Bi hocamız var benden sadece 6 yaş büyük gayet genç ve yakışıklı. ben de ortala ustuyumdur yani öyle çok güzel olmasam da...
Neyse geçen gün sinifta yalnız ikimiz kalmıştık. bana kimse gelmese de evimize gitsek demi dedi. ben de gülümsedim böyle soru için hocaya ever denmez dedim
Kendisi de "beni hoca olarak mi görüyorsun diye sordu. Bu arada konusmuslugumuz var önceden de ama havadan sudan.
Bunu farklı anlayim mi anlamayım mi şimdi
Neyse geçen gün sinifta yalnız ikimiz kalmıştık. bana kimse gelmese de evimize gitsek demi dedi. ben de gülümsedim böyle soru için hocaya ever denmez dedim
Kendisi de "beni hoca olarak mi görüyorsun diye sordu. Bu arada konusmuslugumuz var önceden de ama havadan sudan.
Bunu farklı anlayim mi anlamayım mi şimdi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Üni deysen çoğu Hoca değil zaten sadece ders veriyor ondan dolayı öyle demiştir. Hemen her şeyi yanlış anlamayalım.
Evimize gidelim derken ayrı ayrı gitmekten bahsediyor
Onu sormadım herhalde yani gshdh en son dediği beni hoca olarak mi görüyorsun meselesi
Belki arkadaslıktan bahsediyor hoca olarak mı görüyosun derken başka ne olabilir öğrencisiyle ilişki mi yaşayacaktı valla mesleğinden men ederler
Dogru diyorsun ne bileyim biraz ciddi tavırla sorunca benimde hoşuma gidince anlamak istediğim yine çekmiştir olabilirim
Sen onu anlatıyorsun ya konuşmandan belki seni ona yürüyorsun o değil
Konuşma sadece yukarıdaki... öncesinde bir şey konuşulmadı.
Bak yazdığını oku yakışıklı diye yaziyosun yani o sende mevcut
Kendin yürüyorsun diye onun lafı sana yürümek gelmiş
Ben yürüyüp yürümediğini bilirim o yüzden burada anlatıp niye size sorayim aw onu sorcam tabi
Kiz neye kızıyorsun soruna yorum yapiyorum tsk edeceğine tepkine bak sonuçta görüş aliyosun
Hoca beyde açıkça yürüyor konuşmaları doğru yazmışsan ama sende az değilsin sendede bir istek var
Az değilim tabi bende beğeniyorum ama yürümüyorum yerimde bekleyerek beğeniyorum gsgd
Aferin sana bende onu diyorum yürümek ne anlama alıyosun kötü anlama değil yürüyorsun demek beğenmek demek kiz.
Hoşlanıyorsan elinden kaçırma baskasi çıkar etkiler hoca gider elden bence hoşlandığın erkeyi eline al etkile icinde kalmasın
Sana abi tavsiyesi arkadaş
Nasıl adım atabilirim sonuçta hoca o.
Dinleyeceksen sana tüyo veririm
Sen ne dedin hoca olarak mi goruyosun beni diye sordugunda
Niye ki?
E merk ettim
E önce ben soru sordum heheh
Wpdmowfkoekclxoeoc. Ya bilmiyom bende hemen başka anlam yuklerdim bir hocanın beni hoca olarak mi goruyosun demesi garibime gider yani hayırdır aslanım başka hangi gözle bakmamı bekliyordun derdim içimden hayırdır abisi sen
Aynı aynı bende icimden öyle gecirdim fsgsg ama disimdan ya diğer hocalar sizin kadar samimi değil tabiki dedim gülümseyerek. bence gayet normal bir cevaptı.
PWMDOWKODKWPDKWOS kız Allah canını almasin
Nee tuhf mi yoksa gsge
Yok kız ondan değil içinden farklı düşünüp dışından tatlıs tatlış konuşmussun o komigime gitti
Sen niyeti bozmuşsun
Seni altına almaya çalışıyor
Fanteziye gerek yok
kayacak sana
Yıldızlar da kayarr durmaz yerinde
🤣🤣razı gibisin hee
Ben ona kayarım bebek
🤣🤣yani oşekildede o sana kaymiş olmuyomu
Kaymak nedir erkek kadına mi yapiyo sadece. sevisen erkek zevk alıyor da kadın almıyor mu sanki
yani öyle bi tavrı var kiz milletinin sanki onlar zevk almiyo ünidemi hocsn😆
Sana yürüyor.