Ne olduysa bugün oldu.. Dinden şüphelenmeye, Evrim teorisine inanmaya başlamıştım. Ateist arkadaşlarla birkaç şaka yaptık din hakkında. Sonrasında "Tanrım eğer yanlış yoldaysam beni ve arkadaşlarımı bilgilendir. Beni doğru yola yönelt, Beni uyar. Uyanıkken göstermiyorsan rüyamda gerçekleri göster." diyerek dua ettim. Birkaç saat sonra odadan patırtı tarzı ses geliyordu pıt pıt diye ayak sesi gibi kalp atışı gibiydi. Yanımda kardeşim vardı sordum sende duyuyor musun? Diyerek ne diyosun ne patırtısı falan dedi. Sonra fısıldama falan duymaya başladım ama anlaşılmıyor. Normalde dinime bağlı birisiyimdir ama Evrim teorisi beni şüpheye düşürdü şimdi korkuyorum bu seslerin kaynağı ne olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Piskolojik olabilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunlar tamamen psikolojik şeyler. Gerçekten neye inanmak istiyorsan ona inan, bu süreçte bu tarz şeyler yaşaman normal.
Doğru söylüyorsunuz
Allah var.
Böyle bir olay benim başıma geldi hemde tıkırtı mikirti değil daha farklı ve mucizevi bir olayla
Allah'ın olduğunu düşünüyorum ama biraz deizme sürüklenmeye başladım şimdi korkuyorum
Kardeş İslam dini
Çok güzel bir dindir
Miras hukuku, yaşlılar, anne ve baba hakkı, fakirler ve yetimlere, kadınlara özel karşı hak tanınması.
Hadislerdeki incelikler, iyilik yapmayı yalan , Hırsızlık, faiz , başka birinin ırzına bakılmaması gerektiğini söyleyen yasalar. Ve bütün dinlerden daha ince ve güzeldir.
Bana diğer dinlere göre daha mantıklı ve ince geliyor. İşin manevi boyutunda kendi gözlerime görünce ben iman ettim.
Evrim olayıda bana göre tamamen benzemeye yönelik. Zaten argüman ve teori
Allah'ın sınav olarak insanlara koymuş olduğu bir sınav çeşidide olabilir. Düşüncem bu
İslam herşeyden daha yakın ve güzel geliyor bana.
İslam'a karşı bir önyargım kalmadı zaten altıma sı*tım sebebi nedir bilmiyorum rüyamda ne göreceğim acaba yarın ola hayrola
Hayır olsun kardeşim korkma😄
Şehadet getirdim korkudan sesler azaldı ama hayla arada sırada geliyor
Şer görünen şeylerde hayır vardır derlerya. Aynen öyle olmuş
Maşallah kardeşim
Psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin
Olabilir
Töbe bismillah çek çek
Neye inanırsan onu yaşarsın, şüphe tehlikelidir...
psikolojik olabilir