Diğer Meme nasil kuculur? Depresyonunellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Vucudun daha orantili olmasi icin kuculmesi lazim Güncellemeler+1 yıl Cok yok be sadece vucuduma oranla buyuk gibi.. slaak slaak isler Meme nasil kuculur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
RamiiiRamii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Göğüs haraketleri göğüste ki yağları yakar ve o bölgeyi de sıkılaştırır. Yağ yakmaya başlayınca küçülmeye de başlar 1 0 Yorumla
Curiosus Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sürekli olarak kendi bedeninden daha büyük yani yanlış bedende sütyen kullanırsan ve sürekli yüzüstü yatarsan emin ol küçülür. 0 0 Yorumla
Hiberdating Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Fazla kurcalama en azından büyüyüp daha fazla sarkmaz 0 0 Yorumla
narinbirbey Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kadın olunca demek böyle saçma sapan takıntılar yükleniyor 😅 0 0 Yorumla
_Onizuka_ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Hey gidi koçerolar, kızlardan fazla cevap vermişiz adsfsdTek çözüm ameliyat, o yağ dokuları başka türlü yok olmaz. 0 0 Yorumla
byjokerrr Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Kaç beden? Biraz toparlamak mümkün de çok büyükse olmaz diyeyim 0 2 Yorumla Depresyonunellitonu +1 yıl Sorun cok buyuk olusu degil vucuduma oranla buyuk ve ne bileyim yani komple zayif ve fit olsa daha iyi vucudum Yorumla byjokerrr +1 yıl Kaç kullanıyorsun kaç kilo boydasın Yorumla
Vranadm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl bak bunu hiç düşünmedik genelde nasıl büyür diye sorulur ya. 0 0 Yorumla
Necsus34Sparta Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Anca sporla sıkılaşır küçültme için amelyat oluyor ama genede araştırın 0 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 319 cevap paylaştı. Sporla veya estetikle ☺️ 0 0 Yorumla
Semt_Bizim_Ev_Kira Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl exp kasma sorusu gıbıme geldı 0 4 Yorumla Depresyonunellitonu +1 yıl Belki Bi'Bilen vardir yeminle gicik kapiyorum😅 Yorumla Semt_Bizim_Ev_Kira +1 yıl yahu ne kadar buyuk neden kuculuyor zayıflayınca olmuyormu Yorumla Depresyonunellitonu +1 yıl Ordan kilo vermiyorum pek😂 Yorumla Semt_Bizim_Ev_Kira +1 yıl o nasıl oluyor yahu ve bu konu bence ozelde konusulmalı Yorumla
Cok_İstekliymisim Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl zayıflayan her kadının kuculurkı sankı cok buyuk 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kilon var mı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Göğüs haraketleri göğüste ki yağları yakar ve o bölgeyi de sıkılaştırır. Yağ yakmaya başlayınca küçülmeye de başlar
Sürekli olarak kendi bedeninden daha büyük yani yanlış bedende sütyen kullanırsan ve sürekli yüzüstü yatarsan emin ol küçülür.
Fazla kurcalama en azından büyüyüp daha fazla sarkmaz
Kadın olunca demek böyle saçma sapan takıntılar yükleniyor 😅
Hey gidi koçerolar, kızlardan fazla cevap vermişiz adsfsd
Tek çözüm ameliyat, o yağ dokuları başka türlü yok olmaz.
Kaç beden? Biraz toparlamak mümkün de çok büyükse olmaz diyeyim
Sorun cok buyuk olusu degil vucuduma oranla buyuk ve ne bileyim yani komple zayif ve fit olsa daha iyi vucudum
Kaç kullanıyorsun kaç kilo boydasın
bak bunu hiç düşünmedik genelde nasıl büyür diye sorulur ya.
Anca sporla sıkılaşır küçültme için amelyat oluyor ama genede araştırın
Sporla veya estetikle ☺️
Belki büyük seven kısmetin olacak.
Bende zorla büyütüyorum
Yağ alıyorlar diye biliyorum
Sen zayiflarsan oda zayıflamaya baslar
Genetiktir kanka kime çektin 😂
exp kasma sorusu gıbıme geldı
Belki Bi'Bilen vardir yeminle gicik kapiyorum😅
yahu ne kadar buyuk neden kuculuyor zayıflayınca olmuyormu
Ordan kilo vermiyorum pek😂
o nasıl oluyor yahu ve bu konu bence ozelde konusulmalı