Abla bu gün ne kadar meraklısın böyle acayip acayip sorular maşallah. Esasında yapmak lazım ama ben duştan önce tuvalet ihtiyacımı gideririm, hiç olmadı. İdrarın çoğunluğu neredeyse su, az bir miktarında üre ve amonyak var. Cilt bakım ürünlerinde sentetik üre kullanılıyor, eğer idrarınızı banyoya yaparsanız buharın da etkisiyle cilde fayda sağladığını söylüyorlardı doktorlar. Sarılık oluncada insan kendi idrarını içermiş iyileşmek için öyle bişiler vardı sanırım yalan olmasın. Yeterli mi?
Yuh Öyle Pislik Yapmıyorum Tuvalet denen bir şey var insan tuvalete gidip yapar banyo nedir pislik olur duş alınıyor temizlenme yeri yani banyo da işenmez
Bazen yaptığım şey. Sakıncası yok, çünkü yıkandığın suyla birlikte gidiyor. Ayrıca idrar yolların sağlıklıysa idrarın bakteri içermez, sadece böbrekler tarafından kandan süzülen maddeleri içerir, pis bir sıvı değil yani.
Ben dağcı adamım, aklınıza hayalinize gelmeyecek yerlerde bile işeyip sıçmak zorunda kaldım, üstelik hiç de haz etmem. Yahu duşta işemek nedir? İki adım sonra klozet var!