Yarım santim boşluk niye bırakılsın ki ayakkabıda? Ayrıca, öyle bir söylentiyi daha önce hiç duymamış olsam da yanlış bir söylenti olduğundan eminim. Şöyle ki: Eskiden Çin'de küçük ayaklı kadınların hanedan soyundan geldiğine inanılırdı. Bu yüzden kadınların ayakları büyümesin diye demirden ayakkabı giyerlerdi. Lakin ayakkabı olmadığında gene büyürdü. Bu büyüme o nesilde mi sonraki nesilde mi oluyor hatırlamıyorum ama iki türlü de senin tezini (söylentiyi) çürütüyor gibi...
22 yaşına kadar büyümen devam edecek 2.05 gibi olursun ayaklarında 50 numara olur ;) senin ayakkabılar silah sayılabilir yalnız :D senin yerinde olsam minyon manita yaparım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Oha lan 48 ne? Ben de 190'ım ama ayakkabılar 44-45 arası hep benim.
küçük sıkı ayakkabılar mı giydin? bilmem niye bu kadar büyüdü benim
Yok aga normal ayakkabı giyiyorum işte. 48 Abartı ama kötü mü bilemem.
yok yani yaşın daha küçükken yarım cm boşluk olmayan ayakkabılar mı giydin. Öyle bir söylenti var o yüzden mi büyüdü acaba benim
Yarım santim boşluk niye bırakılsın ki ayakkabıda? Ayrıca, öyle bir söylentiyi daha önce hiç duymamış olsam da yanlış bir söylenti olduğundan eminim.
Şöyle ki: Eskiden Çin'de küçük ayaklı kadınların hanedan soyundan geldiğine inanılırdı. Bu yüzden kadınların ayakları büyümesin diye demirden ayakkabı giyerlerdi. Lakin ayakkabı olmadığında gene büyürdü.
Bu büyüme o nesilde mi sonraki nesilde mi oluyor hatırlamıyorum ama iki türlü de senin tezini (söylentiyi) çürütüyor gibi...
185 im 43 44 numara giyiyorsam sende bilader 190 isen 45 46 numara olur sanırım
48 fazla mı büyük bu boya
yani düşündümde penguen gibi yürürsün gibi geliyor :D ya da palyonço ayakkabıları gibi durur üzerinde ayakkabı
1.95 boya normal mi peki? çok öyle penguen gibi durmuyor aslında ama büyük sanırım boyuma göre. yaş 18 daha uzar mı bakalım
22 yaşına kadar büyümen devam edecek 2.05 gibi olursun ayaklarında 50 numara olur ;) senin ayakkabılar silah sayılabilir yalnız :D senin yerinde olsam minyon manita yaparım
olur umarım o kadar da sanmam 5 cm uzarım en fazla gibi geliyor
4 yılda 10 cm fazla değil :) bende minyon manita mı yapsam diyorum da z2kerken elimde kalır diye korkuyorum :D
kanka ben 195 im 46 numara
46 küçük değil mi o boya? hangi marka kullanıyorsun kalıba göre değişiyor sanırım. Benim boy 1.90 ama 48 benim mi fazla büyük senin mi küçük anlamadım
188 benim boy 44 numara giyerim
nasıl küçük kaldı ayağın öyle büyümesin diye küçük ayakkabı falan mı giydin
Ayaklarınla her şeyi yapabilirim
1.94'üm 44 numara.
cidden mi o boyda ilk defa o kadar küçük giyen birini duydum. Ayağından küçük sıkı ayakkabılar mı giydin büyümesin diye ne yaptın
45 de oluyor ;d bana normal geliyor bu arada genetikle de ilgisi olabilir.
1.90 a 48 giymem normal mi sence giyilen ayakkabıyla ilgili olabilir diyorlar
Evet, ayakkabı ile de ilgisi olabilir anormal bir durum yok yani.
senin 1.94 boy genetik mi peki basketle sporla vb mi uzadın?
Babam 1.87 annem 1.70 genetikte var, ama ortaokulda baskete başladım onun da etkisi büyük.
Bir de doğru duruşla da ilgisi var.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!