stres yapıyorsun hazırlandıktan sonra bitki çayı iç dışarı çıkma hazırlanır hazırlanmaz bir otur bakalım rahat mısın aynı stres dışarı çıkmadan da oluyor mu diye sonra çık dışarı gülümse asma suratını her zaman kütüphaneye gittiğine göre sürekli gördüğün insanlar vardır mutlaka meraba günaydın falan de insanlar sesini duysun enerjin dışa yansısın beton gibi durursan yaklaşan olmaz olsada sert toslar.. benden bu kadar hayırlı geceler :)
+1 yılİstanbuldan isen Ulaş bana. Özelden mesaj at.
00 YorumlaSosyal ortamları dene kalabalık
00 Yorumlakendinden bahsetsene bir
00 Yorumla
+1 yılGel kahve içelim <3
00 Yorumlaöylesin zaten :DF
00 YorumlaDiğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. Evet oylesın !!!
00 Yorumla
+1 yılAynı ben
01 Yorumla- +1 yıl
İstanbuldan isen özelden ulaş bana.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen=ben
02 Yorumla- +1 yıl
İstanbuldan isen Özelden ulaş bana.
Cevap sahibi+1 yılNe olucak peki?
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı