Bir an için intiharı düşünüp vaz geçtiğiniz oldu mu?

İntihar acizliktir derler ama bazen insanlar yaşadıkları şeylerden bıkarlar, belki de asla çözümü olmayacak şeyler yaşarlar. Çözümü ölmekte bulur, hemen eyleme dökmek isterler. Biraz rahatsız edici bir soru biliyorum, şimdiden kusurum oldu ise özür dilerim fakat sadece bunu deneyip denemediğinizi isterseniz yazın, dinlemek isterim. Biraz iç dökme sorusu gibi düşünebilirsiniz bu soruyu.

Ben bir defa denemiştim, saat sabaha karşı 4 tü, yaz ayı olduğu için hava ufaktan aymaya başlamıştı, hava sıcacık, çekirge sesleriyle dolu yem yeşil bir bahçedeydim. Elimde çok keskin bir bıçak vardı, artık bıçakla ne yapacaksam, hangi cesaretle bir yerimi keseceksem... Çok kararsız kalmıştım, korkmuştum epey, insanların hayatlarında bir amacı olunca ölüm her şeyden daha korkunç bir hâl alıyor. Oturdum, saatlerce ağladım o sırada etrafıma kediler toplandı, bahçemizde o zamanlar 21 kedi vardı :) hepsi böyle birbirinden güzel 21 tane yetişkin yavru dişi erkek karışık kedi vardı. Yanıma gelenleri sevdim. Sonra eve hiç bir şey olmamış gibi girip yatağıma uzanıp öylece havanın tamamen aymasını bekledim. Sanırım 2 veya 3 güne yakın hiç uyuyamamıştım. Bir daha da böyle bir şeyi düşünmedim çünkü hayat bu kadar dolu doluyken, hayatımın baharında ölmek istemedim.

Bu şarkıyı da ayrıca eklemek istiyorum;

https://youtu.be/RDmtPrY4Tf8