Diğer Allah belanızı versin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İş görüşmesi için geldim vsşimdi dönüyorum otobüs bekliyorum durakta üstüm de kapalı tam 3 araba beni bekledi sırayla gelip gittiler beklediler seslendiler ben otobüs bekliyorum alt tarafı neden rahatsız ediyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Yarım saatte 3 araba şaka gibi Allah belanızı versin? Cevapla Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Leman_hh Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Arabamla gidiyorum heryere açık kadın görünce sapitiyorlar 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 600 cevap paylaştı. Aynı burası gibi desene merhaba sitede yeniyim dedikten 2 dk sonra gibi asdfg 0 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl bunların anasına bacısına böyle yapılmadığı için rahatlar bu kadar 0 0 Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Belki iyi niyetli ler ordan otobüs gec geçtiği için yardım yapmak istiyolar 0 0 Yorumla
sırdasadam35 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl ederler yalnız kadın görmesinler yapar güzel kardeşim polisi ara ver plakalarını taciz ediyorlar diye 0 0 Yorumla
emre34222 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Üstün kapalı derken ve bunu yapanalrı arasana polise söyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangi biriyle uğrasıcam bende rastgele bir otobüse bindim kactım Yorumla
Jeaslan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Orrrrrrrrusbu çocukları 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen pislikler ya Yorumla
Aktug_ Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Seviyesi düşük insan bozuntusu çok maalesef. 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şerefsizlik yapmışlar 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. ortalık sapıktan geçilmez oldu 0 0 Yorumla
leke_53 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Afrıka aclıktan turkıye yokluktan bu halde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya 🙁 Yorumla leke_53 +1 yıl Bız hıc akıllanmayacagız Yorumla
thelostonee Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Bu resmen taciz polisi arayip plakayi vermelisin. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 🙁🙁🙁 aynen Yorumla thelostonee +1 yıl İstanbul'da mi yasaniyor bu olay? Yorumla Soran +1 yıl Evet 🙁 sanayi bölgesi genelde böyle oluyor Yorumla thelostonee +1 yıl Sanyi bolgesi ise dogru diyorsun egitimsiz insanlarin calistigi yerler maalesef sen nasil bi is bakiyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Mali işler zaten Mali müşavirim Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ama kurumsal yerlerle görüşüyorum hep Bugünkü iş göüşmem baya olumlu yarın haber vericez dediler Yorumla thelostonee +1 yıl Tamamdir umarim olumlu olur istediginde yazabilirsin destek olmak isterim Yorumla Soran +1 yıl teşekkür i Yorumla
Wakwak41 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yok daha neneler 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şaka gibi ama sanayi bölgesi olunca böyle Yorumla Wakwak41 +1 yıl Tamam Gebze olduğunu anlamadım o zaman normal 😁😜 Yorumla Soran +1 yıl 🙁🙁🙁🙁🙁 tuhaf insanlar ya Yorumla Wakwak41 +1 yıl Yani coğrafyanın kendisi tuhaf yaşanılacak en son yer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Arabamla gidiyorum heryere açık kadın görünce sapitiyorlar
Aynı burası gibi desene merhaba sitede yeniyim dedikten 2 dk sonra gibi asdfg
bunların anasına bacısına böyle yapılmadığı için rahatlar bu kadar
Belki iyi niyetli ler ordan otobüs gec geçtiği için yardım yapmak istiyolar
ederler yalnız kadın görmesinler yapar güzel kardeşim polisi ara ver plakalarını taciz ediyorlar diye
Üstün kapalı derken ve bunu yapanalrı arasana polise söyle
Hangi biriyle uğrasıcam bende rastgele bir otobüse bindim kactım
Allah senin de belanı versin kahrol inşallah ele ayağa düş
Orrrrrrrrusbu çocukları
Aynen pislikler ya
Seviyesi düşük insan bozuntusu çok maalesef.
Şerefsizlik yapmışlar
ortalık sapıktan geçilmez oldu
ben seni gördüm lakin hiç ses etmedim :D
Afrıka aclıktan turkıye yokluktan bu halde
Aynen ya 🙁
Bız hıc akıllanmayacagız
Bu resmen taciz polisi arayip plakayi vermelisin.
🙁🙁🙁 aynen
İstanbul'da mi yasaniyor bu olay?
Evet 🙁 sanayi bölgesi genelde böyle oluyor
Sanyi bolgesi ise dogru diyorsun egitimsiz insanlarin calistigi yerler maalesef sen nasil bi is bakiyorsun?
Mali işler zaten Mali müşavirim
teşekkür ama kurumsal yerlerle görüşüyorum hep
Bugünkü iş göüşmem baya olumlu yarın haber vericez dediler
Tamamdir umarim olumlu olur istediginde yazabilirsin destek olmak isterim
teşekkür i
Yok daha neneler
Şaka gibi ama sanayi bölgesi olunca böyle
Tamam Gebze olduğunu anlamadım o zaman normal 😁😜
🙁🙁🙁🙁🙁 tuhaf insanlar ya
Yani coğrafyanın kendisi tuhaf yaşanılacak en son yer
Ara polisi ver plakayı
alçaklara bakk