Haftaya askere gideceğim. Bende fikir alışverişi olsun tanışık gidelim diye internetten yapacağım yerin, aynı tarihinde olan WhatsApp grubunu buldum, fakat grup beni çok sıkmaya başladı.
Ben böyle çok şakacı konuşkan biri değilim, grup resmen lise 5 gibi ortam aynı öyle gereksiz muhabbetler vs... Artık sıkmaya başladı.
Belki ilerde bir konuşma olur faydasını görürüm diye kalıyorum çıkmıyorum ama şu sıralar çıkmakta çok istiyorum kafam rahatlayacak en azından ama dediğim gibi önemli şeyleri de kaçırmak istemiyorum.
Sizce çıkayım mı?
Ben böyle çok şakacı konuşkan biri değilim, grup resmen lise 5 gibi ortam aynı öyle gereksiz muhabbetler vs... Artık sıkmaya başladı.
Belki ilerde bir konuşma olur faydasını görürüm diye kalıyorum çıkmıyorum ama şu sıralar çıkmakta çok istiyorum kafam rahatlayacak en azından ama dediğim gibi önemli şeyleri de kaçırmak istemiyorum.
Sizce çıkayım mı?
Evet, var.
Gerek yok, olmasa da olur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
saçmalik zaten birbirinizi en fazla otogarda falan gorursunuz inince. askerlikte merak edilcek bir sey yok akisina birak kasma.
çıkıyorum o zaman hocam. haklısın, hiç sevmediğim kişilikler boş boş muhabbetler falan. lazım olur diye duruyorum
saçmalığa bak biz giderken tuslu telefonlar bile yassaktı
Evet grupta olman senin için daha iyi çünkü ordaki insanları az çok tanımış olacaksın ve en azından orada daha rahat hissedersin
Sessize al kal lazım olur işin bitince çıkarsın
sorun bildirim değil ki. o yazılar beni delirtiyor. ya 27-30 yaşında bir insan nasıl cıvık cıvık boş muhabbet yapar ya
Ne 27si ne 30u :D çoluk çocuk kaynıyor orası sevgilim de 25 yaşında gitmişti o da aynı senin gibiydi ama kendi gibi 3-5 kişi anca denk gelmişti bebebelik dolu muhabbetleride normal yani
yok hocam benim gruptaki herkes 27-30 yaşında bende dahil. yani sadece ben ve bir kaç kişi sessiz sakin diğerleri resmen boş şaka muhabbet. çıkacağım gibi ya. bu arada Ankara da mısınız? bebebelikten öyle anladım bende Ankara'da yapacağım havalar nasıl soğuk mu? fanila uzun kollu mu alayım
Ankara'da değilim bi süre ama ankaraliyim topçu okulu değildir inş :D
Mamak/MEBS
İyi çok şükür :D hayırlı olsun inşallah havası acayip soğuk kışı geçireceksen orada kesin kalın şeyler tercih et kar görmezsin çok fazla ama kuru soğuğu felç eder adamı
Teşekkürler hocam :) Amin İnşallah. Teşekkür ettim elinize sağlık iyi geceler.
Rica ederim ne demek başka sorun varsa yazabilirsin 20 dk daha burdayım yoksa da hayırlı teskereler şimdiden
hocam çok teşekkür ederim son olarak şunu da sormak istiyorum o zaman. AŞTİ ye indikten sonra Mamak MEBS e nasıl gidebilirim. Daha önce hiç Ankara ya gitmedim. Yani böyle metro metrobüs tarzı servisleri çözemem gibi zaten nakitte geçmiyor illa kart alacağım? O yüzden taksi düşünüyorum herhangi bir taksi beni aşti den mebs e götürür mü?
Aştinin içinden dış ilçelere otobüs kalkıyor ama mamaka direkt var mı bilmiyorum. Şimdi mebs ne tarafa düşüyor onu da bilmiyorum ama eğer aşti içinden minibüs kalkmıyorsa en kısa yol inince direkt ulusa gitmen olur oradan da mamak dolmuşlarına bin şöför yardımcı olur. Ankara'da sistem çok basit parada geçer kartta geçer dolmuşlar paralı diğer otobüsler kartlı aştiden kendine hemen bir kart al orada doldur 10-20 lira illa kılacaksın zaten. Mümkün olduğunca otobüs kullan derim metro duraklarını ilk zamanlar çözmek zor gelebilir otobüste hiç değilse yardımcı olurlar. Taksiye ben olsam mamaka girdikten sonra binerim :D
Gittin bulamadın veya bi sıkıntı mı oldu doğru kızılaya git kızılaydan her yere çok rahat geçersin
Anladım hocam elinize sağlık teşekkür ettim. Büyük ihtimal Aşti den direk taksi ile mebs e gideceğim. Diğer türlü de olur da sora sora belki. Artık kısmet bakalım hangisi hayırlıysa. Tekrardan zaman ayırdığınız ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ettim elinize sağlık kendinize iyi bakın Allah a emanet... 🌷
Taksi çok tutabilir. Binmeden önce taksiciye sor kaça götürürsün diye anlaş hatta farklı taksicilere uğrayabiliyorsan git görüş fiyat al öyle bin askerde daha çok lazım olacak para keşke yola vermeseydim deme :) ben yinede tekrar açıklayayım biraz kafanı karıştırdım sanırım. Aştiden gideceğin yere en kolay ya kızılaydan gidebilirsin ya da ulustan. Aştiye gidince kızılaya metro ile geçip oradan mamak otobüslerine binebilirsin. Bunu pek tavsiye etmiyorum çünkü kızılay ve mamak otobüs güzergahı kafa karışıklığı yapabilir. Diğer yol olan aştiden ulusa gidip ordan mamaka geçmek daha kolay çünkü ulustan mamak dolmuşuna bindiğinde seni gideceğin yerin çok yakınına bırakırlar ve yolu iyice öğrenirsin. Artık hangi yolla gidersen git kendine dikkat et insanı iyidir ama çeşit çeşittir her telden adam var memleketimde o yüzden gözün açık olsun Allaha emanet ol
Çık gitsin ne uğraşacaksın ergenlerle
27-30 yaş arası ergen de değil ki hocam anlamadım.
Olabilir
çıkıyorum? gerekli lazım konuşmaları kaçırmam umarım.
Yani gereksizse çık bencede.
evet gereksiz hocam çıkacağım ama. mesela önemli muhabbetleri kaçırırsam bir şey olmaz demi
Yani ister çıkma sessize de al.
Sarmiyorsa çık