+1 yılKardeşim para yüzünden falan utanma hiç. Her şey para mı? Bende zenginleri sevmem ama zengin züppelerini sevmem. Çoğu zaten havalı olduğu için çoğu sevimsiz geliyor bana da. Aileni neden ezik görsünler, aile herşeydir. Hem insanları paraya göre kıyaslayanlar asıl kendileri fakirdir. Akıl fukaralarıdır, karakter fakirleridir. Bizi de aşağılamaya çalışan oldu fakat ağzının payını da aldı. Sen hiç bir zaman utanma, ezik olduğunu düşünürsen, seni daha da ezmeye çalışırlar. Her zaman dik dur kardeşim. Alnının teriyle helal kazanç sağlayan herkes zengindir bence. Gönülün zenginliği önemli. Sen takma bu züppelere. Ben ne adamlar gördüm üstünde kıyafetleri yok, ne kıyafetler gördüm içinde adam yok. Kendine iyi bak kardeşim, sakın üzülme.
115 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol inan çok duygulandım şunca yazıyı sırf benim için yazmışsın çok iyisin. Herkes sizin gibi olsa keşke. Haklısın belki ama yaşayınca inan kolay gelmiyor ister istemez ezik hissediyorum kendimi. Geçer be bu da geçer alışmak değil de kabullenmek lazım galiba ben de kabullendim artık olmicak dualarla yormicam kendimi. Tekrar çok teşekkür ederim her şey gönlünce olsun hiç ülme inş. iyi geceler.
- +1 yıl
Çok teşekkürler Allah razı olsun senden. Her şey gönlümüze göre olsun cümlemize AMİN kardeşim. Bende şu an senin yazdıklarını okuyunca duygulandım. Sende benim için yazmışsın bu kadar. Senin karakterin çok sağlam kardeşim, çok iyi bir insansın. Böyle insanlarla karşılaşınca mutlu oluyor hep insan. Sakın üzme o canını, her zaman dik dur. Utanılacak bir şey yok ortada çünkü. Bir şey çaldık mı, çırptık mı? Hayır. O zaman dik dur kardeşim. Kendine güven bir an bile kendini ezik hissetme, bizim konuşmalarımızı aklına getir. Allah'a emanet ol canım kardeşim benim.
Soran+1 yılAsıl Allah sizden razı olsun. Derdimle dertlendiniz çok iyisiniz. Haklısınız utanılcak bir durum değil ama insan üzülüyor sırf bu denklik yüzünden mutlu olamıyoruz ne yapalım bu da bizim sınavımız yaşıcaklarımız varmış demek ki. üzülmek varsa kaderde elden bir şey gelmez. En azından kabullenip daha fazla mücadele vermeden kabuğumuza çekilmek. Biraz daha iyiyim çok şükür inş. daha da iyi olucam sizlerin şu moral veren desteğiyle. Buradaki herkes derdime derman aradılar hepsi çok değerli hepsinden Allah razı olsun sizden de.
- +1 yıl
Sağol kardeşim cümlemizden Allah razı olsun. Ve her şey gönlümüzce olsun İNŞALLAH. Moral verebildiysem sevindim :) Ama gerçekten de utanılacak bir durum değildir. Ben de şu anda mutsuzum hayatta. Allah'ım bizi imtihan ediyor. Mesela bir kusurum yüzünden bende hayalimdeki meslek olan polisliği olamıyorum. Hadi polis olmayı da geçtim, her yerde kusurlu olarak geçmesi, internette öyle yazması falan benim moralimi bozuyor.
Soran+1 yılsana yazcağıma soruyu güncelledim kafa kalmadı :D onlar sana kardeşim okursun bir zahmet herkes gördü ama olsun :D
- +1 yıl
Sağol kardeşim ya şimdi benim doğuştan bir göğüs kemiğim diğerine göre daha fazla gelişmiş daha çıkıntılı kemiği. Normalde bunun derceleri var benimki Allah'tan minimal hem gözle bakıldığında belli olmuyor, hem sağlığımada bir zararı yokmuş doktora gitmiştik işte. Fakat her ne kadar hastalık yokmuş gibi gözüksede askeriye ve polis okullarının kuralları işte :(( Giremiyorum. Hayalimdeki meslekti polis olmak
Soran+1 yılben de büyük bir sorun var sandım Allah a şükür büyük bir rahatsızlık değilmiş. Ama işte hayaline engel olunca üzücü. Peki başka hayallerin yok mu seni mutlu edicek ne bileyim bu sıkıntını unutturcak? Yani diyelim senin böyle bir sıkıntın yoktu ve polis oldun ve bir şekilde sıkıldın mutlu değilsin o zaman ne olcaktı? Başka bir planların da olmalı başka hayallerin her zaman için B planları da göz önünde bulundurulmalı :) üzülme kardeşim inan senin için demek ki böylesi daha hayırlıymış
- +1 yıl
Sağol kardeşim. Evet hayallere engel olması üzücü. Diğer seçeneklerimde var tabii ki. Ya oyuncu olmak istiyorum ya da CEO'luk düşünüyorum. İşte hayallere engel olması çok üzücü her gün ağlıyorum nerdeyse. Karşı gelmek gibi olmasın sadece soruyorum acaba Rabbim neden beni böyle yaratmış.
Soran+1 yılo soruyu ben de çok soruyorum ama hep aynı noktada tıkanıyorum. Herkes farklı sınavlardan geçiyor. Misal ben sağlıklıyım ama başka derdim var bugün gözleri görmeyen birinin yanında benim derdim dert değil. Derdime bakınca utanıyorsam şükretmeliyim. Sen de şükret kardeşim inan bizden daha beterleri var. Ben de çok isyan ediyorum ama bazı şeylerin sanırım fakındayım Allah affetsin başka dert vermesin.
- +1 yıl
Amin Allah'ım başka dert vermesin. Ben inanıyorum ki Canım Allah'ım öbür tarafta mükafatını verir İNŞALLAH.
Soran+1 yıl:) verir inş. inancımızı kaybetmeyelim yeter ki. Peki kardeşim çok teşekkür ediyorum değerli vaktini ayırdığın için her şey için sağol Allah a emanet ol ve hep mutlu ol. umarım hayallerini gerçekleştirirsin Allah hep seninle olsun iyi akşamlar.
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim. Sende her şey için sağol. Senin gibi bir insanlar konuştuğum için çok mutlu oldum. Ve sende bana vaktini ayırdın yazdın, çok teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar, ALLAH'A emanet ol canım kardeşim. Allah hep yüzünü güldürür İNŞALLAH. Rabbim bizi başka tehlikelerden muhafaza eylesin AMİN...
Soran+1 yılAmin kardeşim ben de aynı şeyleri düşünüyorum Allah a emanet ol.:)
- +1 yıl
Sende canım kardeşim :)
Soran+1 yıl:))
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 6,6b cevap paylaştı. Karışık konular karakterist özelliklerin ön planda olacağı durum her ne kadar çocuk karakterli biri olsada o tür olaylarla ilgili biri olmasada aileside aynı şeyleri düşünüp düşünmediğide önemli bu tür aileleri anlamak çok güç olabiliyor tabi zenginlik seviyeleride önemli zenginden zenginede değişebilir bu durum kime göre neye göre zengin o yüzden varsa bir şeyler en başından konuşmak daha iyi tabi her ne kadar yok desede gün gelir birgün sinir anında senin paran yokken sevdim ben seni derse ne kadar kaldırırsın onuda düşünmek lazım.
Kişisel fikrim ise her insan her insana denk kişiler bulması uygundur.16 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın herkes dengiyle muhatap olmalı haddimi bilmeliyim teşekkürler.
Soran+1 yılbelkide dediğin gibidir. En doğrusu neyse onu uygulamayı nasip etsin Allah ve daha fazla üzülmeyelim.
Soran+1 yılevet hep mutlu olalım inş. sen de hep mutlu ol hiç üzülme :) iyi geceler tekrar sağol desteğin için
yani şimdi para önemli değildir ask önemlidir demek isterdim ki ama diyemiyorum. iş ciddiye binmediği surece yani aileler tanısmadığı surece sorun cıkmayabilir ama ailelerde tanısırsa sıkıntılar baslar, ote yandan çocuğu az çok tanıyosundur, böyle şeyleri sorun etmiyosa zaten bir kıyaslama yapmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılkıyaslama yapmasa bile ben ezik görüyorum kendimi :(
Soran+1 yılbelki ama asla onlar gibi zengin takılamicam ailemde öyle :( en iyisi unutmak çok teşekkür ederim.
+1 yılSevgi parayla satın alınamaz kızım saçmalıyorsun asla böyle düşünme para hersey değil kimsede aileni ezik görmez böyle birsey olamaz paraya göre ezik olunmuyor saçmalama yani seviyorsan vazgecme :)
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim mücadele edicek halim kalmadı unutcam. Çok sağol yorumun için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yıleğer senin aileni parasal bir durum için ezecekse sen zaten çok çok çok yanlış birisinden hoşlanmışsın demektir, bunu düşün ve sakin bir kafa ile muhasebe yap. Eğer zenginliği dediğin gibi o da takmıyorsa her hangi bir sorun yaşamazsınız. Hemende karamsarlığa kapılma gerçekçi ol.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama bunu anlamam için uzun bir süre gerekli iş ciddiye binerse daha çok üzülürüm seviyorum da :(
Diğer konusunda 819 cevap paylaştı. Senin aileni ezik görecek insanlardan ömürbillah uzak dur bence. İnsanlık veya mutluluk para ile alınan birşey değil.
https://www.youtube.com/watch?v=Ca2Pw3YYjV8
Video paylaşıyorum umarım link kırılmaz.13 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :(( sağol ama video izleyemiyorum şu an sonra bakarım
- +1 yıl
zengin doymaz işte pis herifler yaaa. hepsi değil ama çoğu maalesef. Demek istediğim de tam olarak buydu.
Soran+1 yılhaklısın ama benimkisi öyle değil ama işte zenginle fakir bir olmuyor.
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Zengin olan sen olsaydın sadece o çocuğu değil hiç bir fakiri beğenmezdin..
Senin aileni aşağı görmeleri doğal.. Kendi dengini bul..21 Yorumla
Soran+1 yılpeki sağol
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yıl37 Yorumla- +1 yıl
helal beeee:)+1 sanada dostum:)
Soran+1 yıl:DD
- +1 yıl
Videodaki ben değilim :D Kesin Bilgi Yayalım :D
- +1 yıl
@gibigibi @Whatsappmaaaaan @Soran
- +1 yıl
yanlış anlaşılmasında :D :D @gibigibi
- Diğer konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılBelki hoşlandıgın çocuk zengin züppe değildir hemen önyargılı davranma ilk önce tanımalısın.
para herşey değildir belki bu kavramı oda biliyodur?15 Yorumla
Soran+1 yılevet züppe değil zaten olgun ben zaten yeni yeni öğreniyorum zengin olduğunu :(
- +1 yıl
ozaman tanı iyice öyle yargıla belki çok mutlu olcaksınız?
Soran+1 yılbelki ama aileler uyuşmuyor ilerisi nasıl olcak ki :(
- +1 yıl
bunlar problem değilki? o senı bu şekilde kabul ediyosa tamamdır.
sende zaten çalışmalısın onun elıne bakmadıgını belli etmelesin
Soran+1 yılöyle ama ezikliği atlatamam ailem de onlar gibi takılamaz uç köşelerdeyiz birleşmek çok zor en iyisi unutmak cvplar için çok teşekkür ederim.
+1 yılBence bitir. Ben sırf maddi durum yüzünden kimseden hoşlanmamaya çalışıyorum kimseye o gözle bakmıyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılneden bitireyim peki?
- +1 yıl
Davul bile dengi dengine çalar.
Soran+1 yılhaklısın galiba :(
Diğer konusunda 392 cevap paylaştı. allah kahretsin yaa bende gıcık kapıyom özellikle gendimden :D şaka biyana düşüncen yanlış. kendin ol kendini bil yeter. kimse karşında duramaz edeb, tevazu , alçak gönüllülüğün karşısında hiç bir zenginlik barınamaz.. hatta yücelirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılah keşke böyle dediğin gibi olsa ama hayat bu şekilde ilerlemiyor ne yazık ki. Çok teşekkür ederim yorumun için sağol
+1 yılkardeş bende genelde zengin paraya doğmuş kızlarla sevgili olurum çünkü hayatlarında herşeyi elde etmiş tipleri bilirsin tekmeyı basarım bir süre sora keyifte alırım herşeyin para olmadıgını anlarlar o anda ;=) m keyifle
14 Yorumla
Soran+1 yılevet farklı bir bakış açısı.
- +1 yıl
ben teklif etmıyorum onlar sahip olup kullndıklarını sanarlar sanarlar ;=)
Soran+1 yılhmm anlıyorum seni de.
- +1 yıl
;=)
+1 yılzaten para için seni sevecekse veya bunu dert edecekse hiç sevme daha iyi gerçek aşkın önüne bir şey geçemez
15 Yorumla
Soran+1 yılzaman gösterir nasıl bir hal alcak bilemiyorum ama ben takıntı yapıyorsam kuru kuruya değildir en iyisi uzaklaşmak. teşekkürler yorum için.
- +1 yıl
önemli değil zaten bu devirde resmen insanlar paraya tapıyor içini iyi bildiğin birine kendini emanet etmen çok daha doğru ayrıca para meselesini o kadar takma nice insanlar para içinde yüzüyor ama mutlu olamıyor. içini rahat hissedip muttlu olabiliyorsan dünyanın en zengin insanı sensin!!!
Soran+1 yılhaklısın bakalım kısmet. Bu kişiyi unutmak en doğrusu. kendimi ezdiremem sağol yorumun için.
- +1 yıl
bak mevzu unutup unutmamak değil eğer gerçekten seviyorsa kaybeden olursun sadece iyi bir karakter analizi yap sonra kararını ver iyi geceler
Soran+1 yılöyle bir analiz yapamam her açıdan ezik kalıyorum boşver unutcam sağol çok teşekkürler
+1 yılYaşın küçük sanırım biraz. Bir süre sonra bunların hiç bir değeri olmadığını görürsün ilişkilerde.
13 Yorumla
Soran+1 yıl23 küçük mü bilmiyorum ama olgun olduğumu söylerler. Ben önemli olduğunu gördüm tekrar yaşamak istemiyorum. Çok teşekkürler yorumun için.
- +1 yıl
Bende senin yaşındayım. l*n niye dert ettin ki bunu? Ezdirme kendin.
Soran+1 yıldevam ederse ezilirim bunun için ayrılıyorum. Aman dengim değil nasıl mutlu olcam boşver unutcam artık.
Diğer konusunda 508 cevap paylaştı. bence kişiliği ve karakteri düzgün oldugu sürece parayı asla ön plana çıkarmaz parayı önn plana çıkaran zaten kişiliği bozuktur.
15 Yorumla
Soran+1 yılo çıkarmasa bile hayat gözümüze sokar görmemezlikten gelemem.. zor bir durum unutmak en güzeli benim harcım değil haddimi bilirim.
- +1 yıl
aynen arkadasımda yanlış düşünüyosun bence kişiliği düzgünse gerçekten adam gibi adamsa görüs derim benimde durumum baya iyi ve sevgilimde zengindi ve yapamadık aslında ben daha zenginim ama o aşırı havalı triplli ayrıldık bu saatten sonra evleneceğim kız kesinlikle fakir olucak ve yasatıcam onu :) yanlışmı düşünüyorum sence?
Soran+1 yılmoral vermek için söylüyorsun mutlu ettin evet ama gerçekler bu kadar basit değil. Çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
kibirli olma cahilde olma bir bayan herzman erkekten bir adım geride olmalı para ile alakalı değil böle olabilmesi içinde o bayanı herseyiyle yasatmak zorunda ailenin durumunu asla sorun yaratmaz uyusamazsa sadece uzak durur ilişkinize zararı olmadıgı surece sanada mudahalede bulunmaz bence at kafandaki kötü düşüncelerini mantıklı düşün belki şimdi bazı şeyleri düşünemiyosun ama gün geldiğinde kafanı vurursun hersey para değil ama bir yerden sonra hersey para.
Soran+1 yılher şey para gerçekten bunu görebiliyorum yani parası olanların tarzı hayata bakış açısı sevgileri bile bir başka oluyor benim haddime değil öyle sevdalar yaşamak. Teşekkür ederim yorumun için çok sağol
+1 yılAileden gelen bir zenginlik ise senle sadece oynar bırakır. Yapacak bişey yok sen aksini idda etsende böyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılkim bilir belki de sen haklısındır. teşekkür ederim. olmicak zaten bıraktım artık
Aşk olursa arada. Sana kıyacak hiç bir kötü söz söylemez.
112 Yorumla
Soran+1 yılsöylemese bile yaşarız bence ben buna hazır değilim. Bu ezikliği atlatamam. sağol cevap için
Soran+1 yılsağol canım desteğin için. Bazı gerçekler böyle acı işte atlatıcaz kendi kabuğumuzda mutlu olucaz fazlası bize göre değilmiş.
Soran+1 yılayrılmak gerçeklerden uzaklaşmak en güzeli daha fazla acı duymadan. Senin adına üzüldüm. Ama üç sene az değil sevmişsin sen de benim gibi. Ben de ezik hissediyorum ayrılcam.
Soran+1 yılcanım ya ne çok acı çekmişsindir. Ben bu acıya hazır mıyım bilmiyorum ama kesin olarak karar verdim. Eminim diğer türlü ayrılmasam daha çok acı çekerim. çok teşekkürler benimle sıkıntımı paylaştın. Gördüğüm şu ki bütün zenginlikler sen de. zira bizde cepler boşaldıkça gönül heybesi doluyor..
Soran+1 yılAynen inş. en güzeli nasip olur da çok çok mutlu olursun :) çok ama çok teşekkür ederim sen iyi bir insansın iyilikler seninle olsun inş. kendine iyi bak :)
Soran+1 yıl:) teşekkür ederim senin de inş. iyi geceler.
+1 yılÇocuk öyle biri olmasa bile ailesini tanımıyosun bence çocukla bu durumu konuş sonra olacağına varır zaten iş.
15 Yorumla
Soran+1 yılolcak bir iş unutmaya çalışıcam sağol yorum için
- +1 yıl
Rica ederim takma kafana bu da gelir bu da geçer.
Soran+1 yılgeçicek inş. sağol
Soran+1 yılolcak bir iş değil demek istedim de toparlayamamışım kusuruma bakma çok sağol.
- +1 yıl
Amin sen de sağol.
- https://www.youtube.com/watch?v=YHOitJqfyTg
Böyle olmaktan iyidir boşver :D11 Yorumla
Soran+1 yılaynen :D
bir yandan doğru söylüyorsun bir yandan yanlış niye aileni ezik görsün herşey maddi anlamda olucak diye bir kural yok
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın teşekkürler.
+1 yıldoymayı bilmiyorlar, ama fakir 1 tabakla mutlu olur...
13 Yorumla
Soran+1 yılmutluyuz mu bilmiyorum :(
- +1 yıl
tamam yaaa uvunuyorum işte:(
Soran+1 yılçenemiz yorulur işte anca :(
eğer sen beyin gücüne güveniyorsan sen onu ezersin. ez diye söylemiyorum ama. kendine güven
13 Yorumla
Soran+1 yılyok gerek kalmadı unutcam. sağol
Soran+1 yılama mecburum :(
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. şımarık zengin veletlerini sevmiyorum ben, zengin fakir olması önemli değil.
13 Yorumla
Soran+1 yılonlar ayrı itici zaten haklısın. Benimkisi şımarık değil ama zenginlerin farklı bir havası oluyor ister istemez hissediyorsun.
Soran+1 yılevet çok haklısın.
Bu kadar kafaya takarsan olmaz, iki tarafta bazı şeyleri hoş görecek yoksa mutsuzluk.
13 Yorumla
Soran+1 yılayrılsam da birleşsem de bana düşen mutsuzluk en azından daha fazla umutlanmam. Ayrılmak daha sağlıklı gözüküyor. teşekkürler yorum için.
Soran+1 yılaynen teşekkürler
Bızde şu an aynı sorunu yasıyoruz kendı kendını gereksız yere ezıksıyor sevgılım bence bunda abartacak bısey yok ayıp bı durumda yok
19 Yorumla
Soran+1 yılben de öyle görüyorum :(
Soran+1 yılo takılmasa bile ailesi takılır hepten çökerim üzülürüm gerek yok unutcam en güzeli :(( sağol cvplar için.
Soran+1 yılen çok bana yazık ben daha çok seviyorum. Sen mesela kız fakir yani nasıl ezik görmüyorsun takıldı hayat falan ailesi bunlar soğumak için neden değil mi?
Soran+1 yıl:) çok güzel mutlu oldum. Çok mutlu ol emi hep sev onu. canım benim umarım ayrılmazsınız.
Soran+1 yılsonu güzel olsun inş. Allah tamamına erdirsin. teşekkür ederim cvplar için çok sağol
Diğer konusunda 302 cevap paylaştı. fakırler olsun porche den slmlar :):) hayatı tesbıh yap snde :D
17 Yorumla
Soran+1 yılzenginler ölsün :D
Soran+1 yıl:D tamam yaşasınlar bizden uzaklarda..
Soran+1 yılgüldürme ya :D ağlıyorum zaten
Soran+1 yılama bu gece sadece ağlamak istiyorum. Senin hep yüzün gülsün :)
+1 yılKalpler bir ise, gerisini boşver..
23 Yorumla
Soran+1 yılpara engel işte çok acı bir durum sağol cevap için :(
- +1 yıl
Ne demek, ama gerçekten aşık olunca hiçbir şeyin önemi kalmıyor. Çok fakir olsa da diyecektin ki fakir olmaz. Neyse onu bunu boşver seviyor musun? Seviyosan sorun yok. Komplekslere de gerek yok.
Soran+1 yılsağol canım çok teşekkür ederim desteğin için ama unutmak en güzeli
+1 yılzenginlerde insan ayırma bence
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın bir an öfkeyle o şekilde yazdım artık umrumda değiller.
Karaktere bak aileyi s*ktir et
11 Yorumla
Soran+1 yılaile önemli ciddi düşünüyorum ben :(
+1 yılPArası neyse veriyimde sev bizi :D
122 Yorumla
Soran+1 yılparayla olsaydı ben yine nasipsiz kalırdım :) ben para istemiyorum sevdiğimi istiyorum hepsi bu
- +1 yıl
Sevdiğini satın alayım?
Soran+1 yılbenim için mi?
- +1 yıl
Sen önce olgunlaş ya :)
Soran+1 yılçocukça soru sordun nasıl olgunluk bekliyorsun ki? yeterince olgunum lütfen kırıcı sözler söyleme zaten çok üzgünüm kaldıramam. yorumun için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Her şey para degil :)
Soran+1 yılher şey para gerçekten bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.
- +1 yıl
Ya tamam söyleme iste kendimi kandryodum :)
Soran+1 yılmutluysan kandır :D
- +1 yıl
Paygamberimiz zenginmiydi?
Soran+1 yılhz. hatice?
- +1 yıl
Peki servetini ne icin harcadı?
Soran+1 yılevet eşi için davası için ama benim böyle bir davam var mı ki? ben onun karşısına nasıl çıkıcam? günümzde sevgini göstermek bile parayla ben sevgimi nasıl gösterebilirim ki. Bırakalım tartışmayı boşver. Çenem şimdiden yoruldu en azından gönlüm yorulmasın. Çok iyisin ilgilendin ama unutmak en güzeli.
- +1 yıl
Yapma böyle kestirip atma inan her şey para değil al hadi parayla huzuru görüyüm daha yeni yaşadım bu olayı
Soran+1 yılinan bana her şey para. Artık yok öyle gerçek sevgi falan hikayeleri. sanal dünya var nice kızlar ulaşım ağında niye ben tercih konusu olayım ki? bir çok kız bu konuda benden daha önde ben sevgimi nasıl ortaya koyup değer biçilmesini bekleyebilirim. Yapma , inan bunlar boş hayaller gerçeklikten uzakta. Ben sadece gerçekleri görmek istiyorum umutlanmak değil. Bitti zaten istemiyorum onu.
- +1 yıl
Nerde kaldı yusuf ile züleyha nerde kaldı aslı ile kerem
Soran+1 yılhikaye onlar tekrar yazılası değil...
- +1 yıl
Nice gerçekleri var sen kendin kafanda engel buluyorsun yapcak bişey yok
Soran+1 yılengel bulmuyorum günümüzde imkansız. ben ondan daha fazla seviyorum ve daha fazla üzülmek istemiyorum boşver unutmak en güzeli sağol her şey için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Hakknda hayrlsı olsun evlencek birini bulamazsan bana yaz
Soran+1 yıl:D güldürdün beni. peki :) çok iyisin sağol çok teşekkürler iyi geceler.
- +1 yıl
İyi geceler :)
+1 yılFeriha sen misin yavrum?
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle diyorsan öyleyimdir.
+1 yılZengin oglan fakir kiz ,,,, Adin ferihami?
17 Yorumla
Soran+1 yıladımı sen koy öyle işte :((
- +1 yıl
Koydum bile :D
- +1 yıl
Ne guzel iste ue patasini
- +1 yıl
Ye parasini
Soran+1 yılpara derdin de değilim istemiyorum zengin birini :(
- +1 yıl
Ohoo sen genel tabulari yikiyosun...
Soran+1 yılya parayla ancak kendimi ezik görürüm ben ilgilenmiyorum. Ben sadece onunla ilgilenmek istiyorum seviyorum para benim için sorun şuanda of ya
+1 yılönemli olan insanlık parayla biryere gelinmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanki evlenceksn ya salla ne takıyosun bu kadar.
11 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek istiyordum ama artık bir önemi yok
+1 yılZeNgin oluncada fakirler ölsün dersin :)
10 Yorumla
+1 yılZenginler ölsün gecekondudan selamlar :Ddd
10 YorumlaBende nefred ediyom
11 Yorumla
Soran+1 yıl:((
+1 yılbende
11 Yorumla
Soran+1 yıl:'(((
Porcheden selam zenginler ölsün
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!